Last news in Fakti

14 Септември, 2017 09:15 5 736 21

Русия изпрати въздушни асове към Сирия

  • сирия-
  • миг-29-
  • руия

Четири изтребителя МиГ-29 са изпратени към страната

Русия изпрати елитни изтребители МиГ-29 SMT към границата със Сирия, съобщи AMN.

Това се случва за първи път от началото на конфликта в страната. Целта на изтребителите е да проведат мисия срещу терористите в самата страна. Руското министерство на отбраната вече разполага с изтребители Су-30 и Су-35 в базата Хмеймим. Въпреки това решиха да изпратят към страната и модернизирани самолети.

МиГ-29 SMT е модернизирана версия на МиГ-29. Изтребителите трябва да подсигурят руските сили в региона. Те подкрепят сирийските правителствени войски.

В момента сирийските сили извършват офанзива срещу региона Деир ез Зор. Това е последната голяма провинция под контрола на терористични групи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пеньо

    5 26 Отговор
    Не знаех, че Сирия граничи с Русия! Размечтал се е оркът, или пък някой "журналист"!

    Коментиран от #17, #19, #20

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Kcaniba

    37 7 Отговор
    Аса са наистина 4 на брой!! Но в бриджа да речем!!
    Русия е пратила Асовете си!!
    Бой по чалмите
    Ииперията на злото е на колене!!!
  • 5 onq s konq

    5 19 Отговор
    Като ви чета коментарите все едно съм влязъл в сайта на Образцова Езикова Гимназия гр. Каспичан.

    Коментиран от #7

  • 6 ердоган

    7 13 Отговор
    И тия ще ги метнем.
  • 7 Kcaniba

    19 4 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Ало, Красендол, не се обаждайте беенвето пали ли!!!
  • 8 Kcaniba

    24 5 Отговор
    Стари самолети,но тунинговани!
  • 9 Киро

    8 31 Отговор
    "въздушни аса"...ПХАХАХАХАХАХААХАААА

    Хората 5-то поколение изтребители правят, а тия на дъртите 29-ки им турили по един дрегер и нова торбичка за повръщане и ги "модернизирали".

    Коментиран от #10

  • 10 НАТО ВЕЦ

    27 8 Отговор

    До коментар #9 от "Киро":

    Даже и не можеш да си представиш, какво ще се случи на "петото ти поколение", ако го подбере такава "щайга".
  • 11 сакето

    12 13 Отговор
    Ооооо тия са много яки , и под вода ги тестваха
  • 12 Наблюдател

    12 6 Отговор
    Опааа , това са прехващачи , бързи леки маневрени, срещу кои ли самолети смята да ги използва Русия,.

    Коментиран от #13

  • 13 сакето

    10 2 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    Срещу подводници ,баце, срещу подводници
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Тимур и неговата команда

    4 12 Отговор
    Още ли ги ползват тия бичкии

    Коментиран от #16

  • 16 ЧЕСТНО

    14 7 Отговор

    До коментар #15 от "Тимур и неговата команда":

    ТИ НЯКОГА ПОНЕ СТОЯЛ ЛИ СИ ДО 29 КА С ВКЛЮЧЕН ФОРСАЖ И ДО НЯКОЙ ДРУГ ЗАПАДНЯШКИ. ЯВНО НЕ. КОНЕТЕ НА УШАНКИТЕ СА ДВОЙНИ С ПО ДВА ДВИГАТЕЛА.ДО УШАНКИТЕ СА НАПИКАВАШ ОТ ДЕЦИБЕЛИ А ДО ЗАПАДНЯШКИТЕ СА ПИТАШ ТВА КЪК ЛЕТИ ИЗОБЩО.
  • 17 Барчо

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Пеньо":

    Те и не граничат. А ти изопачаваш написаното. Там съвсем ясно се има в предвид - борбата срещу терористите на място, демек докато са все още в Сирия да бъдат унищожени и да не се допусне да се разбягат по света.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Зоро пъзльото

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пеньо":

    За този, когото наричаш "оркът", лидери от близкия Изток твърдят, че Россия спасила Близкият Изток от пълен военен погром.... А ти си учудващото поредно българско, за което казват - Храни куче, да те лае! Даже не си си мръднал пръста, за да допринесеш за спирането на изродите джихадисти, но оплю старателно "орка" летците и останалите? Повечето българи мои сънародници сте си такива неблагодарни алчни продажни, че ме е срам да се нарека и българин вече.... Тези хора и Путин руснаци, и Хизбулла и иранци и иракчани, американски военни, хора от САС, Египет, ..... къде ли не са отишли за да се бият и спрат злото, наречено ДАЕШ или ИД, а ти ги оплю, вместо да благодариш дори веднъж, дори мисленно и да им пожелаеш успех!???? Ти си типичното българско бай Ганьо, каквито има и по министерски, генералски и всякакви постове тук и като теб.... Нашите военни не изпратиха и 1 рота дори санитарна, за да помогне срещу терористите - те заплашваха целия свят и тия мижитурки слугинаж продажни щели да ни опазят? Поклон пред всеки, който се бори срещу тирани, като ИД!
  • 20 Зоро пъзльото

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пеньо":

    Впрочем, какво ли да те характеризирам, след като висшия ни военен елит е по-жалка картинка? Гласувах за Радев защото е човек, военен, опитген, има смелост, лети, а не е враг като бюрократката паразиит Цачева. Но и той не става даже за Президент, ако ставаше щеше да нареди на някой генерал - ей пенсионери изпратете един камион с 5 човека в пълно бойно въоръженние да арестуват ония маймуни мангалски, които са нападнали били и клали невинни хорица, да ги вържаг за камиона за вериги и да карат с 50 на връщане, да си поговорим....! За чеп не стават и на постоветге тия горе, та ти ли плюещия? И как ще защитят тоя български народ тия продажни военни, лакеи, като не могат срита няколко изрода тук, та армия лии ще спрат? Та вие сте отврат като няколко мириона мизерни паразити тук бе, та теб ли да съдя? Как ще пазят тая България тия заплатаджии, като не могат защити няколко невинни българи от животни агрессори тук? Тия военни са трагедия ве! Освент за бонуси да разиграват учения по горитге и да лапат пари не стават! Но искат високи заплати, привилегии, пенсии? ЗА КАКВИ ЗАСЛУГИ? За да крачат по паради ли?
  • 21 Филип

    0 0 Отговор
    Защо поне не сложихте снимка на руски Миг? Този на снимката е от нашите!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания