21 Август, 2017 20:45 2 329 21

Москва: Няма да отговорим на злото на американците

  • русия-
  • сащ-
  • визи-
  • сергей лавров

С решението си за визите САЩ искат да предизвикат недоволство у руснаците от властта, твърди Сергей Лавров

Москва: Няма да отговорим на злото на американците - 1
Снимка: БТА/АР

С преустановяването на издаването на визи САЩ се опитват да предизвикат у руските граждани недоволство от действията на техните власти. Това мнение изрази първият дипломат на Москва Сергей Лавров, цитиран от ТАСС.

Американските автори на тези решения предприеха пореден опит да породят недоволство сред руските граждани от действията на руските власти. Това е добре известна логика, това е логиката на онези, които организират цветни революции, каза Лавров, цитиран от Reuters, на обща пресконференция в Москва с египетския си колега Самех Шукри.

Русия ще проучи внимателно решението на САЩ, преди да отговори на въведените ограничения, каза Лавров и увери, че руската страна не възнамерява да отмъщава на американските граждани. "Ако някой се е надявал лошият пример, както е в случая, да бъде заразен, не си е направил добре сметката", подчерта руският дипломат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост 2

    58 14 Отговор
    Много са подли сащ. Откъде тая злоба и подлост? Защо? Мръсна семка омешана от пандизчии и отрепки. Генът си е ген няма мърдане.
  • 2 Kcaniba

    51 20 Отговор
    Русия е прозрачен и свестен играч, за разлика от циничните и лъжливите БигБрадери!!!

    Коментиран от #13

  • 3 Кики

    49 19 Отговор
    Истински мъже - дипломати има в Русия! За кой ли път се убеждаваме в това. Нека американските граждани да продължат да се наслаждават на красива Русия!
  • 4 Шалом

    12 30 Отговор
    Тук някои коментират,колко е прост този или онзи !?!?!?!
    Прости са тези,които си мислят,че САЩ и Русия са противници !
    Това е съвместна продукция на Бродуей и Болшой-театър.

    Коментиран от #5

  • 5 Соломон Вагенщайн

    20 6 Отговор

    До коментар #4 от "Шалом":

    ПОСТАНОВКА НА ЧИФУТИТЕ !
  • 6 Kcaniba

    17 43 Отговор
    И защо им е на Руснаците да ходят в САЩ!Нещо не ги разбирам ,хем санкциите са полезни за Русия,хем квичът до небето,не може ги разбра Тея ....,а и наистина, колкото по-малко руснаци ходят до САЩ, толкова по- малко разочаровани от страната си руснаци, ще има!
  • 7 Барчо

    42 15 Отговор
    Колко ли трябва да си отдаден на омразата, та да лишиш страната си от парите, които руснаците ще похарчат там????
    Американците са организирали свалянето на руския самолет от турците, за да ги скарат. Интересното беше, че президента Путин като че ли нямаше полезен ход. Той обаче направи блестящо печеливш. На практика подчини и показа на Ердоган мястото му. Сега турците ще служат на руснаците, а не на американците.
    Когато американците изгониха руските дипломати и забраниха ползването на вилата и корпуса и, се чудех какво ще направи президента Путин. Вярно, че отговора се забави, но той се надяваше Тръмп да поправи неправдата. Като се разбра, че няма тази власт, последва и отговора. Достоен и в пъти по-мощен. Заради изчакването, много медии го свързват като отговор на санкциите. За тях ще се очаква друг тепърва.

    Коментиран от #9, #10, #19

  • 8 лайвров

    15 44 Отговор
    "Няма да отговорим на злото на американците"

    Ми с какво да отговорите бе ватенки протрити и прости, то няма с какво бе!
  • 9 Kcaniba

    5 20 Отговор

    До коментар #7 от "Барчо":

    Ха,ха,ха браво бро,на какво си кажи, трябва да е много яко! Молодьци....
  • 10 Али Раза

    36 11 Отговор

    До коментар #7 от "Барчо":

    Велик дипломат е Путин. Велик. Задмина твърдия Никита и щастливеца Брежнев. Слава! Последователен в идеите и деиствията си. Следящ до краи целта си. Отдаден на работата за силата на федерацията. Спасителят на Русия.
  • 11 onq s konq

    16 45 Отговор
    Може ли някаква Русия да се мери с ВЕЛИКА АМЕРИКА?Знайно е че милиони руски емигранти /включително и руската мафия/ са се намърдали в САЩ по всякакви начини и не мислят да се връщат в "Страната на Ленин",а КОЛКО АМЕРИКАНЦИ ИМА В РУСИЯИ КОЛКО СА МЕРАКЛИИТЕ ДА ОТИДАТ ТАМ?Резултата вероятно е 100 към ЧАСТИ ОТ ПРОЦЕНТА,затова и Русия не отвръща "на злото със зло"-ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ!
  • 12 честито

    11 41 Отговор
    Освен да мълчите като мушнати гайди друго не ви остава партенки кални!!!
  • 13 Kcaniba

    9 34 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Играч е да на.... Казачок!
  • 14 Kcaniba

    12 44 Отговор
    Империята на злото е на колене! Страна от третия свят,катун с ракети!
  • 15 СССР

    33 9 Отговор
    Ей съсипаха се от злоба и от ЯД американските тоталитарни мозъци!!! Толкова ги е ЯД че вече не са ФАКТОР №1 а просто някъкъв ФАКТОР че искат да си заръпат задника ама не могат ХАХАХАХАХАХАХ! Политиката на Русия е накажи простака с мълчание!

    Коментиран от #16

  • 16 Нарком

    7 30 Отговор

    До коментар #15 от "СССР":

    Точно така ! Русия мълчи като на.рана !
  • 17 Рамзес III

    11 31 Отговор
    Бой по ушатите ушанки!!! Прилайват руските тролчета от Сибир но нищо не могат да направят!!! Ще си соят в кочината!!!

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Тръмп

    6 8 Отговор

    До коментар #7 от "Барчо":

    Имаш грешка..Турците никога не са служили на амриканците и едва ли ще служат на руснаците..Турците си имат своя независима политика...с една дума интереса клати феса....ама ми е драго руснаци и американци да се репчат..трябва да ги насърчим
  • 20 NATO

    5 12 Отговор
    Много правилна политика на Вашингтон - малко закъсняла даже !
    Следващата стъпка трябва да е да изгонят руснаци и комунисти от САЩ. За какво да стоят и да се мъчат да живеят в упадъчния капитализъм вместо да се върнат в процъфтяващите комунистически държави като Русия и Северна Корея ?
  • 21 ЪРП

    8 4 Отговор
    ТУКА ДО 2-3 ГОДИНИ, КАТО СПРЪТ РУСИЯ,КИТАЙ И ДРУГИТЕ ОТ "БРИКС" ДА ПОЛЗВАТ ДОЛАРА ЗА РАЗПЛАЩАТЕЛНА ВАЛУТА И ЩЕ ИМ СЕ ПРЕС*РЕ НА ГОВЕДАРИТЕ!!!!!!!!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания