Тема: Украйна

6 Август, 2017 09:21 2 251 25

Scooter забиха в Крим. Украйна ги обяви за враг

  • украйна-
  • русия-
  • крим-
  • група-
  • scooter-
  • враг-
  • списък-
  • затвор-
  • германия-
  • концерт

Членовете на групата вече са в черния списък на Украйна

Scooter забиха в Крим. Украйна ги обяви за враг - 1
Снимка: Facebook

Немската денс банда Scooter, прочула се през 90-те години, изнесе концерт в Крим. Украинската прокуратура започна разследване срещу музикантите, съобщи „Шпигел“.

Германските музиканти забиха на фестивал в Балаклава в Крим пред хиляди фенове. Заради това обаче Scooter могат да получат забрана за влизане в Украйна за срок от три години.

Имената на членовете на групата вече фигурират в списъка на враговете на Украйна, като причина се посочва именно посещението им в Крим без разрешението на украинските власти.

Крим беше анексиран от Русия през 2014 година и украинските власти разглеждат действията на музикантите като престъпни и нарушаване на суверенитета на страната.

Центърът „Миротворец“, чиято дейност е свързана с рисковете за националната сигурност на Украйна, вписа и американския актьор Стивън Сегал в черния си списък. След посещението в Крим американецът вече е персона нон грата в Украйна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vdv

    39 8 Отговор
    Крим е руски!!!
  • 2 Кака Гинка

    44 5 Отговор
    Държанието на украинските власти е все по-неадекватно и комично - също като дете,което тропа с крак и иска чужда играчка...
  • 3 Russia

    12 3 Отговор
    N000001
  • 4 градински мебели

    12 5 Отговор
    Музикантите не ги интересува политика , а музика ... А , Крим дали е Руски или Украински това е техен проблем ... Да си го разделят като Кипър ...
  • 5 Никито Иванов

    23 4 Отговор
    тъпи хохли .....
  • 6 Kcaniba

    29 5 Отговор
    Целият свят да посети Крим, а хохолите да го забранят!!!
  • 7 Киро

    5 32 Отговор
    Тия бастуни скутър са забравени и никой не ги кани никъде, комплексираното джудже се опитва да легитимира завзетите територии с някви остарели имена от миналото, но няма да стане.

    Ще си има санкции, после фалит, изпитана схема приложена от Св. Рейгън, да се научат мурзилките!
  • 8 юрист

    4 24 Отговор
    Харесва някои техни парчета, но им обявявам бойкот и повече няма да ги слушам и няма да посещавам клиповете им в нета. Да- направиха 2 парчета и ...бяха забравени- като всички еднодневки. Да видим сега как ще им се отрази на джоба намаляването на лайковете и посещенията в тубата...

    Коментиран от #11, #13

  • 9 юрист

    4 25 Отговор
    Харесва- Т.Е. харесваХ.А Крим НЕ Е руски, както мрънкат някои и НИКОГА няма да бъде руски, ако ще путлер умишлено да го засели с 99,9% руски граждани- етнически руснаци- каквито умишлени заселвания с етнически руснаци е имало в миналото...

    Коментиран от #10, #17

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Скутър

    21 4 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    От мъка вързах черна панделка на опашката на кучето ми.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ярослав Станчев

    19 4 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    Въх,сега като им обявиш бойкот и Скутър ще си го преместят от единия в другия крачол.

    Коментиран от #15

  • 14 Монго

    16 4 Отговор

    До коментар #12 от "юрист":

    Ти на мен не ми ги обяснявай тези неща! IQ-то ти е ниско!

    Коментиран от #16

  • 15 юрист

    4 21 Отговор

    До коментар #13 от "Ярослав Станчев":

    Русофилите само си го местите и от местене ,не го оставяте да свърши мъжката работа:D А после ревете, че нямало прираст:D Ако всички мъже са като вас, то човешката популация на тази планета ще намалее драстично:)

    Коментиран от #21, #25

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Rusiq

    16 5 Отговор

    До коментар #9 от "юрист":

    Krim e Ruski.Viva Rusiq

    Коментиран от #18

  • 18 юрист

    3 13 Отговор

    До коментар #17 от "Rusiq":

    Крим не е руски- за това и русия има наложени САНКЦИИ от ЕС и сащ:) В скоро време, руснаците ще проядете и брезова кора, защото технологиите, с които твоята русия вади петрол и газ от вашата собствена територия, НЕ СА РУСКИ, А АМЕРИКАНСКИ И ОТ ЕС ДЪРЖАВИ, а сащ вече ви наложи санкции точно за тези технологии:D Не можете да ги вземете и от 3та държава, щото и китай има наложени санкции от сащ :) Да живее БЪЛГАРИЯ! ДОЛУ русия!

    Коментиран от #22

  • 19 Kcaniba

    10 3 Отговор
    Scooter забиха в Крим. Украйна ги обяви за враг...
    Крим го заби на USраина!!!
    Мирясайте, подлоги, Крим ви го заби, а може и дави го набие.
    Четете история, литература, образовайте се и ще разберете това.
    Рано или късно.
    Не Украина изгуби Крим...
    а Украина се изгубила...

    Коментиран от #20

  • 20 юрист

    2 10 Отговор

    До коментар #19 от "Kcaniba":

    “...Публикувано във факти.бг: Крим го заби на USраина!!!...“ Аз пък мисля, че сащ го набиха много дълбоко- чак до гърлото- на всички путинофили! И да мрънкате, и да не мрънкате- това е положението- ес и американски антируски санкции ще има , докато руснаците не пуснете Крим и не се изтеглите от него- примирете се:)
  • 21 Знаещ

    12 2 Отговор

    До коментар #15 от "юрист":

    Пак се опитваш да изкривиш истината. Не русофилите, а твоите работодатели се грижат да няма, кой да свърши работата. НИКОГА ПУТИН НЕ БИ ДАЛ ОТКРАДНАТО ДЕТЕ НА ДВОЙКА ГЕЙОВЕ КАКТО НАПРАВИХА ХОЛАНСКИТЕ ВЛАСТИ И ДЕТЕТО Е БЪЛГАРЧЕ, ЧИИТО БАЩА СЕ МОЛИ ДА СИ ГО ВЪРНЕ. А ето нещо и за американската "демокрация": ''There is a deliberate and comprehensive anti-Christian plan being promoted by Hillary Clinton and funded by George Soros because they believe that Christian principles are an impediment to the implementation of their progressive policies.

    In her now infamous “basket of deplorables” speech at a September 9th New York City Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender (LGBT) fundraiser, Clinton said, “You know, to just be grossly generalistic, you could put half of Trump's supporters into what I call the basket of deplorables. Right? The racist, sexist, homophobic, xenophobic, Islamaphobic - you name it.” Ти за първата част си изпълнила поръката. Както сама си призна не се считаш за християнка и после сама написа, че се чудиш защо 97% от украинците и голяма част от българите не считат за хора такива като теб. Жалко, че тези признания ги направи в 3 през нощта и не го прочетоха много съфорумници. Но аз ще го припомням.
  • 22 Знаещ

    12 2 Отговор

    До коментар #18 от "юрист":

    Да живее България и тези, които са направили най-голямото добро в цялата ни история и, които са причината да не сме част от турската империя.

    Коментиран от #23

  • 23 Киро

    2 12 Отговор

    До коментар #22 от "Знаещ":

    Русия и Турция са едно и също зло, конкурирайки се кой да ни смуче и използва!

    Само глупав трол може да си мисли, че пияниците са дошли да ни освобождават, те просто са дошли да завземат една нова губерния, която да доят и това се потвърждава от всички действия на Русия след "освобождението", реално няма нито един позитивен жест и действие към България!

    Коментиран от #24

  • 24 Знаещ

    9 1 Отговор

    До коментар #23 от "Киро":

    Самия факт, че на теб ти е все едно дали България е провинция на Турция или не, е достатъчен за да покаже що за човек си. Сигурно твоето семейство е било от първите приели "правата вяра" и ти си забравил за българските си корени. Няма друго обяснение за приемането за нормално на кланетата, на които сме били подложени. Вероятно не си чел и ''Под игото''. Жалка работа.
  • 25 Ярослав Станчев

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "юрист":

    Вместо да обявяваш бойкот на музикална група,която на никого нищо лошо не е сторила,а си вади хляба със забавление на хората вземи бойкотирай тъпата американска политика.Таман и повод имаш днес,навършват се 72 години от ядрената бомбардировка над Хирошима,при която са загинали 80000 цивилни и милиони все още страдат от американското милосърдие.
    А мен не ме мисли,аз съм го местил когато трябва и където трябва.Дал съм прираст на държавата.Себе си гледай,че от денонощно клепане във форума накрая мъжа ти ще трябва да ти ражда децата.
Новини по държави: