10 Септември, 2017 13:45 2 037 15

Северна Корея заслужава глобален отговор

  • йенс столтенберг-
  • нато-
  • северна корея

Йенс Столтенберг осъди действията на страната

Действията на Северна Корея заслужават глобален отговор. Това зави генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, цитиран от Би Би Си.

„Безотговорното поведение на Северна Корея е глобална заплаха. Тя се нуждае от глобален отговор. Това включва и НАТО. Ние призоваваме страната да преустанови ядрената си програма и да спре с ракетните тестове. Чрез тях там се нарушават редица международни закони“, заяви Столтенберг.

„Военният конфликт трябва да се избегне на всяка цена“, заяви британският министър на отбраната Майкъл Фалън.

През миналата седмица в КНДР извършиха тест с водородна бомба. Това накара САЩ да поиска допълнителни санкции от Съвета за сигурност към ООН. Очаква се решението да бъде взето в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    18 8 Отговор
    Глобален е разбира се, но благодарение на шефовете ти, марионетка скапана.
    И нас ще ни намесят, боклуци.
    Не всички хора са продажници и прислужници и стават неудобни.
  • 2 подлога

    22 10 Отговор
    Е господин Столтенберг , защо не спряхте ядрената програма на Пакистан на Израел..защото са приятели на САЩ ли и защото си подлога на САЩ ли .
  • 3 Кики

    10 10 Отговор
    Какво нагло изказване на Столтенберг срещу тиха, миролюбива и немислища зло на никого С.Корея! Този човек не знае какво означава "безотговорно поведение"
  • 4 Бесен Язовец

    8 17 Отговор
    Браво на Йенс, респектиран съм от този чиляк !

    Коментиран от #7

  • 5 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    20 8 Отговор
    А според мен "хора", като Йенс Столтенберг заслужават да бъдат пуснати на фронта, между куршумите, за да преосмислят болните си идеи. Защо тоя седи като мишок на удобното си кресло, заобиколени от охрана, а не отиде да го гърмят него на фронта. Може би, защото на чужд гръб и 100 тояги са малко. Аман от такива шушумиги, чието его е неспособно да бъде начешано, дори и ако за целта ще бъдат погубени човешки животи. Толкова е заслепен от алчността си и жаждата за власт, че е неспособен да се сети, че КНДР е фактор на световната карта, с който трябва да се съобразяват такива като него. Това да не му е Сирия, Ирак или Либия, които бяха изравнени със земята за 24ч. КНДР има най-голямата армия в света и евентуалните военни действия няма да се водят само на чужда територия, както до момента са свикнали да правят американците. Те горките са толкова нежни и обявяват бедствено положени, ако падне малко снежец, а пък не знам какво ще правят, ако корейците си изпразнят бомбандировачите над главите им. Общо взето дърпат дявола за опашката.

    Коментиран от #12

  • 6 Барчо

    20 9 Отговор
    Краварите много се заблудиха, че СК ще са лесна плячка като досегашните, които смачкаха и винаги се намираха предатели за зелено да отворят тайните входове. При СК няма такива и ще стане мазало. Така че по-добре да не се ескалира този проблем предизвикан от краварската страна. И да престанат с такива нагли изказвания все едно говорят на някой червей.
  • 7 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Беснио Язовец най-вероятно е респектиран от силата на модерната пропаганда.
  • 8 Барчо

    7 13 Отговор
    Йенс Столтенберг ще бъде световна личност за 2017 година, помнете ми думата ! Сложи всички проивници на НАТО в малкото джобче на сакото си !

    Коментиран от #13

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Барчо

    4 9 Отговор

    До коментар #9 от "Сандо":

    Той е главнокомандващ бре откачалко и изпълнява съвсем други функции ! Ти щом си толкуз отворен, защо не изпратиш твоя Путин или Медведев в първите редици на фронта в Сирия, а ??

    Коментиран от #14

  • 11 Бай хой

    10 6 Отговор
    Агресорите нато и сащ се хранят с човешка кръв. И отново налитат като хищни хиени.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Патриот

    1 0 Отговор
    Който е палил тая война той да си я гаси.
    САЩ палят войни после всички коалиционни партньори плащат сметката. Накрая за САЩ остава чистата печалба.