15 Септември, 2017 15:46 1 063 2

Тръмп: С терористите трябва да се действа по-твърдо

  • доналд тръмп-
  • тероризъм-
  • лондон-
  • сащ
Тръмп: С терористите трябва да се действа по-твърдо - 1
Снимки: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че с терористите трябва да се действа по-твърдо, след като Великобритания бе ударена от пета терористична атака от началото на годината, съобщи CNN.

Най-малко 22 души пострадаха от самоделно взривно устройство в лондонското метро на станция "Парсънс Грийн".

"Още една атака в Лондон на жалък терорист. Това са болни и побъркани хора, които са били в полезрението на Скотланд ярд. Трябва да бъдем проактивни", написа Тръмп в Twitter.

"С жалките терористи трябва да се действа много по-твърдо. Интернет е техният основен инструмент за вербуване, който трябва да прекъснем и да използваме по-добре!", добави президентът.

"Забраната за пътувания в САЩ трябваше да бъде много по-голяма, строга и по-конкретна, но тъпото е, че това не би било политически коректно", каза oще държавният глава.

Тръмп: С терористите трябва да се действа по-твърдо

Тръмп се опита да въведе забрана за хора от шест мюсюлмански страни да влизат на територията на САЩ за период от 90 дни, но указът му се натъкна на съпротива в съдилищата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ave

    8 2 Отговор
    Ами действай твърдо бе, Дони, кой ти пречи? Нали меките китки вече са извън властта?
  • 2 ЯЯЯЯ

    3 0 Отговор
    ИЗТЕПУВАНИЕЕЕЕЕ !!!!