Last news in Fakti

14 Август, 2017 09:52 1 306 10

Джихадист уби турски полицай

  • турция-
  • истанбул-
  • полицай-
  • джихадист-
  • нож-
  • уби-
  • ислямска държава-
  • нападение

Нападението е извършено в полицейски участък

Джихадист уби турски полицай - 1
Снимка: БТА/ AP

Турски полицай беше убит в полицейски участък в Истанбул, съобщи „Дейли Сабах“. Униформеният беше нападнат от джихадист от „Ислямска държава“.

Трагичният инцидент стана около 23:00 часа местно време в неделя вечерта. Заподозреният терорист е бил арестуван заради планиране на атентат.

В полицейското управление мъжът атакува полицай с нож, след което беше застрелян от силите за сигурност. Полицейският служител беше настанен в болница, но почина по-късно от раните си.

След нападението турските сили за сигурност предприеха мащабна операция в Истанбул, при която арестуваха 12 души от джихадистката групировка „Ислямска държава“.

През последните две години джихадистката групировка „Ислямска държава“ извърши серия от нападения в Турция, при които загинаха десетки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАСАН

    6 8 Отговор
    А какво казваха преди година че Ердоган ги подкрепя..а се оказа че-най много Турция си пати от ИД...

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Gost

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "ХАСАН":

    Хасан'е кой казва че не подкрепя.
    Прочете ли новината ка е бил убит политцая.В Турция'та на Ердоган'а вече никой не може да пипа хора с шалвари и с бради !!! А този е докаран в политцайския уцастъk но е без белезнитци и не е потърсан ... А зашо не е, горе сам написал отговора !
  • 3 оня

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "ХАСАН":

    А бе хасанчо кво се правиш на ударен с мокър парцал? Руснаците колко снимки публикуваха за това как турция търгува с ИД, за цистерните с петрола и т.н. Точно руснаците взривиха тези цистерни и ердо беше бесен, но тогава турците играеха с хамериканците.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 ХАСАН

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "оня":

    То контрабанда винаги е имало и-ще има...въпроса не е кой е купувал петрол от ИД а кой е продавал оръжие...представи си 5-6 години воюват срещу коалиционните сили ,Русия,Сирич,Иран,Турция и все не им свършват патроните...като че ли имат оръжейни фабрики в пустинята ...или пък тия фабрики са в Швеция,Германия,Белгия,Сащ или Русия???
  • 5 ХАСАН

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "оня":

    И всяка търговия на петрол от Близкия изток която не е чрез Шел,Омв,Мобил иЕххон се счита за нелегална,

    Коментиран от #9

  • 6 Хасански терорист

    4 2 Отговор
    Изброените петролни фирми не крадат петрола на арабските цървули,а го извличат технологично и си го плащат!ИДИЛ го краде от Сирия и Турция,а Ердоган им го плаща!Има разлика,но ти нали караш с крадено гориво и ти е все тая!Без Белия човек,арабеските пак треа да яхат камилите и да копат за вода!
  • 7 Професор

    2 2 Отговор
    "Терориста" е бил професор по физика в турски университет,а версията на Ердоган е за идиоти!Така ще е при него,той е истината и пътеводната звезда за идиотите с промити мозъци!
  • 8 Ххасански терор

    4 1 Отговор
    ИДИЛ краде петрол от Ирак и Сирия,а Ердоган го плаща!Който търгува с дявола,ще гори в пъкъла!
  • 9 оня

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "ХАСАН":

    хасанчо прочетох отговорите по долу и считам, че много ясно са ти отговорили на въпроса, който си ми задал и не виждам смисъл много много да ти отговарям, но въпреки всичко ще се опитам, та дано да ти влезе нещо в главата, в което силно се съмнявам. Твоите турци купуват краден петрол, а с парите от този краден петрол ИД си купуват оръжие. Ха сега ти ми кажи кой е виновен твоите турци, които им дават парите, с които ислямистите си купуват оръжията или тези, които им го продават. Да ти кажа винаги ще има такива, които да продават оръжия, но когато нямат пари ислямистите няма да ги имат. Та кой е виновен, а ? Май твоите турци.
  • 10 ХЕРОДОТ

    1 0 Отговор
    А при нас колко докараха от този пеърол ? Някой знае ли?
Новини по държави: