Last news in Fakti

7 Септември, 2017 07:46 1 921 0

Палавникът Ози Озбърн изневерявал на Шарън с метреси

  • ози озбърн-
  • шарън озбърн-
  • блек сабат

Семейство Озбърн възобнови брачния си обет тази година

Легендарният фронтмен на "Блек сабат" Ози Озбърн изневерявал на жена си Шарън с шест метреси, една от които била руска тийнейджърка, съобщава в. "Дейли телеграф".

Семейство Озбърн за кратко се раздели миналата година, след като 64-годишната благоверна на фронтмена откри, че той имал любовен роман с фризьорка.

"Ози не ми кръшкаше само с една жена, заяви Шарън. Те бяха шест - проклетата руска тийнейджърка, масажистката в Англия, масажистката в Щатите, готвачката ни! Имаше любовници в различни страни!"
Шарън разбрала за изневерите на 68-годишния й съпруг, след като по погрешка получила изпратен от него имейл, предназначен за негово извънбрачно завоевание.

По думите на госпожа Озбърн Ози купил цели три ферарита, за да се фука пред любовниците си. Но той не можел да кара и ги блъскал.

Семейство Озбърн възобнови брачния си обет тази година и Шарън вече мисли, че връзката им е по-здрава от всякога. Тя се зарече никога да не се развежда с него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: