17 Септември, 2017 12:50 1 377 0

Тревога на летище в Париж

  • париж-
  • летище-
  • тревога-
  • бритиш еъруейз-
  • шарл де гол

Френската полиция евакуира пътниците от самолет на "Бритиш еъруейз" от съображения за сигурност

Тревога на летище в Париж - 1
Снимка: Shutterstock

Френската полиция евакуира пътниците от самолет на Бритиш еъруейз на парижкото летище "Шарл де Гол" от съображения за сигурност, съобщи Reuters. Агенцията се позовава на източник от летищните власти.

Самолетът трябвало да излети за лондонското летище "Хийтроу".

Един от пътниците съобщил, че първоначално пилотът казал на пасажерите, че излитането ще се забави поради технически проблеми.

Час по късно на пътниците било съобщено, че самолетът трябва да бъде преместен в друга част на летището, след което машината била обкръжена от полицаи и пожарникари. Тогава пилотът им казал, че имало директна заплаха за сигурността, свързана с техния полет.

Говорител на френската жандармерия съобщи по-късно, че полицаи и пожарникари били изпратени на мястото на инцидента след като било получено предупреждение за опасност.

Самолетът бил евакуиран, всички пътници и багажи били проверени, а машината била щателно претърсен, но никакви заплахи не били открити, добавил говорителят. Властите заключили, че става дума за фалшива тревога.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: