Last news in Fakti

23 Август, 2017 11:40 970 2

Заев: Македония не е подслушвала сръбски дипломати

  • македония-
  • зоран заев-
  • сърбия

Днес той трябва да стопи напрежението със сръбския президент Александър Вучич

Заев: Македония не е подслушвала сръбски дипломати - 1
Снимка: БТА/AP

Македонският премиер Зоран Заев отхвърли твърденията, че властите в страната са подслушвали сръбските дипломати в Скопие, съобщи B92.

“Ние приемаме и подкрепяме поканата на Белград за защита на двустранните ни отношения. Искаме да се определи стандартен кодекс за поведение. Днес ще имам разговор със сръбския президент Александър Вучич. Надявам се, че ще разрешим всички съществуващи недоразумения. За нас партньорските отношения със Сърбия са наистина важни. Обеден съм, че е нужен пряк диалог. Само така ще можем да намерим реални решения.

Информациите за споразумения с Албания са фалшиви. Никога не сме имали намерение да подслушваме сръбски дипломати“, заяви Заев.

„Сърбите и македонците са много близки народи, независимо от правителствата в двете страни. Смятам, че ще успеем да намерим решение“, заяви сръбският президент Александър Вучич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    2 2 Отговор
    Течът е дошъл от руските слушалки .Те слухтят на всякъде!

    Коментиран от #2

  • 2 Живота е сурав и к рав

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    Днес всичко се приема за НОРМЛНО, щом става дума ДА СЕ ЗАПОЧНЕ НОВА СЕВТОВНА ВОЙНА В ЕВРОПА а Америка ще гледа зад океана. Два пъти играха този сценарий, но види се, има и ДОСТА БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ мижитурки "политици", които вървят по този път срещу ЗАПЛАЩАНЕ ! ТЕЗИ ПОЛТИЦИ АКО СТАНЕ ГОРЕЩО ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ И ОПРАВДАНИЕ НЕ ЩЕИМА.
Новини по държави: