7 Август, 2017 14:09 1 812 3

Мигрантската вълна ще удари Румъния

  • румъния-
  • емигранти-
  • бежанска вълна

"Готови ли сме да приемем 500 000 мюсюлмани?", пита румънски вестник

Мигрантската вълна ще удари Румъния - 1
Снимка: БТА/АР

"Готова ли е Румъния да приеме 500 000 мюсюлмани?", пита в заглавие румънският вестник "Гъндул". Изданието допълва, че генерал Сорин Козма - бивш шеф на Главна дирекция за предотвратяване и борба с тероризма в рамките на Румънската разузнавателна служба - е на мнение, че мигрантската вълна ще засегне и северната ни съседка и тя трябва да има готовност за пристигането на половин милион мюсюлмани.

"Мигрантската вълна ще удари и Румъния. Подготвена ли е Румъния да приеме 500 000 мюсюлмани? Говорим за жени, деца, нормални хора, които много са страдали в държавите си. Ще бъдем или няма да бъдем подготвени? Ще трябва да дадем отговор на този проблем", твърди генералът.

"Имаме остър недостиг на работна ръка. В исторически план Румъния не се е сблъсквала с подобно нещо. Готови ли сме да направим промяната?", попита генерал Козма по време на дебат на тема "Глобализация на тероризма".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    19 0 Отговор
    Влад Цепеш ги нанизваше на кол мюсюлманите
  • 2 Kcaniba

    10 5 Отговор
    Сега ЕУ и ФАЩ ще наниже потомците на Влад Цепеш...
  • 3 Шпек Салам Народен

    16 0 Отговор
    Дано не ги приемат,че да има къде да емигрираме след време.Като през турско.
    Засега само те,чехи,поляци и унгарци не сторят джамии.
Новини по държави: