8 Август, 2017 15:48 1 201 5

ЕС връща имигранти в Гърция

  • ес-
  • бежанци-
  • гърция

Няколко страни са подали молба до гръцките власти

ЕС връща имигранти в Гърция - 1
Снимка: БТА/AP

Страните от Европейския съюз са започнали да изпращат имигранти обратно към Гърция, съобщи „Business Insider”.

Връщани ще бъдат граждани, пристигнали в Европа през Гърция през последните седмици. Според правилата на ЕС имигрантите трябва да подадат молба за убежище в първата страна, в която са пристигнали.

Правилата бяха преустановени след влизането на хиляди бежанци в Европа през 2015 г. Сега Атина трябва да даде уверение, че върнатите имигранти ще бъдат настанени в адекватни условия за живот, въпреки че всички приюти в страната са пълни.

Германия вече обяви, че ще върне свои имигранти в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъка

    9 0 Отговор
    И ревете срещу оная кифла от Валери Симеоновата партия.А тя патриотка хем вкарва пари в БГ ,хем не ги регистрират тука чаршафите и не могат съответно да ни ги върнат.
  • 2 Ротшилд филантроп

    3 0 Отговор
    Прави са седерастите - Ротшилдите са филантропи
  • 3 Европейски халифат

    8 0 Отговор
    Логиката на Европа:
    Ще приема бежанци, ще ги пратя на държави в ЕС, ще им съсипя икономиката, армията, науката и националните интереси, няма да знаят кои са и после ще твърдя, че Европа гради света... Да живеят мигрантите!
  • 4 ЕВРОТАРИКАТИ

    5 0 Отговор
    Те големи тарикати бе, връщат ги обратно в Гърция която и без тва е претъпкана от мигранти........ми дръжте си ги там бе нали много ги искахте

    Коментиран от #5

  • 5 Нафарфорий

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "ЕВРОТАРИКАТИ":

    Абе спокойно те от Златна Зора са толкова гостоприемни, че "клетите бежанци " пак ще искат да се върнат в дупките, от които са дошли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! У гръцко пак трябва да дойдат на власт едни полковници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по държави: