12 Септември, 2017 07:11 2 082 8

Няма смисъл да се ограничава приемът на бежанци

  • бежанци-
  • меркел-
  • германия-
  • европа
Няма смисъл да се ограничава приемът на бежанци - 1
Снимка: АР/БТА

„В ограничаване приемането на бежанци няма практически смисъл. Позицията ми за въвеждането на горните ограничения (бел. ред. приема на бежанци) е известна – аз не искам ... Не я смятам за практична”, каза германският канцлер Ангела Меркел. Тя добави, че приемът на нови мигранти „не трябва да става за сметка на местното население”. Необходимо е да се намери „комфортно решение за цяла Европа”.

„ХСС винаги са имали собствено мнение, но нас ни обединяват повече неща”. Така германският канцлер коментира позицията на баварската партия на Християн социалистическия съюз, който е за въвеждане на ограничаване приема на бежанци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    31 1 Отговор
    Тая хухавела продължава геноцида над европейската цивилизация. Боже от какви малоумници зависи нашата съдба и бъдеще...
  • 2 шшш

    32 0 Отговор
    вече е късно, алахакбаровци превзели Европа ,като го каза Кадафи, без война е й така ...защото сме овцедушни, а те колят и режат и газят с камиони, а ни трябва да ги храним...като с нашите цигани...
  • 3 Шаран БГ

    17 1 Отговор
    Безсмислената продължава безсмислено да упорства и да налага безсмисленото нареждане на янките!! Че за коя сметка ще е приемът на мигранти въобще ?? За сметка на марсианците ?? Германската министърка на вътрешните работи го каза в прав текст - "Ще разселим мигрантите в източноевропейските страни! " Санким -- и тъй , и иначе са в лайната, какво ще им е да им наринем още? И за това трябва да сме СОЛИДАРНИ с фрау Меркел. Иначе ще ни съди и ще ни наложи ...... какво? СОЛИДАРНОСТ по европейски ! Нали така, господин Макрон ?!?!? Как да не му се възхищаваш на този хубав германски народ? Мине не мине някое-друго десетилетие и хоп - въшка на чело !!!

    Коментиран от #4

  • 4 Петко

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Шаран БГ":

    Тука си в грешка. Такова е нареждането на световното ционистко правителство, криещо се зад управлението на сащ. Дъртата меркел, която е от хазарската сган стриктно изпълнява повелите на съплеменниците си. Не отдавна в изсраел тя заяви, че била горда и щастлива да говори на родния си език където всички я разбирали.
  • 5 Барчо

    14 0 Отговор
    Конфортното решение е, че навлеците наричани бежанци или мигранти трябва да се върнат по родните си места и да си решават проблемите. Европа не е социална организация или зоопарк за човешки организми от "дивата индия".
  • 6 Kcaniba

    7 0 Отговор
    Разрушаването на европейската цивилизация продъджава с пълна пара!!!
    Скоро ще са като циганите много и на аванта!!!
  • 7 станчо

    1 0 Отговор
    тая нема дяца какво искате от нея тя нищо не оставя след себеси
  • 8 Ориана Фалачи от Горно Надолнище

    1 0 Отговор
    Те искат да унищижат европейските христиани,но след това и на тях ще им отрежат главите.двама господари и юдаизъм и ислям на 1връх не вървят.