Last news in Fakti

1 Август, 2017 13:59 1 063 4

Ерик Тръмп: Хората обичат баща ми

  • доналд тръмп-
  • ерик тръмп-
  • сащ

Според него икономиката на САЩ търпи силно развитие

Ерик Тръмп: Хората обичат баща ми - 1
Снимка: БТА/AP

„Хората обичат баща ми.“ Това заяви синът на президента на САЩ Доналд Тръмп – Ерик Тръмп, цитиран от Huff Post.

“Иска ми се някой да започне да се бори за него. Колко още тегло той трябва да понесе. Моят баща има гласът на тази страна. Хората в неговата страна го обичат. Защо републиканците да не го последват.

През последните месеци тази страна стана с 4 трилиона по-богата, благодарение на баща ми“, заяви Ерик Тръмп.

Той говори за това, че някои републикански сенатори отказаха да подкрепят свалянето на здравната реформа Obamacare, което е водещ приоритет за баща му/


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ulavia

    4 0 Отговор
    Чак пък да го обичам.... Айде мен да не ме броите. Радва ме като прави простотии, смея му се, ама чак да го обичам.....
  • 2 стоян георгиев

    3 0 Отговор
    тоя хептен изперка.баща ти не го обичат щото е надменно и неадекватно коп.ле,бе убавецо.няма как да застанат зад него сенаторите републиканци като го гледат кви ги върши.била забогатяла страната благодарение на тръмп????та как стана тва че не се сещам?след разправията с китаците дето е политическа или след желанието за огромен невъзвръщаем разход за строене на мексиканската стена???реално до сега не съм чел американски анализатор било политически било икономически да харесва тръмп.всъщност тръмп за сега няма никаква концепция и му се срутват всичките предизборни обещания.те не само се срутват,но тои приема обратна на позицията която е заемал преди да стане президент.
  • 3 Пеньо

    3 0 Отговор
    Не, само Путин го обичаше, но и той напоследък го недолюбва.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.