Last news in Fakti

7 Септември, 2017 10:04 1 192 3

Разбиха лаборатория за бомби край Париж

  • париж-
  • лаборатория-
  • полиция

Арестувани са двама души

Разбиха лаборатория за бомби край Париж - 1
Снимка: БТА/AP

Френската полиция откри лаборатория за бомби край Париж, съобщи France 24.

Открити са били експлозиви в апартамент. Смята се, че той може да е бил използван за лаборатория от екстремисти.

Акцията е станала в предградието Вилжуиф. Открит е бил експлозив TATP. Той е използван от групировката Ислямска държава.

Били са арестувани двама мъже. Те са били на възраст от 36 и 47 години.

В апартамента е имало и материали за правене на експлозиви. Открити са били и документи на арабски език. Все още не е ясно дали мястото е обвързано с терористи. В момента се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    3 0 Отговор
    Каквото човек сам си го направи, друг не може да му го направи. Приемайте бежанци. Не мога да ви забрани никой. Но не принуждавайте другите да го правят. ЕС би трябвало да е икономическа организация за олесняване търговията и движението на хората между самите тях. Вече дълбоко се съмнявам дали ЕС И ЕК има такива пълномощия, да задължава членките за неща, засягащи хора извън него. Юристите трябва да се замислят и съм сигурен, че могат да намерят текст в устава на ЕС и този ад да се спре.
  • 2 Stefko 88

    1 1 Отговор
    Все още не е ясно дали мястото е обвързано с терористи.....?!?!?!?!?!

    Никога не бих си помислил даже нещо такова то правенето на бамби е популярно хоби...

    Коментиран от #3

  • 3 Барчо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Stefko 88":

    Ма кви терористи те гонят бе, Стефко! Те там некви любители по трудово обучение ще са. По логиката на "службите", сигурно са искали да направят нещо достойно за наградата за догодина за мир. Терористите съществуват само в наще болни глави. Имаше един Бин Ладен и те го убиха. Тези нашите са миролюбиви ислямистчета. Е. От време на време на някои и се губят мозъците, ма то сигурно е от интегрирането, че и е трудно. Пък и не е лесно само да лежиш и да пърдиш. Фаща те съклета от време на време и трябва да освободиш енергията. Нищо страшно.
Новини по държави: