Last news in Fakti

9 Септември, 2017 08:22, обновена 9 Септември, 2017 08:23 2 952 5

Мъж загина при атентат в центъра на Киев (ВИДЕО)

  • атентат-
  • киев-
  • чеченец

Чеченец е убит при умишлен взрив на лек автомобил

Един човек загина, а друг е тежко ранен след взрив на автомобил на Бесарабския площад в центъра на украинската столица Киев, предаде ТАСС.

Загиналият е турски гражданин, но по народност е чеченец, а пострадалата жена е откарана в болница. Причината за инцидента е поставено взривно устройство в колата, поясни прессекретарят на МВР на Украйна Андрей Шевченко.

Според него загиналият Тимур Махаури е бил съден през 2017 г., но след споразумение получил условна присъда. Той е бил свързан с криминалните среди, допълниха още от прессекретариата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    17 23 Отговор
    Това е нормално, нали Евромайдан беше за това - европейски заплати, европейски цености - украинаЦЕевропа!!!
  • 2 Фриман

    13 20 Отговор
    Украина це окрайна на Русия, каквото искаш говори, така е било, така си е и ще бъде така, независимо от власт, искане на народа и т.н. От историята си няма да избягаш, ще те настигне рано или късно. А за майдан мога да кажа, че това е средневековие. Ползват се от вас, на никой не трябвате. След като ще ви ограбят и изоставят, ще разберете. Само че, тези които разбират от нещата са вече проплатени или заплашени или ликвидирани, останали са просто радикални националисти и безпомощно население. А за заплати които търсихте ви очккват в Германия, че в Украйна не остана работещо предприятие, което да плаща заплати на евро нива.
  • 3 Random

    4 4 Отговор
    Японска консерва.
  • 4 Путин

    3 7 Отговор
    Някой друг да се е правил на герой в Донбаск и Луганск?
  • 5 Sergiy

    2 0 Отговор
    банален бандит, бивш затворник и авторитет-няма нищо общо с войната с московия. Такива се трепят в московия поне въднеж на 2-3 седмици, само че никой не ги дава по новостите.
Новини по държави: