Last news in Fakti

2 Август, 2017 22:58 3 878 59

Медведев: На Русия е обявена търговска война

  • санкции-
  • русия-
  • сащ
Медведев: На Русия е обявена търговска война - 1
Снимка: АР/БТА

На Русия е обявена търговска война. Това беше първият коментар на руският премиер Димитър Медведев по повод подписаните от президента на САЩ Доналд Тръмп нови санкции срещу страната. Според Медведев това е краят на подобряването на отношенията между САЩ и Русия.

„Необходима е обща реакция на страните от ЕС на новите санкции на САЩ обявени на Русия” е мнението на министъра на външните работи на Австрия Себастиян Курц. Той заяви, че страната е против едностранните санкции на САЩ и призовава държавите от ЕС да реагират на тях, тъй като те ще се отразят негативно на Европа. „Австрия има сериозни възражения срещу въвеждането им. ЕС трябва заедно да реагира на едностранните санкции и да съблюдава европейските интереси”, допълва Курц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    53 31 Отговор
    Е ми то е очевадно вече!!!
    САЩ цакат всичките си конкуренти, не само Русия!!!
  • 2 onq s konq

    41 45 Отговор
    Протестира тоя руснак срещу търговската война спрямо Русия,но и зъб не обелва че РУСИЯ СЪЩО Е ОБЯВИЛА ТЪРГОВСКА ВОЙНА НА ЗАПАДА!Ами остава да видим "кой-кого".Всъщност защо изобщо Русия протестира,след като общото мнение тук е,че Путин просто се надсмива над санкциите и игриво си го мести?А беше отбелязано също така и с гордост,че въпросните напъни на Запада правели Русия по-силна и вече си е абсолютно "самодостатъчна"!

    Коментиран от #4, #8

  • 3 юрист

    34 52 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: На Русия е обявена търговска война..“ Лапсус лингве- РУСИЯ САМА СИ ДОКАРА ТЪРГОВСКА ВОЙНА ИЗВЪН ЕАЕС! Да бе мирно седяло, не би чудо видяло! Нямало да върнете Крим на Украйна, а? Заплашвате цяла Европа с булави, искандери, ядрени оръжия,а? Твърдите, че сте най- великите и пропагандирате завоеваевателна война СРЕЩУ ЕВРОПА, ЕС , НАТО и сащ, а? Те ви руснаци, Спасовден- да ви е сладко:):) Каквото повикало- такова се обадило!
  • 4 юрист

    28 38 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    “...Публикувано във факти.бг: но и зъб не обелва че РУСИЯ СЪЩО Е ОБЯВИЛА ТЪРГОВСКА ВОЙНА НА ЗАПАДА!..“ Абсолютно вярно! Какво друго представляват РУСКАТА ЗАБРАНА за внос на ЕС селскостопанска продукция? ЧИСТА РУСКА ТЪРГОВСКА ВОЙНА! Обаче путлер СИ МЪЛЧИ за това! Пет мита за руското ембаргоЗащо наложените от Русия забрани за внос на някои продукти от ЕС нямат силен ефект върху експорта от България 15 юли 2016 Когато през август 2014 г. Русия въведе забрана за внос на някои селскостопански продукти, за да отговори на европейските санкции за руския бизнес, въведени след анексирането на Крим, в България не се усещаше паника. Преките загуби според тогавашни оценки на Министерство на земеделието и храните щяха да бъдат едва 5 - 10 млн. лв.Постепенно с все по-силния вой на някои партии срещу руските санкции набъбнаха по магичен начин и прогнозите за загубите на България. Последната - на министъра на земеделието Десислава Танева в ефира на БНТ, беше за над 400 млн. лв. щети за българското земеделие от затворените руски пазари.

    Това е изцяло мит. Няма такава сума в този сектор, нито в който и да било сектор. Но това не е единственият мит. Спадът в износа от България щеше да факт и без ембаргото заради свиването на руска икономика и слабата рубла - част от тези ефекти се дължат на санкциите за Русия, част не. Данните за експорта на стоки от страната, които не попадат в списъка за търговските ограничения, доказват тъкмо това. Според оценки на ЕК България е сред дъ
  • 5 юрист

    25 39 Отговор
    Според оценки на ЕК България е сред държавите в ЕС, които са засегнати най-малко от замразения внос на Русия. Ето защо е време за поглед върху числата....Данните на НСИ показват ясно, че износът пада при основните групи стоки, които традиционно изнасяме към Русия – машини, лекарства, вино, превозни средства. Всички те падат през 2015 г. спрямо две години по-рано. Това ясно показва, че спадът на българския експорт в тази посока се дължи не на ембаргото, а по-скоро на трудната икономическа ситуация в Русия. По данни на Световната банка през миналата година брутният вътрешен продукт (БВП) на страната се е свил с 3.7% до 1.17 трлн. долара. Това заедно с рязкото обезценяване на руската рубла отнема от покупателната способност на населението и на бизнеса в страната."Интересът на българските производители да изнасят за Русия пада и защото руските партньори започнаха да плащат вместо на 3 на 6 месеца след доставката. Това блокира средствата на бизнеса и той преориентира експорта към други държави като Китай", казва още Коев. По думите му най-лошото на руския пазар е това, че нещата между политиката и икономиката са твърде смесени...“
    http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2016/07/15/2795876_pet_mita_za_ruskoto_embargo/
  • 6 юрист

    26 37 Отговор
    “...Мит 5. България е сред най-губещите държави в ЕС от ембаргото
    Според анализ на Европейската комисия за отражението на руското ембарго върху износа на ЕС до април 2015 г. България заедно с Хърватия са двете държави, които практически са изпитали НУЛЕВ ЕФЕКТ от търговските ограничения, без да отчетат понижение в аграрния експорт за страните от Руската федерация. За сравнение - Германия е изгубила 30% от пазарите си, Франция 39%, Полша 62%, а Кипър води сред губещите с 97% намаление на стойността на износа за Русия....“
    http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2016/07/15/2795876_pet_mita_za_ruskoto_embargo/

    Коментиран от #10

  • 7 юрист

    18 32 Отговор
    Материалът, публикуван в коментар № 4 ,е цитат от тази статия-
    http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2016/07/15/2795876_pet_mita_za_ruskoto_embargo/
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Диди

    27 44 Отговор
    На Русия е обявена търговска война...казва Медведев.
    А какво трябваше да стане...да наградят Русия с бизнес поръчки ли?Путин искаше да направи Русия силна,но сбърка.Той подцени Европа и Америка.За в бъдеще трябва да се наложат по строги санкции,и тогава Путин да обеснява на руският народ,защо в Русия няма напредък,а има разпад.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Диди

    18 30 Отговор

    До коментар #10 от "Откровен":

    Ооо,тук някой е получил комплекси,за да се изразява по този начин.
    Хубавецо,хайде да се позабавляваме с теб. Вземи и се изкажи по същество.
  • 13 Ванката

    45 25 Отговор
    Забележете, как трола "юрист" цитира Прокопиевата медия Капитал, финансирана от Антибългарската фондация на Сорос"Америка за България". Същата фондация финансира и адвокатите които защитават цигани,които колят или ограбват българи и старци.
    Такива като тоя трол, били "Запада"

    Коментиран от #15

  • 14 Барчо

    42 20 Отговор
    Тази тема продължава да се предъвква. Американците на практика блокират ЕС да търгува с Русия. Тези санкции обаче няма да спрът руснаците да го правят с останалия свят. Така че на практика санкциите се оказва че са срещу ЕС.
  • 15 юрист

    20 38 Отговор

    До коментар #13 от "Ванката":

    Ти се пробвай се да оспориш съдържанието на статията, цитирана от мен, с официални статистически данни от официална българска институция:):):) Или не можеш, защото изобщо не те интересува ИСТИНАТА по въпроса, понеже руснаците ти плащат само за пропаганда на руските опорни точки?:) Как е г-жа шаренкова?;) Добре ли е със здравето? ;)
  • 16 стоян георгиев

    20 38 Отговор
    на русия и са наложени санкции след като русия става противник на европа и сащ.абсолютно адекватно и очаквано.путин след като стабилизира русия поне от 10 години влиза в коалиции с всички възможни европеиски и американски противници,но бая време не бе наказан за поведението си и се радваше на сериозни европеиски и американски инвестиции,въпреки че модела в русия се отдаличи от представите ни за нормална държава.заради стабилизацията и заради бизнеса като такъв се загърби тва че путин се превръща в тиранин с мераци да разедини европа и да срути ес.сега като получи отпор взе да циври как му обявили воина.та кво очакваха руснаците ?да им се вика браво?

    Коментиран от #18

  • 17 no name no face no number

    26 10 Отговор
    Хайде ЕС откога те чакам събуждай се. Извоювай своята независимост. Бъди N1. Не свеждай глава пред античовеци

    Коментиран от #57

  • 18 Диди

    15 34 Отговор

    До коментар #16 от "стоян георгиев":

    Така е.След като анексира Крим,и продължава да дестабилизира Украйна,нима е толкова глупав,за да мисли,че общноста няма да реагира?Путин се мислеше за най умния,но ето доказва му се обратното.Той трябва наистина да е наивен,за да мисли,че Русия е над Америка.Путин лъже руският народ,но денят наближава за равтосметка.

    Коментиран от #21, #33

  • 19 onq s konq

    10 22 Отговор

    До коментар #8 от "отче наш":

    Отче...как да ти вярвам,да не ти вярвам,едновременно и да ти вярвам,и да не ти вярвам...СЛЕД КАТО СЪМ АТЕИСТ?А ти си обикновен безбожник:)Алелуя.

    Коментиран от #20

  • 20 Диди

    5 20 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Коччо,разсмя ме.Искренно казано,аз мислех да му отговоря подобава,но се въздържах,и мислех,че ти ще го направиш. Наздраве,за веселият отговор.
  • 21 стоян георгиев

    10 28 Отговор

    До коментар #18 от "Диди":

    не е само крим диди,путин се заиграва с иран,северна корея,венецуела,нападна грузия ,изтрепа маса народ включително и на територията на ес.освен това инвестира в разединението на ес и в лидери които биха го премахнали,нека не забравяме льо пен,нея я финансира от доста време, и не само нея нека не забравяме как финансираше в българия сидеров и и т.н. медии за дезинформация.днешните тролове са пак негов продукт,част от така наречената хибридна воина.та казано по- просто запада го изпусна и сега му сърба попарата.има една книга на гари каспаров ,може да си я вземеш,тои описва с подробности грешките на европа и сащ по отношение на путин и те не са само в последните 3 години ,а от идването му на власт.

    Коментиран от #22

  • 22 Диди

    6 30 Отговор

    До коментар #21 от "стоян георгиев":

    Стояне,зная тези неща.Той прави всичко възможно,Меркел да не бъде избрана при следващите избъри.Германците знаят това.Меркел ще бъде избрана.Аз лично от години гласувах за нея,тази година ще се въздържа.Но въпреки всичко,тя е силен лидер,и в момента е най силният лидер в света.А за Русия трябва и съм сигурна,че ще има по строги санкции.
  • 23 А стига бе!

    4 12 Отговор
    Мишок!

    Коментиран от #24

  • 24 Диди

    4 14 Отговор

    До коментар #23 от "А стига бе!":

    Това пък какво мнение беше?
  • 25 Стоян КОНЯ ДИДИ Юрист

    31 10 Отговор
    то бива бива ама да си говориш сам един прост човек си мени ника и агетира на мене не ми дреме ни за русията ни за хамериката да не дава господ да стане некой гав първи го отнасяме и като дойдат във вас кон диди стоян и юрист първи ще застанете до тях да се кланяте така че с жалките си коментари как хамериката щяла да защити нато системи тъпотии ходете го обеснявайте на първокласниците!Имаме
    ядрена централа точно както преди време френски спец части си кацнаха на полето така и руските могат за 20 мин ставаме радиоактивни и ние и северната ни съседка.Спрете да пишете тъпотии малко помислете видно е че нямаш 30 години не очаквам да мислиш засегнат си от аварията в чернобил няма какво да ти кажа повече можеш да си щракаш на програмките за лайкове минуси по умен няма да станеш приатна вечер ти желая КОН ДИДИ ЮРИСТ СТОЯН

    Коментиран от #26, #27

  • 26 Диди

    5 25 Отговор

    До коментар #25 от "Стоян КОНЯ ДИДИ Юрист":

    Ти си толкова изперкан,мога да го опиша с думи,НО ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯ ФОРМАТА НА УЧТИВОСТ.А това,дори жалък индивид като теб,няма как да ми повлияе.Вече е късно за теб,може би си пийнал.Отиди да спиш,бъди сигурен,че утре сутринта ще помислиш върху писаното от теб. А СЕГА ЗА ЛЕКА НОЩ,,БЕЗ КОШМАРИ,ТИ ЖЕЛАЯ АЗ....ДИДИ,НЕ СТОЯН,НЕ КОНЯ,НЕ ЮРИСТКАТА.
    ХА ДАНО УТРЕ СУТРИНТА ОТГАТНЕШ КОЙ ТИ Е ПИСАЛ.
  • 27 onq s konq

    9 17 Отговор

    До коментар #25 от "Стоян КОНЯ ДИДИ Юрист":

    Ееее...най после един умен човек тука да прозре че сме 1 човек с 4 имена-СЪЩО КАТО ЖАН КЛОД ВАН ДАМ!А конят е резерва.

    Коментиран от #28, #29

  • 28 Диди

    4 22 Отговор

    До коментар #27 от "onq s konq":

    Явно е пийнал и утре ще си прочете глупостите.

    Коментиран от #30

  • 29 юрист

    5 29 Отговор

    До коментар #27 от "onq s konq":

    Хахахаха- тъкмо мислих да изключвам лаптопа и прочетох коментарът Ви:D Поздрави за Вашето чувство за хумор! С нетърпение очаквам да изчезнат руските тролове от този форум, за да може да се комуникира нормално...
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Преди Турция да ни нападне

    7 17 Отговор
    Като гледам как Русия напада съседните си страни (Грузия, Украйна), ме е страх да не дойде Турция. Некой референдум може да се спретне за нула време. Май е време и ние като Полша да поискаме компенсации за 500 години турско робство
  • 33 Знаещ

    28 7 Отговор

    До коментар #18 от "Диди":

    Надявам се да имаш приятели в Украйна, а не да говориш без да знаеш. Аз имам и знам, че след майдана на тях им се разказа играта. Реалната пенсия е 45-50 евро, а заплата на рецепционист със стаж е около 100 евро, като преди майдана е била 370 евро. Това го знам от първа ръка, а не от някой чул не дочул. С тези зплати и пенсии ги докараха до там, че някои от тях по време на годишната си отпуска ходят по вилите си и садят зеленчуци и плодове, а бабите гледат кокошки за да оцеляват. Говоря за киевчани. Добре, че от социализма са им останали вили и апартаменти Та поне не са на улицата.

    Коментиран от #36

  • 34 стуянчулайномета

    13 3 Отговор
    тянка здрасти, пак ли се прайш на ощипан?
  • 35 999

    19 7 Отговор
    Не веднъж Руснака е доказал че когато се опитва някой да го натика в ъгъла яде кукуруза барабар с топките. Доста самозабравили се идиоти като Наполеон и Хитлер мислейки се за властелини на света и посягайки на Русия са допринасяли за най големите беди на човечеството.Така, че нищо чудно ако продължават нещата така скоро да четем по вестниците." Президента на САЩ отрови младата си съпруга и децата а той се самозапали. Всичко това се е случило в противо-атомният бункер Шайен Маунтин.

    Коментиран от #38

  • 36 БожеСъбериСиВерсиите

    8 17 Отговор

    До коментар #33 от "Знаещ":

    Ти луд ли си бе? Аз живея в Киев 6 месеца в годината, от 9 години. Първо, не знам какви "приятели" имаш, ама инфото ти не е вярно, особено що се отнася за Киев. Второ, в по-забутаните райони и заплати, и пенсии са ниски наистина. Но това не е от майдана, а последствие от войната, която джуджето обяви на украинския народ.
    Дето ходили на вилите си - това отново нищо общо няма с майдана, умно същество. Това е начин на живот. Всички има "дача" и ходят там и на повечето украинци дачите са по-хубави от панелния ти апартамент. Да, на много хора им се съкрати дохода, но това благодарение на ушанките и това, че нападат суверенна държава, понимаешь? А майдана беше реалното желание на народа да свали простия си президент по това време. Нещо, на което всеки народ ИМА ПРАВО. Все едно да излезем всички срещу Бойко, да го свалим и щото сме го свалили, Турция да си "анексира" Родопите. Мале колко тъп народ пише понякога, че и от "първа ръка"..

    Коментиран от #37, #40, #49

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Kcaniba

    4 10 Отговор

    До коментар #35 от "999":

    Мечката играе според тоягата руската не прави изключение!
  • 39 ВИНЕ ТУ 22

    12 6 Отговор
    Тези кравари не си седнаха на задниците вече.Накрая върхушката на през океанците да не станат клошари и да гризнат дръвцето,че ще си продават смръдливите стоки и демокрация сами на себе си.
  • 40 Kcaniba

    5 14 Отговор

    До коментар #36 от "БожеСъбериСиВерсиите":

    Когато Путин си отвореше устата, някъде детектор на лъжата даваше на късо......

    Коментиран от #41

  • 41 Kcaniba

    14 6 Отговор

    До коментар #40 от "Kcaniba":

    Когато трола дава на късо, му се отваря устата....
  • 42 jimmy

    6 6 Отговор
    Империята на злото сътворена от мелези и управлявана от дългоносите ще настъпи мотиката скоро:)
  • 43 Киро

    5 15 Отговор
    Много ясно, че има търговска война, да се научите как в 21-ви век се напада независима държава и и се отнема територия!

    А в търговските войни алкохолиците са джуджета, просто стоят и поемат палки изотзад!

    Ще се научите, Тръмп ще ви оправи, както Св.Рейгън ви изу гащите и ви изплющя!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Киро

    6 12 Отговор

    До коментар #44 от "IDIL":

    България я е имало и преди и след Турция и българите никога не са се казвали Хасан и Мюмюн, че да бълваш помия, нито са били мюсюлмани, нито са писали на анадолски!

    И специално за такива тролове, имам няколко въпроса:

    Кой нападна България в Добруджа?
    Кой нападна и окупира България през ВСВ, като пред това натискаше да се присъединим към съюза Германия-СССР?
    Кой изби българските интелектуалци?
    Кой уби 50 000 души след края на войната?
    Кой откъсна територия и измисли държавата Македония, а 2 млн българи останаха там?
    Кой пречеше на Съединението?
    Кой ни открадна златния резерв?
    Кой ръчкаше сърби, румънци и турци да ни нападат?
    Кой си изтегли офицерите от армията ни, когато ни нападнаха сърбите?
    Кой ни открадна държавния архив и досега не ни го е върнал?
    Кой ни върна 1 век назад с гнусния си комунизъм и превърна работния българин в отрепка, чудеща се какво да открадне и как да мине тънко?
    Кой бомбардира Варна, изгори няколко пъти Свищов и тн.?

    КОЙ?

    Да ти цитирам ли какво са казали Левски, Ботев, Захари Стоянов и Вазов за Русия? Или и те са соросоиди?!

    Русия е един от най-големите вредители на България и това е прост исторически факт!

    Коментиран от #48, #50, #51

  • 46 Пеньо

    3 10 Отговор
    Медведев сътвори чудо! Той доказа, че дори и без мозък човек може да коментира! Това чудо се разпространи сред всички путинофили! Ура товарищи!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Знаещ

    9 1 Отговор

    До коментар #36 от "БожеСъбериСиВерсиите":

    Хайде без общи приказки моля. Дай конкретен пример за заплата. Аз ти говоря реални неща. Заплатите са 3-4 пъти по-ниски от преди майдана.
  • 50 Различен

    10 5 Отговор

    До коментар #45 от "Киро":

    Браво пич, велик си!
    Но и аз да запитам нещо?
    Кой освободи България от турско??
    Нещо за Сан Стефанска България?
    Кой защитаваше интересите на България на Берлинският конгрес и КОЙ ни го зачука там?
    Кой докара България до първа национална катастрофа??
    Кой докара България до втора национална катастрофа и България на КОЯ страна бе??
    Кой докара България до трета национална катастрофа и отново България на КОЯ страна бе?
    Кой докара България до 4-та национална катастрофа и тя загуби само от замяна на външният ни дълг 1,5 милиарда долара?
    Кога Германия ще ни плати ресурсите с които България я спонсорира през Втората Световна Война, изхранвайки и армията тук, както и влаковите композиции с храна, за самата Германия и Източния фронт???? Тука си говорим за стотици милиарди, а не за джобни пари!
    За избиването на много хора в България, което не отричам, а и ненавиждам!
    Кой го направи?? Руснаците или нашите си българи, клаха народа, както турчин не го е клал!

    Коментиран от #54

  • 51 Знаещ

    12 4 Отговор

    До коментар #45 от "Киро":

    Виж в Гугъл картата на Сан Стефанска България и няма да се обадиш повече. Руснаците са искали да имаме цяла сегашна Македония и беломорска Тракия. Границите ни щяха да стигат до Албания и включваха Солун и Кавала. Англичаните и Австро- Унгария не искаха голяма славянска държаваа и англичаните заплашиха с война Русия ако настоява за голяма България. Преди да напишеш някой тролски отговор просто виж картата.

    Коментиран от #52

  • 52 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #51 от "Знаещ":

    Що така сега му подля вода на роКи?! Има да се хлъзгави с тия сапуни на краката! ;)
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Киро

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Различен":

    Знам, че не искаш да ми отговориш!

    Защото отговорът е еднозначен - КОЙ - най-големия враг на България - Рашастан!

    Не ми дрънкай глупости, колкото да кажеш нещо.

    Коментиран от #56

  • 55 Знаещ

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "Киро":

    Упорито отказваш да коментираш картата на Сан Стефанска България. Явно всичко, което противоречи на козяшките указания трябва да се пренебрегва. Мълчиш и за това, че англичаните са виновни за орязаните ни територии и за това, че Цариград е останал турски, а не е станал руски. Соросите сте антибългари и антихристияни.
  • 56 Знаещ

    1 2 Отговор

    До коментар #54 от "Киро":

    Упорито отказваш да коментираш картата на Сан Стефанска България. Явно всичко, което противоречи на козяшките указания трябва да се пренебрегва. Мълчиш и за това, че англичаните са виновни за орязаните ни територии и за това, че Цариград е останал турски, а не е станал руски. Соросите сте антибългари и антихристияни.

    Оценка:
    -0 +1

    ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.

    Коментиран от #58

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "antimediator":

    К'во стана бе? Нещо май не можеш да му стъпиш на нивото на разсъждения и го прати в Белене? Само дето неговите разсъждения са в пъти по национално ориентирани от твоите и ако дойде време в което да се търи отговорност за предателите на България, много по вероятно ти да си крайният продукт в които прасетата чистят паразитите си.
    П.с.
    Спора за мнението на революционерите съм го водил достатъчно дълго и крайният резултат определено не в полза на написаното от теб.