Last news in Fakti

17 Август, 2017 12:57 1 568 11

Германия не може да управлява всички в ЕС

  • германия-
  • турция-
  • ес

Турция недоволна от изказване на Ангела Меркел

Германия не може да управлява всички в ЕС - 1
Снимка: БТА/AP

Министърът по европейските въпроси на Турция Омер Челик заяви, че Германия не може да диктува на цяла Европа своите правила, съобщи NTV.

Той визира изказване на германския канцлер Ангела Меркел през вчерашния ден. В него тя заяви, че не вижда възможност за продължаване на преговорите за митническия съюз между Турция и ЕС.

„Това заявление на Меркел беше неудачно. Не може една държава да дава нареждания на целия ЕС. Това се прави от тези, които искат Съюзът да бъде слаб. Не бива да прехвърляме двустранните си проблеми с Германия върху цяла Европа“, заяви Челик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАСАН

    6 4 Отговор
    Това което и аз казвам...ЕС е съюз на независими държави а не немско управление...
  • 2 Анатолий

    0 3 Отговор
    Според вас Германия или Франция трябва да е начело на ЕС
  • 3 Диди

    3 2 Отговор
    Германия има право да се искаже по въпроса.Турция защо толкова се вълнува,какво е казала Германия?
  • 4 ХАСАН

    4 0 Отговор
    Защо юа са начело?? Нали има европарламент,председател на съюза...не водят ли те политиката на съюза??? Или може би не..и затова Англия излезе

    Коментиран от #5

  • 5 батко бугар

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "ХАСАН":

    А ти не провеждаш ли тук антибългарска, протурска политика?
    Не се мисли за много хитър, ами обменяй турските лири за западна валута, щото скоро ще трябва да ти плащат в милиони, а с тях ще си купуваш само хляб! Забравихте гладните годинки, когато най-малката банкнота в южната ни съседка беше 10 милиона лири.
    Послушай съвета ми и си запази БЪЛГАРСКИТЕ документи, че току виж вместо в Германия на строежите, си се озовал в анадола, дето ти е мястото без друго!

    Коментиран от #6, #7

  • 6 ХАСАН

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "батко бугар":

    А защо протурската политика трябва да е антибългарска??? Напротив..можем да имаме общи икономически проекти ...все пак сме си съседи..бяхме заедно на бригада,работехме в ТКЗСто..

    Коментиран от #8

  • 7 ХАСАН

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "батко бугар":

    А ти през 90 беше много сит..ако не бяха евтини турски хранителни продукти от глад щяхте да умрете

    Коментиран от #9

  • 8 батко бугар

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "ХАСАН":

    Съседи сме били аз и ти! И по тая причина сме работели в ТКЗС, като кооператори. Но на тебе трябва да ти се отнемат служебно българските документи и кой откъдето си мисли, че е...
    Не виждам логика да правим съвместни икономически проекти със страна, която отдавна е решила да наводнява пазара ни с долнопробни стоки и това е само един от начините за източване на икономиката ни. Сега "щели" да правят икономически проекти...
    Не сте ли много нагли, след като в продължение на 30-тина години източвате Българската икономика, да дойдете и да вземете на безценица земя, труд, екология!!? Спокойно можете да ходите при рогатия, където и без друго ви е мястото.
  • 9 батко бугар

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "ХАСАН":

    Да вярно е, ако не бяха "евтините" (излизащи по-скъпо, но това на човек с твоя интелект, няма как да го обясня!) хранителни продукти, щеше да има гладуващи хора, но не се притеснявай само малка част от "вашите" храни достигнаха българския пазар. Точно това е причината Българския народ, да не е тотално болен.
  • 10 батко бугар

    3 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: А защо протурската политика трябва да е антибългарска???
    Защото немного умно, нехристиянско малко момченце със нецял орган за уриниране, самият ти преди определено време в същия този форум се закани, че видиш ли щели да пламнат целите Родопи по почина на Косово преди години. Ако си мислиш (труден за теб процес, съпроводен с главоболие), че от България са емигрирали всички що годе интелигентни българи, жестоко се лъжеш. И ако водената от теб в твоите коментари "политика" е протурска, то тя е антибългарска, просто поради гореизложения факт.
  • 11 незнайко

    0 1 Отговор
    ВЕЛИКИТЕ СИЛИ НЯМА КАК ДА СТАНАТ "НЕ ВЕЛИКИ" Така ще си умрем подтиснати !!!
Новини по държави: