30 Юли, 2017 14:10 6 079 3

Кралицата можеше да спаси Даяна

  • кралица елизабет-
  • лейди даяна-
  • великобритания

Бившият бодигард на британската принцеса говори за катастрофата

Кралицата можеше да спаси Даяна - 1
Снимка: БТА/AP

Бившият бодигард на принцеса Даяна обяви, че тя е можело да бъде още жива, ако кралицата е била взела нужните мерки преди години, съобщи „Дейли Мейл“.

Даяна загина в катастрофа през 1997 г. заедно с приятеля си Доди ал Файед. Това стана, след като двамата се опитаха да се измъкнат от преследващи ги папараци.

Според Кен Уарф, Даяна е можело да бъде спасена, ако за нея са се грижели кралски охранители.

„Имаше един човек, който можеше да предотврати всичко това. Още през 1993 г. освободиха мен и моите колеги от задълженията да охраняваме Даяна. Само кралица Елизабет можеше да повлияе и кралската охрана да продължи да пази Даяна. Тя щеше да приеме и аз съм сигурен в това. Тогава въобще нямаше да водим тези разговори“, заяви Уарф.

По време на катастрофата, за Даяна се грижат охранителите на Ал Файед. Според Уарф тези бодигардове са били неопитни и не са знаели как да се справят в подобни обстоятелства.

„Отиваш с кралска особа в Париж. Няма как да очакваш, че всичко ще мине просто ей така“, заяви Уарф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Агата Космата

    17 6 Отговор
    От много шарене и то с арабски бургии,не може резултата да бъде друг.То охраната на кралицата,щеше да изчисти това петно,от лъскавото си име?!?
  • 2 Kcaniba

    25 4 Отговор
    Ръцете на кралицата не са помалко в кръв от Сталин, например!!!!
  • 3 Барчо

    9 0 Отговор
    Английския двор не може да понесе такъв позор. Прекрасния принц да бъде заменен с мюсюлманин!!! Принцеса и то английска да бъде обикновена шаврантия!!! Нема как да стане. А ми се правят на толерантни.
Новини по държави: