Last news in Fakti

11 Септември, 2017 06:59 11 896 42

Северна Корея заплаши САЩ със страдание и болка

  • северна корея-
  • сащ-
  • оон-
  • заплаха-
  • страдание-
  • болка-
  • санкции

Пхенян предупреди Вашингтон: Внимавайте със санкциите!

Северна Корея заплаши САЩ с „най-голямото страдание и болка“, ако американците продължават да настояват пред ООН за по-тежки санкции срещу азиатската страна, съобщи Channel NewsAsia.

След шестия ядрен опит на режима в Пхенян американската дипломация настоя за по-тежки санкции срещу Ким Чен-ун, за да бъдат възпрени военните му провокации.

Вашингтон настоява за петролно ембарго, замразяване на активи, както и ограничения за износа на текстил. Севернокорейското външно министерство предупреди САЩ, че ще платят дължимата цена, ако продължават по този път.

„На САЩ ще причиним най-голямото страдание и болка, които някога са преживявали в историята си“, предупреждава външното министерство на Северна Корея.

„Светът ще стане свидетел как КНДР обуздава американските гангстери, предприемайки поредица от действия“, посочват още севернокорейските дипломати на фона на голямото напрежение на Корейския полуостров.

През последните месеци Северна Корея извърши няколко ракетни и ядрени опити, които бяха остро осъдени от международната общност. Американците предупредиха Ким Чен-ун, че ако бъдат нападнати – или техни съюзници – то ще последва мощен военен отговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    79 34 Отговор
    Така е, САЩ продължават да се държат като гангстери... като едно време. Със сигурност санкциите ще продължат, а Ким им е приготвил нещо...за съжаление.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бесен язовец

    48 69 Отговор
    Хахах какво сте им подготвили бе, смешковци? Ракетите ви падат като зрели круши, 6-те ви атомни бомби са десетки пъти по-слаби от техните близо 1000 (официално), авиацията ви е съставена от праисторически съвеЦки самальоти... Все едно булонка да лае по булдог. Х'американците не са решили, не са ви превърнали в ядрено бунище.

    Коментиран от #6, #14

  • 5 Бесен Язовец

    64 10 Отговор

    До коментар #2 от "Кон до Кон":

    гладен с Водородна бомба под възглавницата не е добра оферта за никого
  • 6 Бесен Язовец

    31 22 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен язовец":

    Е като им падат САЩ какво още чакат кравите мн.страхливи нещо? Докато стигнст С.К ще оберт по пътя сите Танкери и ще правят десант със салове ха-ха

    Коментиран от #22

  • 7 Айде по бързо

    64 30 Отговор
    Удрии Кимчо-удрии по световният терорист .......и света ще стане мирен за години напред...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Niko

    56 45 Отговор
    Една суверенна държава която се противопоставя на световният агресор САЩ. Нека най накрая Северна Корея даде урок на световният полицай и агресор САЩ дано пуснат 100 бомби та да ги изтрият от лижето на земята.Китай и Русия ще им помогнат

    Коментиран от #10, #23

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 фами

    21 15 Отговор

    До коментар #10 от "Max":

    Нико, не се бутай в панталоните на големите, а иди на доктор.
    Това не е просто размяна на шамари които ще отшумят.
  • 12 Притеснен съм

    32 5 Отговор
    Лошото е това, че започне ли конфликт със ракети, това ще прерасне в световна военна криза. И Русия ще се намеси и Китай и Япония и просто си става Световна война. А таква ще бъде пагубна (този път с тези напреднали технологии). Говоря за плазмените оръдия в орбита около Земята, за които закодирано говореше преди седмици Тръмп "Огън и ярост, каквито човечеството не е виждало". (прочетете).

    Коментиран от #15

  • 13 другар

    33 47 Отговор
    Просто невероятно е до каква степен могат да стигнат "българските" безродници, марксист-ленинци, интернационалисти, комунисти, всякакви други подобни глисти и обикновени проруски троляци, в необузданата си и извънземна омраза към СЪЮЗНИКЪТ на България - САЩ?!? Тези умствено ограничени същества искрено биха се зарадвали, ако новият им любимец - дебелото остригано прасе от С.К., инициира каквито и да било военни действия срещу Свободния свят, към който УЖ и ние принадлежим! Трябва да ви успокоя бояришници, партенки и каскети - ако дебелото ви прасе направи грешната крачка, измитането и изчистването на всякаква комунистическа и архаична идеологическа зараза, ще почне именно от него, докато не застигне и вас...............

    Коментиран от #29

  • 14 Барчо

    48 20 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен язовец":

    Не знам защо всички краварски подлоги си мислите, че американците са най най. Най-големите лодки, най-големите самолети, най-голямата войска, най-демократичните, най-големите п......и. За последното не е това, което си мислите. Светът е в съвсем друго развитие благодарение на интернет. Вече повечето неща могат да се видят и чуят и от първоизточник, а не само това, което ти предоставя родната преса. Справки всякакви. А те показват, че най-големия агресор от всички държави по света, това е Америка и е самия факт. На това все някога ще дойде краят. Бъдете сигурни, че всички ухапани от американците, включително и сегашни съюзници само чакат някой да ги надупи. И Япония ще има претенции, и Куба, и Панама, и Сирия, и Ирак, и Либия, и Виетнам, и Сърбия...... А да не изброявам още, че няма да има край.
    И в никакъв случай не съм съгласен заради това, че краварите искат да си продадат скапаните оръжия на Япония и ЮК да ни въвличат в тоя шибан конфликт. Като искат да се праат на ковбои, а си се правят сами. Нямам в предвид наши войници да ходят там и да се бият за чичо ти Сам, а това, че тези ядрени ракети като избухнат, рано или късно резултата ще дойде и при нас под формата на облъчване. Така че най-доброто е да си свият байрака и да се връщат в собствената си територия.

    Коментиран от #24

  • 15 старшинката

    15 6 Отговор

    До коментар #12 от "Притеснен съм":

    Мдааа -естествено, че ще има изненади и премиери каквито света не е виждал. Не е случайно ,че X-37B завчера бе изстрелян отново

    Коментиран от #16

  • 16 Пирогов

    11 3 Отговор

    До коментар #15 от "старшинката":

    Не, нееееее. Инсталациите са си там горе от 86г. Няма нужда от никакви самолети или логистика. Само едно копче, сателитът си прихваща локацията.
  • 17 старшинката

    14 6 Отговор
    X-37B можеда унищожава балистични ракети ,спътници ,а също и да атакуваназемни цели . За това беше големия зор да го изстрелят преди урагана да удари Флорида . И го изстреляха.
  • 18 USA

    23 38 Отговор
    Краят на още един комустистически ад наближава.
  • 19 Гост

    20 34 Отговор
    Още при първите военни действия и половината войска на Ким ще се разбяга с пълна сила , никой не е луд да живее с идеи и шепа ориз, каквато и информационна завеса да е направил джуджето хората не са луди
  • 20 краси

    33 23 Отговор
    Америка е агресора. Да не забравяме, че Оукланд и Сан Франциско са днешните Содом и Гомор.

    Коментиран от #26

  • 21 Говньо

    21 34 Отговор
    Моето прозрение - Южна Корея е по добре и по развита защото е ДЕМОКРАТИЧНА! Северна е по зле и по бедна защото е КОМУНЯШКИ КЕНЕФ!
  • 22 Бесен язовец

    7 17 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    Важното е, че си вярваш. :)
  • 23 Kcaniba

    9 29 Отговор

    До коментар #9 от "Niko":

    Хахахах ще пуснели 100 атомни бомби... Хахахахахахахха хахахахахах хахаххахахахахахаха ох тия рубларасти ще ме уморят от смях. И от къде ще ги вземат тия 100 бомбички бе, моето момче? От небето ли ще им паднат? (всъщност ако кимчовците се объркат нещо и атакуват Гуам първи, може и да им паднат от небето наистина хахах) А дори и да имаха 100 бомби, остава въпросът как ще ги закарат до х'америката? Със смешните им ракети, дето не могат да прелетят и 1000 км ли? Или с несъществуващите им подводници, които могат да изстрелват ракети докато са под водата? Ааа чакай, сетих се. Ще им ги мятат с чудото на самолетостроенето - Ан-2. Хахахах хахахах ох не е лесно да си про*ст рублараст
  • 24 Бесен язовец

    11 26 Отговор

    До коментар #14 от "Барчо":

    Не знам защо всички рубларасти си мислите, че ако някой не е фен на путя като вас следователно е фен на краварите. Спокойно, и тях не ги обичам. В случая обаче съм на тяхна страна. Както и всеки друг нормален човек. Болшевиките и феновете им (които в България са повече отколкото са в рассия) просто трябва да се изпарят от Земята. Едва тогава може да има мир. А и ако трябва да избирам дали да живея в путлерандия или х'амурика, нали се сещаш кое ще предпочета? :)
  • 25 МАТ

    17 33 Отговор
    Добрата новина е, че в България студената почва си прибира последното комунистическо поколение, индокринирано да е васал на чужда окупаторска държава. След падането на диктатурата в КНДР ще се сблъкат със същия проблем като нас - ходещи зомбита, които не знаят какво да правят с деморацията и свободата си.
  • 26 старшинката

    11 27 Отговор

    До коментар #20 от "краси":

    Значи до завчера тука бишехте за Путин ,че бил императора на света - обаче агресора са САЩ . Е как става тоя номер ?
    СССР и Русия никога не са крили амбициите си да господстват над целия свят. Само ако погледнеш герба на СССР и ще ти стане ясно. Или пък историята им. Само са се променяли методите по които да стане това - "перманентна революция " -автор Лев Троцки, "освободителна революция "-автор Сталин , "пълзяща революция " -Леонид Брежнев - та до наши дни - тролска революция -автор Владимир Путин.

    Коментиран от #28

  • 27 Гост

    9 30 Отговор
    Хитлер, Сталин, ким чен ун , Путин, все болни мозъци, скоро господ ще брибере версиите.
  • 28 Трол

    15 4 Отговор

    До коментар #26 от "старшинката":

    Старши и как позна по герба им, че рашъните се напъват за сретовно господство? Земното кълбо барабар с Вселената и околностите и ли видя в него? Герба им е взаимстван от Византия, племенницата на последния император е жена на руския цар и оттам мераците им за правоприемници на православието. Ама това не е целия свят. В Гърция ходил ли си? Там по техните църкви виждал ли си едно жълтеникаво знаме с двуглав орел? Нещо да ти говори? Явно не. И гърците ли искат половината свят? Айде да не ти обяснявам, че нямаш мъни за лекции по история! Старшинка, явно умствения ти капацитет е замръзнал в 1983г.
  • 29 Пий една вода студена

    17 6 Отговор

    До коментар #13 от "другар":

    Просто невероятно е колко нагли могат да бъдат "българските" безродници центаджии когато казват на черното бяло, смятайки, че хората трева пасат и лапат всичко, което хвърчи.
  • 30 шшш

    13 6 Отговор
    ало тролчета , не се напъвайте в защита на САЩ, защото казано- застани на страната на слабия срещу силния..Но уви тук виждам много соросоидни кърлежи и се държите като бандити. САЩ не се нуждае от адвокати...освен ако сте безплатно и по "убеждение"
  • 31 Чочо

    2 3 Отговор
    Трол ,то пише "герба на СССР"
    Тая тирада дето си я блъвнал не знам за какво си я писал
    Сигурно да ни разсмиваш . Тая история за племенницата на императора е измислица от -до.
  • 32 Аз обичам България

    8 7 Отговор
    Почти цялото възрастно население на Северна Корея и мъже и жени са войници и офицери. И когато Ким Чен-ун се появи пред тях или пред цивилното население те реват - според нормите на поведение в С. Корея - от радост, а според всеки здравомислещ - от мъка за жалкия живот, който са длъжни да живеят, ако искат да са живи. Как е възможно в България да има защитници на живота в С. Корея, че била суверена и справедлива държава, която трябва да изтрие от лицето на земята САЩ, като Китай и Русия ще им помогнат? Препрочитайте това, което пишете и се засрамете!

    Коментиран от #41

  • 33 Драйвър

    6 6 Отговор
    Имаше един как му беше името,че той умря и го изядоха червеите даже...,а да Муамар Кадафи,и той плашеше Америка със смърт и сега е тор в полу-пустинните райони на Либия.Имаше и още един такъв и него го очистиха в Пакистан и Садам преди това също плашеше Америка-и той сега е тор в полу-пустинните райони на Ирак,бог знае колко още са очистени до сега,но пак има тъпаци който не си вадят поука.За съжаление сегашния президент на щатите е малодушен шизофреник и няма да посмее,но следващия президент на Америка със сигурност ще научи самозабравелия се по дебел двойник на Сай (тоя дето пее ганг нам стайл) на малко уважение към по силните!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Патриот

    4 3 Отговор
    Промарикански "професори" защо великата мощна САЩ не можа да свали дървената на ракета на Ким, която прелетя над Япония?
    Един американски лидер отговори така:
    Сметнахме че няма нужда /не че нямаме възможност и само се пънем/.
    Когато ПРЕЦЕНИМ обаче, че е трябва да я свали ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО.

    т.е. цялото това ПРО един тшк, който нищо не може да нарпави и против дървените ракети на изостаналата С.К.
    За това моля излезе от българските новинарски сайтове, БТВ и НоваТВ и погледнете реалността.
    А започналият икономически удар срещу САЩ/долара някой да чул нещо такова но пашите телевизии?
  • 40 Бим Бам бум

    5 4 Отговор
    Ким Чен-ун: САЩ ще изпитат "най-голямо страдание и болка".
    Той изглежда има опит със собствения си народ, който освен страдания и болки нищо друго в живота си не познава.
  • 41 OMG WTF

    1 3 Отговор

    До коментар #32 от "Аз обичам България":

    Рубларасти, сър.
  • 42 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    3 1 Отговор
    Защо да не ги заплаши? Държат ли се нагло американците? Да, държат се. Има ли КНДР най-голямата армия в света? Да, има. Та за това не виждам пречка корейчетата да им се дървят. Защо България не се дърви на останалите страни? Защото не може... Много е просто...
Новини по държави: