Last news in Fakti

10 Август, 2017 08:02 1 658 11

Маккейн: Тръмп преувеличава

  • джон маккейн-
  • доналд тръмп-
  • северна корея

Сенаторът не е съгласен с неговото изказване за Северна Корея

Маккейн: Тръмп преувеличава - 1
Снимка: БТА/AP

Сенаторът от Аризона Джон Маккейн отправи критики към президента на САЩ Доналд Тръмп относно изявлението му спрямо Северна Корея, съобщи РИА Новости.

През вчерашния ден Тръмп заяви, че е готов „ да залее Северна Корея с огън и ярост“.

„Не съм съгласен с този коментар, защото ако кажеш, че ще правиш нещо, трябва да си готов да го направиш. Не смятам, че трябва да подхождаме към този въпрос по подобен начин.

Всъщност не съм много сигурен какво точно има в предвид Тръмп. Отдавна съм се отказал да интерпретирам това, което той казва. Това е класическият Тръмп. Искам да кажа, че преувеличава всичко“, заяви Маккейн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аном

    12 4 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел
  • 2 ръца пръца

    10 2 Отговор
    След високопарните изказвания на Тръмпи се усетиха, че са се оакали и решиха да замажат положението, защото то не става само да се плямпат глупости. Взеха да дават на заден, защото нищо не могат да направят на Северна Корея и разбраха, че отново станаха смешни пред света.
  • 3 ЯНС

    11 2 Отговор
    тия са наистина жалки смешници вече по цял свят ги ненавиждат и им се подиграват:)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 стоян георгиев

    2 2 Отговор
    маккеин,ти си човека!!!махаите този смешник тръмп,сащ стана за смях с неадекватността на този доказан смешник.

    Коментиран от #7

  • 7 на деса шушито

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Публикувано във факти.бг: маккеин,ти си човека
    Това е изтрещелия, който си отива заради рак. Ако той е човека ти, тръгвай си и ти след него.

    Коментиран от #8

  • 8 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "на деса шушито":

    ха,ха,ха...милиционерче в америка медицината е доста напреднала ,там има хора с рак дето ще живеят далеч повече от теб въпреки голямата ти пенсия,та не го чакаи маккеин въпреки че е на 80 години и нагоре,а иначе благодаря за пожеланието да ти се връща!

    Коментиран от #9

  • 9 на деса шушито

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Кумеца ми е административен директор на болница в Ел Ей! Хич не се опитвай да ми се обясняваш. Пример лямцо: рак на простатата, в повечето случаи след интервенция при мъже на възраст около 60г. хората живеят и умират от естествена смърт. Нооооо рака не е излекуван, просто се развива прекалено бавно след медицинската интервенция и възрастта изпреварва фаталното му развитие. Толкова за третополовото.

    Коментиран от #10

  • 10 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "на деса шушито":

    е щом кумеца ти е шеф на клиника в ел еи значи ти си голямата работа. що не му споделиш твоите представи за америка та да спре да ти е кумец,може и на снахата от балтика да и обясниш за руските ти мераци и да спре да ти е снаха.абе ти си нормалния тъп фатмак плачеш срещу системата дето си и основен компонент.иначе може да провериш колко известни американци живеят години с коварната болест,но забравих ти си запознат от кумеца ти .
  • 11 ОТБООООЙ

    1 1 Отговор
    МакКухейн дава команда "НА ЗАААД"! КАЗВАЛ СЪМ Ви го ХИЛЯДА ПЪТИ, Чичо САМ е мекушав между краката и с лабава ГАЙКА. Да с уста голяма и тупане в гърдите като гурила. Ко стана в СИРИЯ, ко стана в ИРАК, ко стана ЙЕМЕН, ЛИВАН, ко стана в ЛИБИЯ, ко стана в СОМАЛИЯ, ко стана в АФГАНИСТАН, в ГРУЗИЯ ко стана в УКРАИНА? Който се върже със САЩ, ще духа супата - "ЖОПУ ПОДНЯЛ - ТЕРИТОРИИ ПОТЕРЯЛ!" САЩ е СЛАБА НИВА, затова в НАТО включват всичко живо що мърда из ЕВРОПА - Черна Гора, Македония тоже с БЕЗУМЦИТЕ Бойко и Радев ? СЛАВА РОССИИ!