Last news in Fakti

22 Септември, 2017 17:00 1 434 1

Австрия иска да приеме среща между Тръмп и Путин

  • владимир путин-
  • доналд тръмп-
  • австрия

Това обяви австрийският външен министър Себастиан Курц

Австрия иска да приеме среща между Тръмп и Путин - 1
Снимка: БТА/AP

Австрия може да бъде домакин на преговори между президента на САЩ Доналд Тръмп и руския държавен глава Владимир Путин. Това обяви австрийският външен министър Себастиан Курц, цитиран от ТАСС.

„Смятам да предложа на президента Тръмп да обсъди с г-н Путин най-важните предизвикателства в световната политика в неутрална Австрия“, заяви Курц.

Курц е един от кандидатите за канцлерския пост в Австрия. В страната ще се проведат избори за Национален съвет на 15-ти октомври. На изборите ще участват 16 партии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    3 2 Отговор
    Абе Курц ли си, какъв си? Те вече се срещнаха и нищо не стана. Що мислиш, че у вас ще стане нещо съществено. Не разбра ли, че Тръмпи е чучело там. Не тази марионетка трябва да преговаря, а тея дето му дърпат кончетата. Иначе за идеята аз бих предложил да преговарят у дома на верандата. Има много яка гледка. На по уиски, водка, ракия и шопска, след половин ще стиснем ръцете на съгласието.
Новини по държави: