2 Август, 2017 07:52 3 471 25

САЩ са готови да ударят Северна Корея

  • сащ-
  • атака-
  • северна корея

Според сенатор Линдзи Греъм президентът Доналд Тръмп не иска война

САЩ са готови да ударят Северна Корея - 1
Снимка: БТА/AP

Американският сенатор Линдзи Греъм обяви, че президентът Доналд Тръмп е готов за военно решение в конфликта със Северна Корея, съобщи Vox.

"Имаме опцията да унищожим ядрената програма на Северна Корея и самата страна. Президентът няма да позволи един безумец да държи ядрено оръжие, с което може да удари САЩ.

Президентът не иска война, но в краен случай,ако трябва да има война, за да спрем това, ние ще трябва да я водим. Това вече се отлага 20 години. Ако продължават с опитите да ни ударят, ние ще действаме", заяви Греъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай

    18 13 Отговор
    Не вярвам на кадрите в които показват Северна Корея как прави опити с изстрелване на ракети. Поредната постановка на САЩ.
  • 2 Джон Смит

    16 9 Отговор
    Идиоти!
  • 3 Kcaniba

    14 19 Отговор
    До края на 2017г. светът ,ще се отърве от един сателит на империята на злото!Двете Корей трябва да се обединят!И ще има спокойствие на полуострова!

    Коментиран от #20

  • 4 КЮНЕЦ

    12 8 Отговор
    Вие половината не можете да прецените, кое е измислица и кое е истина. Само да попитам - наистина ли има хора, които си мислят, че оня оризов фанатик не е достатъчно луд, и че няма развита ядрена програма ????
  • 5 Кики

    19 11 Отговор
    Сенатор Греъм казва, че Ким Чен е безумец, който държал ядрено оръжие и може да удари САЩ. Ами като може да ви удари спрете да тормозите и провокирате С.Корея. А безумец ще е този, който нападне пръв. Моля, не наричайте Ким безумец без основание.

    Коментиран от #9

  • 6 ОТВРАТЕН

    24 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Имаме опцията да унищожим ядрената програма на Северна Корея и самата страна................Абе така ли се взима решение за унищожаването на 25 милиона човека---американците са пълни безумци-----такова изказване е скандално и е чист фашизъм!!!! Как така САЩ ще лишават толкова хора от правото им на живот???? Отвратен съм от долните американски политици и от доктрината им за геноцид над човечеството-----

    Коментиран от #24

  • 7 смотан путин

    11 8 Отговор
    Северна Корея е богата на петрол , злато , платина .... и е на такова кръстопътно положение че злата и кръвожадна империалистическа Америка иска да заграби природните богатства на суверенна и демократична страна !!!

    Коментиран от #8

  • 8 ОТВРАТЕН

    17 5 Отговор

    До коментар #7 от "смотан путин":

    Няма значения какви са-НИКОЙ няма правото да унищожава една страна----видяхме САЩ какво "процветание" донесе в Ирак,Либия,Сирия..и т.н....

    Коментиран от #16

  • 9 onq s konq

    6 13 Отговор

    До коментар #5 от "Кики":

    Когато Северния жълтур бъде нарече "безумец" СЪС ОСНОВАНИЕ,вече ще е ужасно късно.А иначе играта на Русия е проста-Налага последователно и упорито "вето" в ООН относно налагане на санкции на С.Корея,за да й даде време да се въоръжи колкото се може повече И ДА УДАРИ САЩ.А когато нещата приключат и Корея изчезне от картата а САЩ все пак са поомаломощени,то тогава Русия само трябва да скочи и да ги довърши.Успее ли,ЕС едва ли ще й се опре достатъчно ефективно.Което на практика значи че Русия ще завладее света!

    Коментиран от #11, #13, #14, #17, #23

  • 10 Темида

    11 5 Отговор
    Май са забравили Виетнам краварите. Нищо ще си го припомнят сега. Модерна техника и оръжие срещу фанатизирани партизани.....кой ли ще победи. Жокер - партизанска война спечелена няма.
  • 11 Бай хой

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Конь веднъж вече крава бойс със все войските на оонето се къпаха в морето и то без намесата на СССР.
    И още нещо. Ти май нещо получаваш проблясъци. Значи според теб С. Корея от шестнайсти век е способна да омаломощи свръх модерна, супер технологична, фънк богата и гей наситена хамериканска армия. Напредваш. Все пак с8 си наблюдавал от близо от кухнята отдел ползвана посуда.
  • 12 no name no face no number

    8 4 Отговор
    САЩ= Гадове
  • 13 Кики

    11 2 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Абе Кончо какви са тези фантастични разкази които разказваш. Ами то и на Шерлок Холмс няма да му мине през акъла такъв сценарий! Това е твоя глупав и некомпетентен план, а не на Русия. Заблуден!!! Нито Русия, нито С.Корея смятат да нападат и да се борят за господство. Ако можеше Ким Чен да ти прочете коментара, сигурно един час ще му се тресат бузките от смях!
  • 14 Ярослав Станчев

    11 3 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Не пускай коня да пасе прясна люцерна,че получава халюцинации.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 жщг

    1 5 Отговор

    До коментар #8 от "ОТВРАТЕН":

    Както и СССР в Полша Унгария Румъния .... и България !!!
  • 17 Кики

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Пишеш, че ЕС няма да се опре на Русия без помоща на САЩ.Излиза, че повечето милиарди като бюджет на ЕС (военен) е без значение срещу скромния на Русия. Военния бюджет до някъде има значение, но не е решаващ при война. Там факторите са много!
  • 18 МЕЯ

    7 9 Отговор
    Мдам ... на Кимчо почват вече да му изтръпват краката от към палците ... Ма така е от играчка стана плачка ...
  • 19 Киро

    5 9 Отговор
    Пукай, Дони!

    Пукай да се научат!

    Няма място в цивилизования свят за изроди, като Кимчо, Путю, Ердоган-по.ран и Мадуро!

    Коментиран от #22

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 onq s konq

    0 5 Отговор
    Някой правил ли е сметка колко тонер се хаби тука като се пишат разни глупости,дето може и без тях?Ами гумата с която после това писано се изтрива от оператора - и тя пари струва!Аре малко по-пестеливо,че все пак имаме наложени санкции от Русия.
  • 22 Ярослав Станчев

    6 3 Отговор

    До коментар #19 от "Киро":

    Ще пукне той ама първо трябва да пита другаря Дзинпин дали може.Щото иначе може и да му опърлят бозавия алаброс на акъл Дони.
  • 23 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    ... то на Света м@йата му, че ще го завладее Русия, само да не започне от Варна, че
    голяма грешка ще направи. ;)
  • 24 Комплот

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "ОТВРАТЕН":

    Така значи. 25 милиона зомбита, превърната в безмозъчна маса от ходещи на два крака зомбита, имали право на живот. Значи само комуниста има право на живот, опрели ножа до кокала. А комуниста дава ли го това елементарно право на живот там където е успял да се наложи? Пак мислите за собствените си жалки животи, като чуждите такива просто ги мразите. И да те информирам. Същите тези комунистически зомбита, за най-малкото вкарват в лагерите на смъртта и унищожават влезлите там. Но явно това не го интересува инак защитаващият правото на живот. От себе си се отврати, не други трябва да се отвращават вместо теб комунистически престъпнико.
  • 25 Георг Георгиев

    0 0 Отговор
    Доста е късно вече за заплахите от военен характер...