Last news in Fakti

5 Септември, 2017 23:00 1 181 2

Сърбия си сътрудничи с Русия в борбата с тероризма

  • сърбия-
  • тероризъм-
  • русия

Праща свои служители на учения в Москва

Сърбия си сътрудничи с Русия в борбата с тероризма - 1
Снимка: Wikipedia

Сърбия ще си сътрудничи с Русия в борбата с тероризма, съобщи РИА Новости.

Това обяви сръбският министър на вътрешните работи Небойша Стефанович.

„Имаме добри отношения със сръбските сили за сигурност. Това се затвърди след миналогодишното посещение на руския секретар на съвета за сигурност Николай Патрушев“, заяви Стефанович.

Той беше в Москва през миналия месец. Там той разговаря с представители на руските служби зя сигурност.

„Ние сме готови да изпратим в Русия наши експерти за опазване на обществения ред. Същото важи и за инспекторите от криминална полиция, за да имаме повече опит в контрола над нашите граждани“, заяви Стефанович.

Работи се по развитие на сътрудничеството на всякакви нива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    4 0 Отговор
    Това новина ли е? И да не би да е наказуемо? Напротив!!! Всички трябва да си сътрудничат с всички, независимо от националност. Навсякъде всички ченгета са еднакви. Сътрудничеството в името на унищожението на тероризма не трябва да се съобразява с коя държава ще се работи.
  • 2 шлемник байкалскии

    0 1 Отговор
    С Русия маже да се сътрудничи само в подкрепа на тероризма !!! Когато по манифестациите ни караха да крещим КПСС- БКП в нашите хотели се подвизаваха необезпокоявани от никого разни типове като Юджалан, Карлос Чакала.....!!!!
Новини по държави: