Last news in Fakti

23 Август, 2017 17:41 3 888 66

Не е лесно да си мюсюлманин в Испания

  • испания-
  • мюсюлманин-
  • атентат-
  • барселона-
  • севиля

На Пиринеите са се увеличили престъпленията срещу мюсюлмани след атентатите миналата седмица

Не е лесно да си мюсюлманин в Испания - 1
Снимки: БТА/АР

Престъпленията срещу мюсюлмани в Испания са се увеличили след терористичните нападения в Барселона и Камбрилс миналата седмица, съобщи днес испанският в. El Pais, цитиран от DPА.

"Отчитаме жестока вълна на враждебност към исляма тези дни", твърдят от испанската гражданска инициатива "Движение срещу нетърпимостта".

Осквернени са били джамии в градовете Гранада, Фуенлабрада, Логроньо и Севиля.

Вандали са написали с боя върху джамия в Севиля "Спрете исляма!" и "Убийци, ще си платите за това!".

Не е лесно да си мюсюлманин в Испания

В Гранада се съобщава, че членове на дясна група са нападнали джамия с димки и сигнални ракети и скандирали антиислямски лозунги.

Регистрирано е и очевидно увеличаване на престъпленията срещу хора, като има информация за произволни нападения срещу мюсюлмани. В Пуерто де Сагунто е било нападнато 14-годишно момче от Мароко, а нападателят многократно го е заплашил с убийство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толерастията е вредна

    58 4 Отговор
    Ауууу потресох се направо, как може така ????
    А тия мюслита, какво очакват някой да ги обича ли ? Каквото повикало такова обадило! А и какво реват някое мюсли да е умряло да са го газили, взривявали и пр. НЕ само несъизмерим с това което те правят вербален ответ ! За съжаление Европа продължава да действа на принципа "като ти ударят едната буза дай и дтугата"....а Меркел призовава и г.за !
  • 2 Евопееец

    60 3 Отговор
    Исляма няма място в Европа.Това трябва да бъде заявено на най високо ниво.Живеем в 21 век и доктрини от 9 ти са ненужни и враждебни на съвремието.
    Както е забранена дрогата така трябва и да се забрани тази психопатска призоваваща към насилие и убийства религия.
  • 3 Наско

    54 2 Отговор
    Трябва да се почне от радикализираните отрепки.Щом усетят някой такъв цялата му фамилия заедно с него да ходи от където е дошла и там да си изповядва простотиите.Никакви джамии повече с разни имами вътре да вият като вълци и да кълнат неверниците.
  • 4 помацу

    5 35 Отговор
    Няма как за десетилетия мусюлмани и християни да живеят без проблем и ето изведнъж Исляма е лош!Виновни са онези,които се крият зад Исляма за да извършват зверства.

    Коментиран от #5

  • 5 Random

    35 1 Отговор

    До коментар #4 от "помацу":

    То си е тъпа религия.

    Коментиран от #7

  • 6 ФАКТ

    7 42 Отговор
    а бе болни мозъци какво общо има исляма с какъвто и да е атентат бе..писна ми от тъпите ви коментари против исляма...защо всеки път като някой луд направи атентат и веднага го свързвате с исляма..хванете про4етете първо нещо за него..тогава пишете глупости...и ако ми кажете на едно място къде в Корана пише ..убивайте невинни.. аз първи ще се откажа от него....това 4е иментата на лудите са рашид ахмад или некви такива съвсем не зна4и 4е те имат нещо общо с исляма..,,колкото вие """християните"" с имена иван и стоян сте християни и спазвате кещо от библията толкова и тези идиоти имат нещо с исляма...само 4овек който не носи никаква религия в сърцето си и си мисли 4е по велик от вси4ко само такъв може да направи какъвто и да е атентат..да се нари4аш мюсюлманин или християнин не зна4и просто да се казваш хасан или иван..а зна4и да не крадеш да си добър праведен 4естен да ни си к..вар или к..ва да не убиваш да не завиждаш да не мразиш да не сееш развала по земята..да постиш ....и в всяка религия тези неща са задължителни без изклю4ение..я ми кажете вие тук дето все пишете простотии от коя религия се смятате..и кое то4но от вси4ки тези неща спазвате..4е се нари4ате някакви си..????..кое..???..първо про4етете библията и корана и тогава седнете тук и пишете...за този и онзи..без да си имате и на пониятие какво зна4и религия..

    Коментиран от #10, #12, #48

  • 7 куку руку ку

    9 12 Отговор

    До коментар #5 от "Random":

    Няма тъпи религии. Бог е един, служенията са различни.
    Има безмозъчни същества, които само скандират името Божие, докато вършат сатаниски деяния. Бог не стои зад убийствата и насилието.

    Коментиран от #15

  • 8 Справедлив

    33 0 Отговор
    И кво сега-да ревем ли??? Като не им е лесно-бухчата и от където са дошли...много е просто...
  • 9 Да го кажем направо

    20 0 Отговор
    Пак НПО промивки.
  • 10 Реално ми писна от спама тук

    35 0 Отговор

    До коментар #6 от "ФАКТ":

    Еми прочети корана бе...Има много призиви като "убивай неверниците"..и друго-засега всички терористи са мюсолмани и крещят "алах акбар"--та какво искаш да е отношението към тях??? Кое НПО ти плаща-??? Някое с име А..ри..а за България????...
  • 11 факт

    3 27 Отговор
    и защо когато някой си джордж влезе в някое у4илище в америка и избижа сумати у4еници не казвате християните са виновни ..а пишат един кой си имал психи4ни проблеми..а щом някой си ахмад направи нещо такова и веднага свързвате религията...ехо ""умници"те дето пишете тук глупости....ако тези отка4алки дето върашат тези атентати нещо не са наред с тиквите им не им в виновна религията която изри4но е споменато 4е да убиеш невинен е абсулютно забранено....4е ако убиеш невинен 4овек умишлено директно и 100 процентово заминаваш в ада...как така ти ще си мислиш 4е като правиш атентат и убиваш невинни зна4и ще идеш в рая..????как....как може нещо да ти е забранено ..ти да го правиш и да казваш 4е ще идеш в рая..???как ..как..ако нещо в главата не ти е наред..или просто ако си нямаш никаква представа на какво те у4и религията ти.....а колко хора днешно време..знаят какво пише в религиите им...и колко от тези много много много много малко коиото знаят какво пише..изпълняват това което пише...така 4е аиде да спрем да свързваме болните мозъци на разни идиоти с религия..да не говорим 4е вси4ко това е една голяма умишлена конспирация..за насаждане на омраза между християни и мюсюлмани..и всеки нормално мислещ 4овек знае кои са тези които стоят зад тази конспирация....те винаги са командвали целия свят и всеки знае кои са те..и те със сигурност не са нито мюсюлмани нито християни..а тези които винаги са се смятали за най великите на земята..сещаите се сами кои са те..
  • 12 Аре

    29 0 Отговор

    До коментар #6 от "ФАКТ":

    Ти който си се кръстил "ФАКТ" за разлика от промития ти ислямски мозък ние наистина гледаме фактите и те са безкомпромисни, постоянни атентати от ислямски терористи крещящи "алах акбар" !
    И да те светна в кирилицата има буква "ч' , а ако не ти изнася пиши си с ченгелчета от дясно на ляво в арабски свят !
  • 13 ФАКТ

    2 24 Отговор
    ами аз съм го 4ел ...не пиша тук това което си ми скимне на мен..4ел съм и библията...е поне тук про4етох един разумен коментар ..бог не стои зад золумите които стават..тои е един и не у4и хората да убиват.. а сатаната дяжола ни промива мозъка да правим лоши неща.....и там където си про4ел ""убивайте неверниците"" ..не е зле да про4етеш за какво става въпрос преди да цитираш само този откъз..става въпрос за едно време когато се е водила война ..и пише следното "" ï ако ви напднат убиваите неверниците"""...."".ако ви нападнат"" ....тази подробост маи си я пропуснал..и като се говори за неверници се има предвид юдеите..,,или сегашнните евреи.."по то4но..!!защотото явно не ти ясно и другото 4е в библията ясно е спомената 4е те..юдеите са предали исус....затова християните и мюсюлманите нари4ат евреите""юдеите"" неверници...защото в библията и в корана са опоменати като такива...и като хора които вършат каквото си искат защотото си мислят 4е са най вишия народ на земята..вземи малко про4ети..туко виж поумнееш и разбереш кой всъщност стои зад тези атентати....само 4овек който не вярва в бог и смята 4е тои е по велик от него може да направи такова нещо....ти се сети сам кои е този народ...и другото което я се замисли малко защо един 4овек тругнал да убива невинни хора ще казва алаху акбар..????защо.??...като може да го направи и без да казва нищо.!!!..ти ако решиш да правиш нещо лошо ще влезеш ли в някое заведение да стреляш харед и ше викаш ли.. аз съм иваанн д

    Коментиран от #14, #17

  • 14 User

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "ФАКТ":

    Sargon of Akkad-Youtube
    malysz1-9gag
    Като им изгледаш постовете пак ще говорим.
  • 15 човек

    17 0 Отговор

    До коментар #7 от "куку руку ку":

    Има тъпи религии които проповядват избиването на неверници и превръщат държавите в ,които са официални в затвор за различните.
    Нужно ли е да казвам кои са или сам ще отгатнеш.
    За Бог не говори той си е във всеки човек и няма нужда някой да обяснява как е негов пророк и трябва да правиш каквото ти казва.

    Коментиран от #25

  • 16 ФАКТ

    3 22 Отговор
    ФАКТ- ЗАщото казвам истината...независимо теб дали те устройва или не..невярващия в нищо...юдеино....който смяташ 4е всеки който вярва в бог е луд. или промит мозък ...а това как пиша 4 или 'си е ли4но мои проблем...и няма нъжда да пиша на арабски защотото аз съм българин 10 пъти повеé от теб...и въпреки 4е съм м'сюлманин се обазалагам 4е съм 10 пъти пове4е и християнин от теб...защотото съм обеден 4е ти си нямаш никаква представа какво пише в библията ...камоли да изпълняваш нещо от нея...за да се нари4аш християнин..защотото ако беше наистина християнин никога нямаше да кажеш нещо лошо за исляма...както и обратното..и не моя мозък е промит...а твоя е промит да мразиш вси4ко около теб...защото ще го кажа за промит мозък като теб.....никога няма да 4уеш поп да каже нещо лощо за мюсюлманин или имам нещо лошо за християнин...само невеж и празен мозък като твоя може да пише глупости...4е да вярваш в бог е промиване на мозък...ако бог е измислица за теб..тогава кой те е създал теб ""умнико""??ще кажеп родителите ми..да ама не...защотото преди да се появят родителите ти..някой е създал 4овека...а и съм сигурен 4е ти този ..който го е направил..нито пък аз...така 4е..замисли се с атеисткият си мозък...юдеиски или евреиски...да не мислиш 4е 4овека земята и вси4ко по нея се е пръкнала просто еи така...от нищото...????
  • 17 човек

    24 2 Отговор

    До коментар #13 от "ФАКТ":

    206 възхвали на войната и насилието,25 абзаца които заповядват убиване на неверниците и две конкретни инструкции за рязане на глави.
    Ислямът е религия на насилието. Това са фактите.
    И както е забранено да се възхвалява фашизъм по същия начин трябва да се забрани исляма.

    Коментиран от #18

  • 18 Хасан

    5 22 Отговор

    До коментар #17 от "човек":

    По добре се запитайте ..защо в Близкия изток цари хаос и насилие?мюсюлманите ли са виновни..те ли изпитват нови модели оръжие?...ако няма това насилие никой освен някой друг авантюрист няма да дойде в Европа....но ако има ред и спокойствие арабите могат да се обърнат срещу Израел...заради спокойствието на 5 милиона евреи един милиард мюсюлмани и 500 милиони европейци аа настроени един срещу друг
  • 19 мирна религия

    22 0 Отговор
    Бог обещава да „наложи терор върху главите на онези, които отричат истината; отрежете им тогава главите!“ (Коран 8.12) Бог напътства мюсюлманските си последователи да избиват неверниците, да ги пленяват, да ги хващат из засада (Коран 9.5) Всичко може да послужи за постигане на свещената цел: „Насаждайте терор сред враговете на Бога, сред вашите врагове“ (Коран 8.60).
  • 20 ЖНИ

    1 16 Отговор
    ЛЕЛЕ КАКВА ГЛУПОСТ ПРО4ЕТОХ ТУК...БОГ Е В ВСЕКИ 4ОВЕК.....И ИМАЛО РЕЛИГИИ КОИТО БИЛИ ТЪПИ....:) НАЛИ СЕ СЕщАТЕ КАКВО КАЗВАТЕ С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ...4Е ПЪРВО АКО БОГ Е ВСЕКИ ОТ НАС...ТОГАВА ЗАщО ТЕЗИ ХОРА ПРАВЯТ ТЕЗИ ЗОЛУМИ??????АКО БОГ Е В ТЯХ...ТОВА ЛИ ГИ КАРА ДА ПРАВЯТ..ДА УБИВАТ НЕВИНННИ ХОРА..???И АКО ИМА ТУПА РЕЛИГИЯ..А ТЕ СА САМО ДВЕ И ДА НЕ КАЖА НА 100 ПРОЦЕНТА ИДЕНТИ4НИ НО НА 90 СА...ИЗЛИЗА 4Е ИМАЙКИ ПРЕДВИД 4Е ТЕЗИ КНИГИ ВСЪщТНОСТ СА СЛОВА НА БОГ......:)А ВИЕ НАРИ4АТЕ ТОВА КОЕТО НИ Е КАЗАЛ ТОЙ ...4Е Е ТЪПО....ЛЕЛЕ МАИКО...ВЕ4Е ПО4НАХТЕ И ДА ПОГОХУЛСТВАТЕ САМО И САМО ДА ДОКАЖЕТЕ ОМРАЗАТА СИ...БРАВО НА ВАС...БОГ Е В ХОРАТА И ЗА ТОВА ТЕ СТАВАТ ТЕРОРИСТИ..А ПЪК РЕЛИГИИТЕ КОИТО СА НЕГОВИ СЛОВА СА ТЪПИ..:)ДО ТАМ ЛИ ИСПАДНАХМЕ...знам коя религия за вас е хубава..това което ви изнася на вас....да си правите каквото си искате без никои да ви наказва за нищо...:)затоеа и религиите са тъпи защотото там пише 4е ще си платим за лошите постъпки..еи това не ви изнася на вас..:) сори никой не ви пита какво ви изнася и какво не...всеки ще си плати на този или на инзи свят независимо дали вярваш или не...4есно казано и на мен не ми се иска да е така..защотото и аз съм правил много неща които не са позволени..но...втрешно си знам 4е няма да ми се размине..ако има вариант да ни се размине..тогава вси4ки да станем отка4алки да си правим каквото си искаме да си крадем кудето си искаме..да станем вси4ки милионети закоонно или не..и готово...никой няма да ни наказва за нищо.

    Коментиран от #21

  • 21 До факт

    8 0 Отговор

    До коментар #20 от "ЖНИ":

    Гледай тук и не пиши от различни никове
    https://m.fakti.bg/world/256442-sharli-ebdo-izrigna-i-za-klaneto-v-barselona
  • 22 ФАКТ

    0 17 Отговор
    ИСКАш ДА ГОВОРИМ С ЦИТАТИ...:)Я ДА ВИДИМ ТОГАВА КОЯ РЕЛИГИЯ Е ПО КРАИНА ПО ОТНОшЕНИЕ НА УБИИСТВОТО..?? Я ПРО4ЕТИ ТОВА И МИ ГО ОБЯСНИ....""УМНИКО""И ПОСЛЕ ПАК МИ ГОВОРИ ЗА ЛОшА РЕЛИГИЯ.. ..АМА ХУБАВО ГО ПРО4ЕТИ......ПОСЛЕ ДРУНКАЙ ГЛУПОСТИ
  • 23 ФАКТ

    1 20 Отговор
    Всъщност Библията е препълнена с „текстове на терор“ – за да заемем фразата на американската теоложка Филис Трайбл. Библията съдържа далеч повече редове, възхваляващи или насърчаващи кръвопролитието, в сравнение с Корана, а библейското насилие често е много по-крайно, а и характеризирано от много по-безразборна диващина. Коранът често насърчава вярващите да се бият, но заедно с това той изисква да се упражнява милост към враговете, когато се предават. Някои ужасяващи части от Библията, напротив, отиват много по-далеч при заповедите за тотално унищожение на врагове, цели семейства и раси – мъже, жени и деца, и дори стадата им, без ни най-малка милост. Един от обичаните псалми (137) започва с умилителния ред, „При реките на Вавилон, там седяхме и плачехме“ – и завършва с благопожеланието към всеки, който хване вавилонски деца, да разбие главите им в скалите. [Блажен онзи, който хване децата ти и ги разбие в скалата!]

    Коментиран от #28

  • 24 ФАКТ

    1 19 Отговор
    Е Я МИ ГО ОБЯСНИ ТОВА ГЕНИИИ???? ""МИРНА РЕЛИГИЯ""?? Я ПАК МИ КАЖИ КОЯ Е ПО МИРНАТА..ИЛИ ДА ТИ КА4А СЕГА 1000 ЦИТАТА ОТ БИБЛИЯТА...ОТ КОЙТО ДА СЕ СБЪРКАШ И ДА ПО4НЕШ ДА ПЛА4ЕШ И ТИ... ДА ТИ ГИ ПУСНА ЛИ ВСИ4КИ """МИРНИ"""ЦИТА ТИ..??/
  • 25 куку руку ку

    6 7 Отговор

    До коментар #15 от "човек":

    Както казах, няма тъпи религии. Има жестоки хора, за които религията е само параван.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Румяна Костова

    24 3 Отговор

    До коментар #23 от "ФАКТ":

    Мюсюлманите са натресени на Европа точно с цел да почнат размирици,да се избиват хората по улиците.Нали не мислите,че Сорос и фондове от един алтруизъм ще дават пари за тази операция!Мюсюлманите,които прииждат са неграмотна,лесно контролирана маса чрез радикалния ислямизъм.Целта е да пламне Европа и пак в името на демокрацията да се ограничат всички граждански права.Това не е конспирация,а планове на Елита за нов,световен ред.Не,не са в Брюксел толкова глупави,че да вярват в интеграцията.Просто следват плана.

    Коментиран от #62

  • 29 Кака Гинка

    25 0 Отговор
    И какво очакват от испанците след всичко,което им стовариха на главите,прегръдки ли? Време е цяла Европа да ги измете от пределите си там,откъдето са дошли.И ако им харесва да се трепят един друг - тяхна работа,важното е да не гинат невинни хора от диващината им.
  • 30 мирна религия

    24 2 Отговор

    До коментар #27 от "ФАКТ":

    Къде Христос е казал това което пишеш?И колко християни са мачкали хора по улиците заради този псалм с викове Бог е Велик.
    Нали си много умен я кажи.
  • 31 мирна религия

    20 2 Отговор
    Един текст от сурата (главата) 47 започва така „О, истински вярващи, когато срещнете неверниците, отсечете им главите“.
  • 32 неканен

    15 3 Отговор
    Омразата между християни и мюсюлмани вече трайно се е настанила в обществото. Това води до религиозна война. Неизбежна е.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 мирна религия

    23 1 Отговор

    До коментар #33 от "ФАКТ":

    На тъп ли се правиш? Преди 2 хиляди години е ясно че е имало най дивашки неща.В Стария завет са писани много от тях.
    Въпросът е че днес никой християнин или ако щеш юдеин или будист не тръгва с пояса с експлозиви или камиона да мачка хора защото някакъв проповедник му обяснил какво пише в корана.
    В този вид исляма е враждебен за съвременната цивилизация и трябва да се реформира или да изчезне.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Румяна Костова

    5 4 Отговор
    Единственото решение е хората да си задават въпроси.Да не вярват на онези малоумници с високи заплати,луксозни офиси и професия европолитик.Какво общо има тук религията?Има мислещи хора и овце.
  • 39 ха ха

    23 0 Отговор

    До коментар #35 от "ФАКТ":

    Децата на Израел християни ли са че ми пишеш какво им казал Бог или Мойсей.
    Напиши къде Христос е казал да се убиват неверници и как е дал инструкции за това.
  • 40 Диди

    8 6 Отговор
    Религиите са допринесли най много зло по света.Ако е лесно...да няма религии,но за съжаление няма как.

    Коментиран от #44

  • 41 сноу

    29 1 Отговор
    Ей,факт ли си или артефакт .Стига си тъпкал коментари преписани от имамския бележник,неграмотник.От какъв зор сте се юрнали ордите мьослемски по цяла Европа че и по целия свят и нагло претендирате с начина си на живот.Като ви е кеф да вирите задници през час, що не идете по Саудитска ,Катар,ОАЕ,Кувейт .Какъв го търсите по Европа да ви хрантутим, а вие да налагате все нови и нови ислямски усукни,че това ви било начин на живот.Като не ви харесва ,бохчата ,ордата и беж.
  • 42 21 век

    24 1 Отговор

    До коментар #37 от "ФАКТ":

    Хайде бе потурнак къде Христос е казал да се убиват неверниците и да се насажда терор.
    Какво цитираш какво бил правил Моисей преди хиляди години.
    Пиши какво правят днес талибаните,ИДИЛ и всякаква друга измет срещу мирни хора защото Мохамед им го е написал като инструкции.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Хасан

    1 14 Отговор

    До коментар #40 от "Диди":

    Диди,да почнем с Папата..или с Патриярхията....не е ли отживелица?'...или със стената на плача ? ...

    Коментиран от #58

  • 45 Зорлем

    17 1 Отговор
    В Саудитска Арабия пък не е лесно да си християнин, така че за какво е тоя рев?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ФАКТ

    0 11 Отговор
    http://www.librev.com/index.php/2013-03-30-08-56-39/discussion/culture/2896-2016-01-14-00-16-05#!/ccomment-comment=21637

    ПРО4ЕТЕТЕ ТУК НЯКОИ НЕЩА МОЖЕ НЕЩО ДА ВИ СВЕТНЕ
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Гост

    17 0 Отговор

    До коментар #50 от "ФАКТ":

    Да,наистина ти е повлияло турското робство на теб и на цялата ти семка !.Пра пра дядо ти си е дал вярата,г.за и душата за да може сега ти да си промит мозък,а моя пра пра дядо са го убили твойте фанатици само защото човека е яздил кон. Но ти си толкова болен,че едва ли може да разбереш какво имам в предвид. До гуша ми е дошло от фанатизирани психопати като тебе които винаги се опитват да проповядват болната ти така наречена ,,религия''
  • 55 Гост с име

    23 0 Отговор
    Идва време който иска в Европа да целува кръста и от мюмюн да става марин и т.н. Европа е люлката на цивилизацията и не трябва да оставя на примитивните мюслита да я съсипят.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 А.Х

    16 0 Отговор
    Колко християни по време на втората световна бягат в мюсюлмански държави ?нито един или се броят на пръсти.Те просто нямат работа там.Бежанците са вътрешни,или християни в Америка,Австралия и тн.Юдейте в Израел.Защо богатите Саудитска арабия,Оман,катар,ОАЕ,кувейт,Бахрейн не приемат бежанци мюсюлмани а дават безумни пари за стадиони и малко доказани футболисти в Европа.Истината е една :Инвазия.Японците са най далновидни като са забранили агресивния ислям.

    Коментиран от #61

  • 58 Армен Асланян

    9 0 Отговор

    До коментар #44 от "Хасан":

    Защо папата?Мека е сборището на нечистата алтернативна религия.според много сунитски автори :шиитите са неверници наравно с християни,будисти,шинтуйсти,кришна и др.Шийтите твърдят обратното.Папата признава всички християни:източноправославни,протестанти,католици естествено и др.

    Коментиран от #60

  • 59 България за Българите

    13 0 Отговор
    Не мога да разбера тролове ли са, бавно развити или промити мозъци, но във всеки случай ми е жал за тях. Да сравняват Библията с корана си е самоубийство. Ние християните се учим от новия завет, където се разказва за Иисус. Стария завет описва нещата по по-различен начин (око за око, зъб за зъб), обаче затова Иисус е умрял, за да опрости нашите грехове и ни дава това заповед - да се обичаме един другиму и да си прощаваме. Обаче как мюсюлманите ще знаят това, като тяхната религия няма Иисус? ФАКТ е, че тяхната религия е застинала във времето и проповядва неща, валидни за няколко века назад като убийството на "неверниците" (джихад - ислямска държава и другите терористични организации). Правописа им е без коментар. 😂 Хайде със здраве и Иисус да ви благослови (така казваме християните, а не смърт за "неверниците") П.с. Исляма е създаден от дявола да унищожи християнството, след като се проваля използвайки Римската империя!

    Коментиран от #63

  • 60 Виталия Коровина

    10 0 Отговор

    До коментар #58 от "Армен Асланян":

    Не бях се сетила но исляма възниква няколко века след християнството като алтернативна или (опозиционна)религия.Както се казва контра,та и до сега.
  • 61 Киросин

    8 1 Отговор

    До коментар #57 от "А.Х":

    Една комшийка от горния етаж си тупа килима на терасата,и при отворените ми празорци всичкия боклук ми влиза в стайте.При въпрос от моя страна ,какво прави?Тя ми отговаря:Аз само леко го тупнах.Така ни ги тупанха и тези милиони бежанци да им берем гайлето.Женевската конвенция да важи само за европа.Иначе съседите от другия блок,ще си тупат килима у вас.
  • 62 кгб

    0 11 Отговор

    До коментар #28 от "Румяна Костова":

    Какъв Сорос ти е виновен?Зомбиран ...
  • 63 Пръцко

    9 0 Отговор

    До коментар #59 от "България за Българите":

    Факт е, че в новата история най-мощната световна религия е Корпоративната печалба, но факт е и това, че не съм чул някой фанатизиран терорист досега да се е взривил с викове "Иисус/Христос/Буда/Вишну е Велик", поне последните хиляда години. Амин!
  • 64 крусейдър

    8 0 Отговор
    Ами да си ходят в техните си държави, тъпи джагали. Не ние сме отишли в техните държави, а те в нашите, на всичкото отгоре никой не ги е канил тези паразити. Обикалят, като скакалци цяла Европа и опостушават всичко.
    Трябва армията да ги качва на корабите и да ги карат към техните клоаки, откъдето са изпълзяли.
  • 65 България за Българите

    3 0 Отговор
    Съгласен съм с пръцко и крусейдър!
  • 66 Чичо

    3 0 Отговор
    А т'каааа, да прайм хатентатата на мьосолманата!
Новини по държави: