Last news in Fakti

9 Август, 2017 08:45 5 869 58

Тръмп със смразяваща закана за Северна Корея

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • северна корея

Той заплаши страната с "огън и ярост"

Тръмп със смразяваща закана за Северна Корея - 1
Снимка: БТА/AP

„Можем да залеем Северна Корея с огън и ярост, която светът не е виждал.“ Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп. Цитиран от CNN.

„За Северна Корея е най-добре да не отправя повече заплахи към САЩ. Те ще срещнат огън и ярост, каквито светът не е виждал“, заяви Тръмп по време на посещение в Ню Джърси.

Това стана, след като през последните седмици Северна Корея непрекъснато заплашва САЩ с възможни ядрени удари. Страната направи и нов тест на балистична ракета.

Някои американски сенатори порицаха Тръмп за острите думи. Според тях това само изостря напрежението между двете страни.

Русия и Китай вече призоваха за смекчаване на напрежението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    35 60 Отговор
    Ушанки,изтрезняхте ли?Това,което казва Трамп,аз ви го писах.Кимчо,трябва да бъде спрян от дружките си Русия и Китай,преди да е избил милиони хора. Иначе държавата му ще бъде в пепел.

    Коментиран от #4, #43, #48

  • 2 Анонимен

    38 20 Отговор
    Ако стигнат неговите ракети в щатите мислиш ли че там няма да има пражения или на чунг чанг ракетите разпръскват цветя
  • 3 Кики

    50 24 Отговор
    По нищо не си личи Ким Чен да е спрян. Напротив, още повече се озлоби! Ким никога не е избивал милиони - това го направи САЩ.
  • 4 Справедлив

    44 23 Отговор

    До коментар #1 от "Диди":

    Ти нещо взе много да си вярваш май-а...Я свали малко тона и не копирай юристка.Да не стане от играчка плачка. Че точно тези"ушанки"са свалили фереджето от главата ти..Та се замисли малко и не бъди толкова първична и самоуверена.

    Коментиран от #8

  • 5 Morgoth

    25 5 Отговор
    Цената на подобна война в човешки животи, в пари и в международна репутация ще бъде ужасяваща. САЩ ще продължат да се зъбят, но няма да ударят.
    Трябва да се подходи разумно. Първо да се подобрят отношенията с Русия и след това Русия и Китай да се ползват за подобряване на отношенията със Северна Корея. Тази страна трябва да се отвори към света по модела на Китай.
    Ядрената им програма и бедността им са опасни, защото могат да продадат ядрено оръжие на Иран, а тях хич не е ясно кога и какво и на къде ще им избият чевите.

    Коментиран от #51

  • 6 Идиоти

    45 21 Отговор
    Това го слушаме от години-още от 50-те години на миналият век..та още тогава САЩ изядоха корейските шутове в мутрите и им държа влага 50-60 години...И пак започнаха да се правят на мъжкари-и пак ще има шутове по каубойските муцуни.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Диди

    7 29 Отговор

    До коментар #4 от "Справедлив":

    На никой не подръжавам,всеки има право да си изкаже мнението.Факт е,че Ким е развил миниатюрни атомни глави,които може да прикрепи към интерконтиненталните ракети и с тях да удари острова Гуам,който е американска територия с амер.бази.Русия и Китай трябва да го вразумят.При един удар,независимо от коя страна,ще измрат милиони хора.

    Коментиран от #12, #14, #15

  • 9 Барчо

    42 15 Отговор
    Те така разправяха и за Виетнам, ама колко американци оставиха там костите си? А колко откачиха като се върнаха? А избитите виетнамци са около 2 500 000 човека. Засегнатите от химическите оръжия на американски миротворци са около 1 150 000, отделно 500 000 от последиците на химикалите. От "приятелски" американски огън пък загиват поне 500 000 северно-виетнамци. Цифрите, които съм написан са достъпни за всеки. И това ли са миротворците от великата америка? Те самите ползват напалм и химически оръжия, а набеждават другите, само и само да имат оправдание за въоръжена намеса.
    Не вярвам да нападнат СК с "огън и не знам си кво още", защото са сигурни, че те притежават вече ядрен арсенал. Унищожиха Ирак и Либия, защото бяха сигурни, че нямат химическо и друго оръжие, достойно за отговор.
    Такива са американците. Воюват само когато другия е слаб. А с такива дето могат да и отговорят, само се дърват.

    Коментиран от #29

  • 10 PST

    14 38 Отговор
    Някой съмнява ли се .че Раша помагат по някакъв начин на Ким-чо ! Нагнетяват положението . за да отклонят вниманието от трагичното си икономич. положение. Щели да продават СУ-35 на Индонезия с-у чай...гъби..кафе...тези съвсем изкукуригаха. Скоро Путя ще пие чай с полоний !
  • 11 американски гении

    34 10 Отговор
    "Някои сенатори порицаха Тръмп за острите думи......" ами така е, ще го порицаят, ама не от човечност разбира се. Просто ги е страх че ако оня дебелия изстреля ядрени ракети към САЩ със сладкия им животец е свършено. А богатите най-много ще ги заболи, тези дето са свикнали на охолството, бедния човек няма какво толкоз да губи, та затова и сенаторите ще реват най-много
  • 12 Барчо

    30 9 Отговор

    До коментар #8 от "Диди":

    Ако американците ударят първи, даже и техните поддръжници ще се обърнат срещу тях. Едно е да плямпаш за война, друго е да я направиш.
  • 13 въй

    11 2 Отговор
    Ким Чен ТРЪМП
  • 14 Све

    27 7 Отговор

    До коментар #8 от "Диди":

    Диди, изветряха ли ти юридическите фрази та престана да се наричаш ,, юрист,, ?
    Както и да е бълваш същите глупости.
    Диди , определено звучи по-женски от предишните ти ,, юрист,, и ,, гост2,,

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Диди

    3 21 Отговор

    До коментар #14 от "Све":

    Аз винаги пиша с моя ник.Не съм юристката.А ти явно не си чел това,което юристката написа през началото на Юли,по точно на 8 Юли.Тя писа,че преди е писала под гост 2,но вече пише под юристката.
    Пишеш,че съм пишела глупости....ами ето чети бе човече,токущо писаната статия за Кимчо,и ми отговори,кое е глупост.

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Све

    22 3 Отговор

    До коментар #16 от "Диди":

    Как е възможно днес да цитираш какво някой е написал 8юли ?????????????????
    Това значи само едно- ТИ СИ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ НА НЯКОЙ ЗАИНТЕРЕСОВАН.
    Не харесвам определението ТРОЛ
    Но това явно си ТИ И ТАКИВА като теб.
    Човек би трябвало да се издържа по достоен начин

    Коментиран от #22

  • 20 Киро

    11 26 Отговор
    Редовния мурзилаж е застанал на амбразурата от сутринта, бодро брани Кимчо, Путю, Ердоган-по.ран и Мъдуро.

    Е, явно са си торлове - копейкаджии , по цял ден едни и същи глупости, писани под различни имена, да внушават масовост и с едни и същи правописни грешки.
  • 21 Пазарен Либерализатор

    14 7 Отговор
    Не знам осъзнавате ли какво ще се случи ако Ким и Доналд се заритат. Единия е изперкал милиардер, другия е вманиачен диктатор.
  • 22 Диди

    2 17 Отговор

    До коментар #19 от "Све":

    Питаш,как е възможно да помня на коя дата го е писала.
    Бях за 3 седмици във България,по точно Варна.На 8 юли писах,че за съжаление трябва да се прибирам на следващият ден обратно.Юристката тогава писа,че ще ходи с мъжът си на почивка в Варна.Тогава написа,че преди е писала под ник Гост 2. Ето затова съм запомнила датата.
    Успокои ли се?

    Коментиран от #26

  • 23 mediator37

    27 3 Отговор
    А прав ли е Ким, че ако нямаха ядрено оръжие, щеше да ги сполети съдбата на Ирак, Либия и Сирия ?
    Май да.
    А по-хубаво ли живеят хората сега в Ирак, Либия и Сирия, в сравнение с живота им при старите режими?
  • 24 Пеньо

    9 16 Отговор
    Путинофилчета, аз винаги съм казвал, че Дони е от най-некадърните президенти на САЩ и шестмесечното му президенстване го доказва, но не мога да разбера защо с такъв комунистически плам защитавате прасчо-диктаторът на една от най-недемократичните държави в света? Просто напук на американците или добре ви плащат за това?
    А на тези, които ми навират пред очите Клинтън за сетен път ще напомня, че ако бях американски избирател бих гласувал са Сандърс. По-подходящ е от Клинтън, а с Дони и сравнение не може да става! И запомнете-когато един президент на ядрена държава не го слуша главата, това е опасно за целият свят!

    Коментиран от #25

  • 25 Киро

    7 12 Отговор

    До коментар #24 от "Пеньо":

    Сандърс?

    Ти изобщо знаеш ли какъв е тоя?

    Тоя е един комунист по убеждения и сервилен, нищо-не-правещ дрънкач на глупости, по-зле и от баба ти Клинтън!

    Стига глупости!

    Коментиран от #30, #53

  • 26 Све

    14 5 Отговор

    До коментар #22 от "Диди":

    Доказа само това, което не ми се искаше да вярвам.
    ЧЕ СТЕ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ !!!!!!!

    Коментиран от #27

  • 27 Диди

    2 16 Отговор

    До коментар #26 от "Све":

    Мисли каквото си искаш.Моля,не ми досаждай с глупости повече. Приятен ден.

    Коментиран от #28

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Max

    6 17 Отговор

    До коментар #9 от "Барчо":

    Да ама аз не знам сега във Виетнам да се произвеждат лади и други руски варели, но имат адидас, найк, компютри и телевизори, които и ти ползваш. Всички виждат каква сила е Южна Корея. Като сте толкова насочени против запада, поне не бъдете лицемери и не ползвайте западна продукция.

    Коментиран от #45

  • 30 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #25 от "Киро":

    Кире, да не би лично да го познаваш, че си толково уверен? Сигурен съм, че дори не си чел какво пише в уикипедията за него! Сигурен съм, че не си гледал и дебатите с него. И странно е, че комунягите като теб обиждат другите, наричайки ги комунисти! Това някакво заболяване ли е? Но друго е по-важно, че нямаше сериозен кандидат по-зле от Дони!
  • 31 Болно съветско общество

    6 11 Отговор
    Колко гладък, болен, промит от съветската пропаганда мозък трябва да си за да защитаваш античовешки диктаторски режими като Северна Корея, Венецуела ?

    Коментиран от #33, #35, #46

  • 32 К1ОБ

    9 2 Отговор
    Да вземат вече каубоите да си седнат на задните си части,че стават за смях.То не бе грандоманщина и вазсализъм то не бе чудо.Кой ги излъга,че целият свят ще им бъде слугинаж?Пътят е осеян с много тръни,а те определено са пречка пред босите и изнежени хамерикански крачета опитващи се да прохождат.Светът не може да се управлява от един или трима тъпанара.
  • 33 Севернокорейски венецуелец

    10 2 Отговор

    До коментар #31 от "Болно съветско общество":

    На теб какво са ти направили С.Корея и Венецуела?
  • 34 Цар Вул

    3 9 Отговор
    Ким Чен Цървул само плаши гаргите!Той атомно оръжие няма!!!!!Има някакви ракетки изстрелвани от "камион за дърва"!!За какво става въпрос?Само се дръвчи като смята,че Русия и най вече Китай ще го спасяват!!Вечеряй свекре,сещай се снахо!!!Ако иска да го изтрият от лицето на планетата нека продължава да плаши!!Дайте да сравним ядреният му арсенал с този на американци и руснаци!!!Къде е да имаш ядрено оръжие то 1945 година,къде от две години и то я го има я не!!А Тръмп,че е глъм-това -ДА!Ако иска да си оправи сметките с ким чен цървул да го направи без да се замисля!!Никой няма и пръста си да помръдне за този откачалник!!!Има една поговорка:"БИЙ,ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ"!!!!ЗАПОЧВАЙ ПРЪВ И СВЪРШВАЙ ПОСЛЕДЕН!!!Русофил съм!!!!Но в случай като този само това е спасението !Бий тъпака по главата!!

    Коментиран от #36, #37

  • 35 Kcaniba

    2 6 Отговор

    До коментар #31 от "Болно съветско общество":

    И аз се чудя на тия в коневръза,сигурно от бояришинката им са се объркали съвсем посоките!Жалки същества,подкрепящи терористични режими...
  • 36 Кики

    6 0 Отговор

    До коментар #34 от "Цар Вул":

    Язък, че си русофил! Политиката ти е далечна, затова коментара ти е некомпетентен. Заблуден си, ако се плашиш от Ким. Заплахата е САЩ - доказали са го!
  • 37 Morgoth

    11 0 Отговор

    До коментар #34 от "Цар Вул":

    Как си представяш, че ще протече боя по тиквата?
    САЩ ще трябва да започнат с масирани удари по въздух, за да омаломощят армията на СК и да я лишат от техниката. За това нещо ще трябва време, време през което Ким може да стои и само да беснее или да удари каквото може. Ако има възможност да прати ядрена ракета в Сан Франциско или още по-добре Лос Анджелис ще го направи. Дали ракетата ще уцели е спорен въпрос въпреки размерите на тези градове, дали ще могат да я свалят е още по-спорен. Риска е малък, но щетите огромни - стотици хиляди цивилни ще загинат дори и при малка ядрена бомба.
    Армията на СК също няма да стои и да чака да я бомбардират - ще удари ЮК и ще направи мазаляк, включително с ядрено оръжие, ако има такова. Всеки един либерал по света, а те са много, имат власт и са устати, ще обвини за това Тръмп, чиито позиции така и така са силно разклатени.
    В последната фаза на войната ще трябва да се установи контрол над територията. Територия която е планинска, населена с много бедни хора свикнали да живеят в мизерия и със сигурност обучени за партизанска война. Като капак на всичко в момента Русия има интерес нещо подобно да занимава САЩ и да изтощава техните ресурси - познай колко оръжие и провизии ще навлязат в страната в подкрепа на партизаните. Модерно оръжие, с което сам човек може да свали хеликоптер или да продупчи танк.
    Да не говорим за риска от водене на военни действя по границите на Русия и Китай.

    Коментиран от #39

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 PST

    2 4 Отговор

    До коментар #37 от "Morgoth":

    Какви войни...какви ГЛУПОСТИ ти се въртят в червената кратуна ! Всяка следваща ракета ще бъде унищожена в полет. а координатите на стартови площатки и военни обекти са заложени в Томахавките. Ще видим и някое ново оръжие от Звездни Воинй и това е ! Това вече сме го гледали - ГДР..ФРГ ! Следва обединение и ще ни залеят с още телефони...коли...телевизори !

    Коментиран от #40

  • 40 Трол

    6 1 Отговор

    До коментар #39 от "PST":

    Ох кончето с новия ник! Как говори, като военен стратег, пък той завалията и войник не е бил.
  • 41 zaw

    4 0 Отговор
    Абе требе политика малко не става с рогите напреди....
  • 42 Гост

    7 1 Отговор
    Ким има 80 подводници, и успешни подводни стартове на ракети. Ако някой може да проумее,това какво означава,заедно с ядрената им програма. Ако можеха да ги ударят и да е безопасно ,ЩЯХА ДА СА ГО НАПРАВИЛИ ДО СЕГА 1200-пъти, а не да молят Китай и Русия.Тези заплахи ,постоянни , регулярни , и дългогодишни , са за вътрешна употреба ,пред американският избирател ,и конгреса.
  • 43 yul

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Диди":

    Май много комикси си гледала,а? И все краварите побеждават накрая, а? Я слез малко на земята и се огледай. Това тук не ти е някой анимация, а реалния свят, а той е много по-жесток и реален. С две думи казвам, че тези брътвежи на хамериканеца няма да уплашат никого особено пък Кимчо, защото той е по-луд отколкото предполагаш, а това го знае и хамериканеца. Така, че неговите надути изказвания са за пред такива лапнишарани като теб. Няма да посмеят да ударят Северна Корея, защото на онзи малко му трябва, че дори и по-малко, за да натисне червените копчета. Нали не мислиш, че Кимчо е сам и вероятно се досещаш, кой стои зад него? Две държави всяка от тях по-голяма от кравария. Да не мислиш, че те ще стоят със скръстени ръце при евентуална хамериканска агресия? Така, че стига си ги превъзнасяла краварите, колко са велики, защото не са. Май забрави, колко военна сила изпратиха по море включително и самолетоносач до Северна Корея, за да ги сплашат и накрая, какво ? Ми едно нищо обърнаха се и си обраха крушите . Върнаха се там от където са се довлекли, а Кимчо и света им се смяха. Опровергай ме, ако това не е истина.
  • 44 реалист

    7 2 Отговор
    То вие кравогледачи уж всичко можете ,но можете ли да си представите ,че и само една корейска ракетка да ви посети ще ви е достатъчно за десетилетия напред ....
  • 45 Барчо

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "Max":

    Ти явно не разбираш за какво става въпрос. СК е направила своя избор. Искат да си живеят в кочината. Ми да си живеят там. Това си е техен избор. Ако си следял ескалацията, то тя стана след като американците отидоха там и започнаха заплахите. Съвсем естествено е СК да иска да защити начина си на живот. Знаеш за войната, която и спретнаха американците през петдесетте години и последиците от нея. От тогава не са заплашвали трета страна и не са имали каквито и да са териториални претенции. А една война там ще има големи последици за всички.
  • 46 Ghost1

    1 4 Отговор

    До коментар #31 от "Болно съветско общество":

    Даа и все сънародници с българско гражданство . Че те повече руснаци. Да им се дава руско и да бегат в Московия и Сибир да видим дали ще искат повече там или тука.
  • 47 Барчо

    5 0 Отговор
    Същите тези американци в Корейската война избиха 5 000 000 човека. В СК след войната не е останала къща с покрив от бомбандировките. СК не се отказа от ядрената си програма, както го направи Ирак, Либия, Сирия. Те затова станаха жертва на стремежа си за мир и палача и бяха американците.
  • 48 Диди

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Диди":

    Първо помисли...Северна Корея ли е с интерес за Китай,или Америка? Всеки знае,че Русия до преди няколко години доставяше ракети и военни съоръжения на лудия Ким.Само за една година е изстрелял 20 ракети.Той е заплаха не само за Америка,така и за Европа.Знаем,каква политика правеше досега Америка,както и Русия.Но такива като Ким,не трябва да ги има.Ако ти мислиш,че Русия,или Китай ще тръгнат срещу Америка да се бият,заради Северна Корея,то ти си най големият наивник.
  • 49 Диди

    0 0 Отговор
    Долу написаният коментар е до пост 43.

    Коментиран от #50

  • 50 yul

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "Диди":

    Не не мисля,че Русия или Китай ще тръгнат срещу Америка да се бият заради Северна Корея и може да съм всичко друго, но не и наивник. А ти ако мислиш, че твоите задокеанци ще нападнат СК си абсолютна фантазьорка. Да допуснем обаче твоята теза, че въпреки всичко твоите хубавци нападнат СК. Ако ти мислиш, че когато започнат да падат ракети в близост до Русия и Китай, че те ще гледат безучастно много дълбоко грешиш. И понеже онзи дето много говори и отправя само празни заплахи знае, че не може да си го позволи просто ще си натисне отново парцалите и това ще е. Вече веднъж го направи та ще го направи отново. За такива действия се иска кураж, а както знаем задокеанците го нямат и с разни кухи заплахи стават смешни пред целия свят. А това, че Кимчо ще ги удари ако самия той бъде нападнат е повече от сигурно. За това и задокеанците не смеят. Те и на Иран се дървиха и тях заплашваха ама, какво стана спряха и сега мълчат и ни дума за това. Нещо да кажеш?

    Коментиран от #52, #55

  • 51 Милен

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Morgoth":

    САЩ вече имат опит в масовите убийства - справка Хирошима и Нагазаки. Окото им няма да мигне, ако трябва да отстрелят С.К.

    От километри ти личи, че си ционист. Не намесвай Иран в дебата. Само да ти припомня отворко, че любимият ти израел(който не е държава а окупирана Палестинска земя) е използвал ядрено оръжие през 48-а. Също ще ти припомня, че много световни лидери открито заявяват страховете си, че расистите ционисти притежават ядрено оръжие.
  • 52 Диди

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "yul":

    Да,ама ти грешиш,защото Трамп не е Обама.Трамп е непредказуем,което прави положението опасно..Трамп беше се обърнал към Китай с призив,Китай да води разговори с Ким.Но Ким не иска по дипломатически.Русия и Китай носят отговорност да разговарят с лудия Ким,за да не се случи нежеланото.А НЕЖЕЛАНОТО,ТОВА ЗНАЧИ АПОКАЛИПСИС.

    Коментиран от #54

  • 53 Милен

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Киро":

    Ами комунист е какъв искаш да бъде. Той е полски евреин. За сравнение виж какво причиниха на Палестина. Единственият президент християнин, католик, беше Кенеди и го убиха. Ако си мислите, че няма логика в написаното си припомнете категоричната позиция на ционистите: "Единствената заплаха пред нашето съществуване представлява изборът на католик за президент на САЩ. Ние ще се борим с всички средства това никога да не се случи." Припомням и думите на бивш агент, терорист, от мусад: "Единственият начин да ни унищожите е като престанете да "храните" САЩ!" Всичко е казано!
  • 54 yul

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "Диди":

    Точно, защото задокеанеза знае, че ще стане апокалипсис няма да направи нищо.
  • 55 Милен

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "yul":

    За едно само не си прав. Иран е мишена на ционистите окупирали Палестина. Но ги е страх, въпреки твърдението (официално заявено), че за унищожаването на Иран, на САЩ и ционистите ще бъдат необходими точно 6 часа. Пак препратки към сътворението и "божествената им природа" ХАХАХАХАХА. Планът "greater israely" предвижада нова война (без прецедентно кървава) за която им трябва СА. Удрят Катар и после по веригата. Според планът (ако успее) 1/3 от Египед, цяло Червено море, Синайския полуостров, половин СА, Ирак,Сирия, Либия, Ливан и Йордания стават ционистко-еврейска собственост. Фанатиците "вярват", че това е "обещаната земя". Отделно ВСИЧКИ природни ресурси са съсредоточени в посочените земи, но най-страшното е, че Либийските водни запаси (недокоснат сладководен подземен басейн) които ще стигна за цели 200 години ще попадне в расистките ръце на ционизма. Тогава на света и в частност на Европа жална и майка. Турция е пречка, защото знае и Русия знае. Иран винаги е знаел.
  • 56 A TAKA

    0 1 Отговор
    сащ разпалват конфликти в цял свят
  • 57 Чичо за кой ли път, очи отварям ти още си

    1 0 Отговор
    Чичо! Дупе се иска. Дупе! А ти го нямаш. Търсиш го там някъде из Македония, Черна Гора. А в България са тясно свързани с Бойко, Краси които вече са заели позиции с Володя Стоянов в секретна механа. Ядът, пият и хайдушки песни пеят за върли комити и вехти войводи. Повдигат бойния дух. А сега - "Наздраве дружина " и таз година да е мирна а ша му мислим за до година. За сега сме братя кат кирпич - бетон и ка френск кчюч на обла гайка. ДЕ СМЕ СА ФАНАЛИ ДЪРЖИМ ЯКО!
  • 58 въх

    3 0 Отговор
    МНОГО ЧЕРВЕНИ ШМЕКЕРИ ТУК, БЕ!
    ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ-РУБЛАДЖИИ, ЩЕ СИ ЧУПЯТ РЪЦЕТЕ ДА СЛАГАТ МИНУСИ И ПЛЮСОВЕ.
    И ТО - ЗА НЯКОЛКО КОПЕЙКИ НА ДЕН.