15 Август, 2017 17:32 8 718 31

Свалиха МиГ-21 над Сирия

  • миг-21-
  • изтребител-
  • сирия

Издирва се пилота

Свалиха МиГ-21 над Сирия - 1

Изтребител на сирийските военни сили беше свален над района Ал Абадия, съобщи Sky,

Става въпрос за изтребител МиГ-21. Има информации, че пилотът е бил заловен от екстремисти. Смята се, че изтребителят е бил на бойна мисия.

Според други информации пилотът е успял да се катапултира от самолета. Смята се, че атаката е извършена от бунтовническата група „Осуд ал Шакия“. Тя е подкрепяна от САЩ.

В момента силите за сигурност търсят пилота в района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 знаех си че са те

    95 30 Отговор
    А с какво е свален самолета, явно краварите са дали на своите питомци нужното оборудване или пък те сами са го свалили. Сега бой по въпросната бунтовническа банда, а скоро и по САЩ.

    Коментиран от #3

  • 2 Фриман

    16 35 Отговор
    Трябва Путин да им продаде един Су-35 експортния и няма да го свалят и хамериканци, ще го ловят да си вземат руските технологии. Поне фюзеляжа трябва да е на 35я, вътрешности и от 27цата ще станат.
  • 3 Sao

    38 90 Отговор

    До коментар #1 от "знаех си че са те":

    Краварите ако решат, ще изпосвалят всичките допотопни руски тенекета за два дена. Така, че Мунчо от България да не се прави на умен и да не бълнува световни конфликти.

    Коментиран от #6, #9

  • 4 onq s konq

    29 63 Отговор
    Не съм обърнал точно внимание какви самолети "подари" Русия на Сърбия,ама май бяха точно такива.С тая разлика че тоя все пак е летял,докато "подаръкът" си чака основен ремонт преди да хвръкне и то сериозен!Важното в случая обаче е КОЙ ПО РЕД СВАЛЕН СИРИЙСКИ САМОЛЕТ Е ТОВА?А КОЛКО НАЗЕМНА ВОЕННА СИРИЙСКА МОЩ Е УНИЩОЖЕНА С ПРИЛЕЖАЩАТА Й ЖИВА СИЛА?И е време вече настоящото сирийско правителство начело с Башар да си направи отрезвителната равносметка:ЗАЩО ПОКАНИХМЕ РУСНАЦИТЕ ?ДА НИ ПАЗЯТ И ОХРАНЯВАТ ЛИ?...ИЛИ ДА СИ ИЗБИРАТ НЕФТЕНИ КЛАДЕНЦИ С ПО-ГОЛЯМ ДЕБИТ...

    Коментиран от #11, #12, #25

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Bat Sande

    25 14 Отговор

    До коментар #3 от "Sao":

    ...мдаааа...А един мармот люпи семки....
  • 7 Говньо

    25 63 Отговор
    Паднал е летящ и вонящ комуняшки кенеф! Съболезнования за комунягите и злото джудже Лилипуткин!

    Коментиран от #10

  • 8 Барчо

    46 11 Отговор
    Не, пичове. Трябва този Миг или дори някой бипланер дори да е, пилота да е руснак от редовната армия. Ако го свалят, ще бъде сравнена територията от която е излетяла свалящата ракета в радиус от поне 50 км със земята. И после пак заповядайте. Това че самолета е Миг или Ту или Ил не определя, че е руски. Собственика му го определя. Купен е от сирийците, значи не е руски, а сирийски. Дори да имаш най-перфектния снайпер, ако си кривоглед кьорчо, не значи че снайпера е кофти. Да не говорим, че тежестта на собственика си е критерий.
  • 9 Барчо

    28 9 Отговор

    До коментар #3 от "Sao":

    Ако можеха да го направят безнаказано, отдавна да са го направили!!!!!!!!!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Трол

    43 10 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Не си обърнал "точно" внимание, руснаците дадоха на сърбите МиГ29. МиГ 21 на СВС е експорт от 1964-67 година, ти не си бил роден тогава. Напъните ти да коментираш не са в полза на интелекта ти.
  • 12 Знаещ

    32 8 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Хахахахаха. Русия подари миг 29. Доста по ново поколение от 21. На миг 21 първия полет е от 1955 година, а миг 29 се произвежда от 1982 до ден днешен. Той е тип ф16. Миг 21 е второ поколение, а миг 29 е четвърто. Няма много прилики между двата.

    Коментиран от #16

  • 13 Антикомунисt 1

    17 42 Отговор
    Тъпи комунисти, помислете малко, ако Русия, Китай и КНДР останат изолирани от останалия свят не се ли сещате, че трябва да се учат да ядат трева и после ще се подкарат един друг, като при Ленинград.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 val

    31 7 Отговор
    Моля се да си платен - ха дано
    защото не е реално да си толкоз прост
    И как дори си помисли за Китай и тревата
    при положение,че вече завладяват целият
    свят с ПРОИЗВОДСТВО
  • 16 onq s konq

    6 34 Отговор

    До коментар #12 от "Знаещ":

    И ти и другия до тебе твърдите че МИГ-29 е по-нов модел от МИГ -21 а не обратното?Нещо не сте много убедителни
  • 17 Васил Левски

    27 6 Отговор

    До коментар #14 от "Antimediator":

    Поредното разделение !! да ва е.а и тъпите трошки... f16/18 ,Eurofighter и те падат..но се крие от техните правителства. То на Бойко фалкона е дефектен но не ревете за него.. Hе си гледате вашата държава а гледате чужди !!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 терапевт

    8 26 Отговор
    До тукашния трол.
    (Той е един с много IP адреси, има платен от Позитано Интернет с пари на руското посолство)
    Пич,
    Нещо не ти издържат нервите. Псуваш хората, блъскаш плюсове с маниакална честота, защо? Защото едни селяни са свалили велика руска машина предоставена на диктатор, който избива собствения си народ от години.
    Но и по-зле ще става, защото Путин свърши парите. Днес обяви намаление на бюджета за въоръжаване с 20%. Утре ще секнат и парите за такива безродни тикви като теб. Започвам да те разбирам...

    Коментиран от #21, #30

  • 20 евреиски кравар

    18 9 Отговор
    Ние дадохме на наще отрочета - ислямизираните кучета пзрк-та и зенитни картечници за да могат да свалят и самолети. Също така въпреки войната - пръскаме с кемтрейлс над цяла Сирия за да тровим населението и отделно тровим хората им с токсични ваксини, под предлог, че ги пазим от болести. Занапред планиране да продължим деянията си като разширим сферата им на влияние.
  • 21 Монго

    17 7 Отговор

    До коментар #19 от "терапевт":

    Ти терапевт ли си или имаш нужда от такъв?

    Коментиран от #22

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Бай Ставри

    5 10 Отговор
    Спокоооо, този беше ремонтиран от араби , ама за арабски пилот. Грешката е че са турнали на опъки мотора тези серсеми. Ами то вече не останаха читави хвърчила бе, е някои падаха сами, други не могат да намерят обратно летището и никой незнае де са сега.
  • 24 Бай Ставри

    5 10 Отговор
    Спокоооо, този беше ремонтиран от араби , ама за арабски пилот. Грешката е че са турнали на опъки мотора тези серсеми. Ами то вече не останаха читави хвърчила бе, е някои падаха сами, други не могат да намерят обратно летището и никой незнае де са сега.
  • 25 гостъ

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    То понеже любимите ти американци са там само от користни цели.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Max

    2 9 Отговор
    Ако САЩ затвори пазарите си за Китай, не ми се мисли какво ще се случи с поднебесната империя. А и при тази липса на ресурси не трева, а камъни ще ядът китайците.

    Коментиран от #29

  • 29 Различен

    8 2 Отговор

    До коментар #28 от "Max":

    Я пак??
    Ако Фащ затвори пазарите си??
    Ами да ги затвори! И до тука с ФАЩ!
    Въпроса е какво ще ядат тогава краварите и изобщо каква стока ще имат по магазините, защото там всичко е китайско!!!
    И какво ще стане с ФАЩ при условие, че имат дълг вече над 1000 трилиона долара а дълговете на всяка маймуна от ФАЩ вече надхвърлят 100 000 долара на човек, средноусреднено!
    Е хубаво е да се живее на гърба на човечеството и да се раздават Ценни указания и да се краде от всякъде!!

    Коментиран от #31

  • 30 Барчо

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "терапевт":

    И според теб е лошо да се намали военния бюджет ли? Първо помисли и после пиши. И американците ще е хубаво да понамалят бюджета за военните и да имат повечко пари за здравето на народа си. Визирам една друга статия за девойка с проблеми, на която и трябват 15000 долара за операция, даваща и възможност да живее нормално.
  • 31 Барчо

    8 1 Отговор

    До коментар #29 от "Различен":

    Долара се крепи за сега единствено на легендата за златното му покритие, която непрекъснато постоянно се тиражира. В момента в който се появи друг заместител да се прикрепят като мерна единица валута, ще цъфне истината колко струва долара. Тогава всички държави ще установят с ужас, че американците само са печатали хартийки и срещу тях са вземали благините на другите.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания