9 Септември, 2017 15:50 7 641 16

Какъв е бил Ким Чен - ун като ученик?

  • ким чен - ун-
  • учители-
  • северна корея

Учители разкриват подробности за миналото на лидера

Учители, преподавали на лидера на Северна Корея Ким Чен -ун, разкриха подробности около младежките му години, съобщи Metro.

Става въпрос за учители, които са му преподавали в неговите младежки години в Швейцария. Той е учил в училище до Берн под името Пак Ун, като бил представян за син на служител в посолството на Пхенян. В същото училище учели по-големият му брат Ким Чен Чул и по-малката му сестра Ким Йо Чен.

Преподавалите разкриват, че той е говорил добър немски език и е бил маниак на тема баскетбол и NBA. Ким Чен – ун е имал и страст към музиката и германските песни.

Учители разкриват, че като малък той е бил добре интегриран и проявяващ амбиция и старание.

Разкрива се обаче и случай, в който бъдещият лидер вдигнал голям скандал на приятелката си, докато бил още на 15 години. Причината била, че тя поискала от него да откаже цигарите. По това време той е бил подслушван от южнокорейски агенти. Той така крещял на приятелката си, че те наистина се притеснили за характера му.

Докато бил в Кьониц, бъдещият лидер живеел в апартамент в центъра на града близо до дома на швейцарския винопроизводител Доналд Хес. На училище ходел без ескорт, макар да има информации, че бил закрилян от ученик от горните класове, вероятно таен бодигард.

Смята се, че той се завръща в Северна Кроея между 2000 и 2002 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    51 26 Отговор
    С.К е държавата със 100% грамотност на населението лидера им е интилигентен мъж вие какво очаквахте да е тичал с прашка в ръка и да е правил запалителни смеси в мазето ли?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Трол

    43 13 Отговор
    Ааа не така, крещял на приятелката си и виж бил психически лабилен и с отклонения! Не се прави така, казва се, че като малък е измъчвал котета, изтръгвал е с нагорещени клещи езиците на гаджетата си и на 11 годишна възраст е изнасилил майка си. Ама чичко Сорос не ви ли учи как се прави!
  • 4 Барчо

    20 18 Отговор
    Айде нема нужда, всички знаем, че свинчо е лудак

    Коментиран от #12

  • 5 Кики

    24 6 Отговор
    Бъдете сигурни, че Ким е бил прилежен,стриктен и взискателен ученик... също както и сега.

    Коментиран от #8

  • 6 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    23 2 Отговор
    Гордост за дедо си и баща си
  • 7 Барчо

    23 3 Отговор
    Американците ще берат ядове със СК. На тях трябва да и е ясно, че не всичко е пари и те не трябва да създават проблем там, където няма, само и само да си продадът оръжията. Повечето от държавниците там са завършили навън и не са расли в саксия, както и се иска на някои така да бъдат представени по света.
  • 8 стоян георгиев

    6 15 Отговор

    До коментар #5 от "Кики":

    кики що е учил в швеицария?колко севернокореиски деца учат сега там?и колко са прилежни?

    Коментиран от #10, #11, #13

  • 9 Ghost1

    7 16 Отговор
    Този се е надървил, а е забравил къде е ходил да си учи уроците. Това е най-общото между всичката лицемерната комунистическа сган по света!

    Коментиран от #14

  • 10 Знаещ

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Защото управлява държавата и е длъжен да има най-доброто образование и да познава добре света. Моето дете няма да управлява държава и когато му дойде времето ще учи в УНСС. Но ако знам, че след време ще стане премиер задължително щях да го пратя в Швейцария.

    Коментиран от #15

  • 11 Кики

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Стояне, този въпрос би трябвало да го зададеш на някой лалугер, а не на мен.

    Коментиран от #16

  • 12 Илюминат

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Барчо":

    Хе хе то детето ако ще управлява държавата има кой да прати споко..ти няма и нищо да разбереш
  • 13 Чук

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Специално на теб СК лично щи докладва щот си много умен
  • 14 Иво

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ghost1":

    Умен си на баба внучето .Сигурно всеки ден пасеш козичките на село
  • 15 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #10 от "Знаещ":

    твоето дете???що имаш едно дете бе богаташче?и що наи-доброто образование е при геиропеиците ?що ким не са го оставили да учи в пхенян или да го пратят в хавана или масква,а и защо тои е трябвало да бъде премиер,ква е причината именно тои от 25 млн. ???
  • 16 стоян георгиев

    3 8 Отговор

    До коментар #11 от "Кики":

    кики отговора ти не ме учудва скъпа,но няма закакво да се сърдиш че те пререждат в реиса и те бият по улиците.манталитета ти е близък с на доста соцносталгици дето искате да бъдете роби ,но в свободна среда.много е объркващо и затова става така бият те незнаеш що ,прецакват те пак така.хвани си самолета за северна корея там и окови и лопата има за теб,а и като те бият ще знаеш защо.
Новини по държави: