23 Септември, 2017 08:43 2 920 48

Руският външен министър: Тръмп е като малко дете!

  • доналд тръмп-
  • русия-
  • сащ-
  • сергей лавров-
  • северна корея-
  • деца-
  • детска градина

Русия иска политическо решение на севернокорейската криза

Руският външен министър Сергей Лавров сравни войната на думи между Доналд Тръмп и Ким Чен-ун с бой между деца в детската градина, съобщи Би Би Си.

През последните месеци напрежението на Корейския полуостров се повиши рязко, след като режимът в Пхенян проведе ракетни и ядрени изпитания.

Американският държавен глава нарече Ким Чен-ун умопобъркан, докато севернокорейският лидер заяви, че Тръмп е изкуфял. От Вашингтон заплашиха да унищожат азиатската страна.

Руският дипломат Сергей Лавров призова двамата лидери да спрат с враждебната реторика, за да се намали и напрежението. Той заяви, че решение може да бъде намерено по политически път.

„Заедно с Китай ще продължим да се стремим към разумен подход, а не към емоционален, както когато деца в детската градина започнат да се бият и никой не може да ги спре“, заяви Лавров.

Наскоро режимът в Пхенян заплаши, че може да извърши най-мощното си изпитание с водородна бомба – в Тихия океан. Въпреки призивите на ООН, Северна Корея продължава да тества различни по вид и сила оръжия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Александър

    26 52 Отговор
    Ето представата на Лавров за детска игра - това е пускането на термоядрени бомби, закани да унищожиш съседите си, света ако трябва, а върхът на заиграването е да направиш строга бележка на играча.

    Коментиран от #2, #39, #47

  • 2 Димитър

    24 45 Отговор

    До коментар #1 от "Александър":

    Причина за да не работят санкциите срещу Сев. Корея са Китай и Русия, които мълчаливо окуражават малкото дебело диктаторче. Така те му помагат да се самозабравя и го използват като дразнител срещу Америка а те от страни гледат сеир.
  • 3 Хасан

    21 45 Отговор
    Руски ..лицемер

    Коментиран от #6, #31

  • 4 Стамат

    16 35 Отговор
    Той до де е като малко дете добре , да не реши да заличи от картата корейчето, да влезе пак в играта по примера на Пути в Сирия и да покаже мъжество, тогава няма да ви е толкова забавно.
  • 5 Спиро

    12 30 Отговор
    Това, че е като малко дете сега ли намерихте да го разберете "другарю" Лавров. Това трябваше да стане преди да го промоутвате за Белия Дом.
    Аз не си падам по руснаците, ама пък по Тръмп хич. Кой ли го харесва въобще?
    Така че, той е там, тъй или иначе и ще стискаме палци да не направи някоя беля.... както и малкото дебело идиотче от Корейският полуостров.

    Коментиран от #10

  • 6 Kcaniba

    25 37 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Това е истинското лице на империята на злото!подкрепяне на режими, Лицемерие,лъжи!Опитът да защитят изчадието си Ким,няма да успее!Светат видя,кой подкрепя Ким!Русия се превърна в империя на лъжата!

    Коментиран от #24

  • 7 Бай хой

    35 20 Отговор
    Вой от козяк, бой по празните кратуни.
    Дениз не си съвсем точен. Смисъла на изказването бе че когато децата в детската градина започнат да се бият е време на възрастните да се намесят. Няма да уточнявам кои са децата и кои възрастните. Но големият политик отново с едно изречение направи за смях така наречените лидери заплашващи света с унищожение. РЕСПЕКТ.
  • 8 гост

    5 14 Отговор
    Като гледам картата на света ми е ясно че там демокрация е забранена дума, дълги години ще четем подобни истории
  • 9 Бай хой

    26 11 Отговор
    Га скивам часа на коментарите ми светва че козячетата се активират към девет преди обяд или че те са на работа пък било то държавна службица или трол лаборатория. Позор.

    Напротив противниците им или така наречените русофили са активни предимно след обяд или по точно след изтичане на нормалното работно време. От което следва че те се занимават с почтен труд и пишат коментари в свободното си време.

    Визирам преобладаващите действия, винаги има изключения.

    Коментиран от #11, #48

  • 10 Бай хой

    21 14 Отговор

    До коментар #5 от "Спиро":

    Съско толкова велика, богата, влиятелна и всемогъща ли е Русия че да поставя дори и президент на сащ?
  • 11 Kcaniba

    19 37 Отговор

    До коментар #9 от "Бай хой":

    Русофилите са анти Българи!След доклада на службите ,че Русия е най–голямата заплаха за националната сигурност на България,то е време същите да вземат мерки и срещу ,подкрепящите Русия тук,в България!Русофилите трябва да бъдат натоварени в конски вагони ,и пратени към далечния Изток!

    Коментиран от #12, #32, #46

  • 12 Бай хой

    29 17 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    Да да то борците за освобождение на България са ги отпращали на заточение в Диарбекир. Но не са били анти Българи ами Български патриоти.

    Точно тия които сътвориха подобен сатанински доклад прогонват Българите от България, толелрират всякакви паразити. По тяхна вина Българите са на изчезване.

    БЪЛГАРИЯ ДНЕС СЪЩЕСТВУВА КАТО НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА САМО И ЕДИНСТВЕНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСИЯ. ФАКТ. НЕОСПОРИМ. НЕОПРОВЕРЖИМ.

    Всичко което е постигнато в съвременноста е благодарение на тоталния подем след втората световна война и оказанта помощ и съдействие на СССР. ФАКТ. Вече повече от четвърт век продажните демократи не могат да заграбят, разрушат и продадат изграденото за 45 години. Като през тези 45 години са изплащани и репарации заради престъпната политика на осъдените от Народния Съд свикан по инициатива на Никола Петков и великите сили победителки. За голям позор издънките на престъпниците бяха реабилитирани и наградени през деветдесетте години с власт и народни имоти и предприятия. А на запад още вървят съдебни дела срещу фашистките уроди.

    Коментиран от #14

  • 13 Конят Лавров

    17 18 Отговор
    Един път ще изцвиля и няма да повтарям Искаме да се върне Обама
  • 14 Kcaniba

    19 25 Отговор

    До коментар #12 от "Бай хой":

    Комунистическия режим пред който се кланяте ,е обявен за ПРЕСТЪПЕН!45 години България върви в обратна посока!До 1944г,Тя е била сред най–развитите страни в Европа!

    Коментиран от #15, #19

  • 15 Бай хой

    24 15 Отговор

    До коментар #14 от "Kcaniba":

    статията е затова как Лавров направи за две стотинки трамп и ким. Коментирай по същество. Потресен си с наизустените нпо лозунги. Отвори си очите света се развива.

    В цял свят за престъпен е обявен фашизмът. В България за позор реабилитираха извергите.
  • 16 кирил

    18 22 Отговор
    тоя с конската физиономия много често прекалява с алкохола
  • 17 Бесен Язовец

    26 17 Отговор
    Както винаги точен в преценката отличен дипломат е мин. Лавров

    Коментиран от #43

  • 18 Гост 2

    19 9 Отговор
    Четейки коментарите виждам само едно. Единствения трезво мислещ е Бай хой! За останалите-първо научете как се избира президент на САЩ и тогава пишете за руската намеса а не да повтаряте като папагали това което тръбят медиите! А Лавров еправ! Корейчето и американчето наистина приличат на деца от детска градина. Само се ежат като петлета но няма да се сбият!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Sergiy

    10 16 Отговор
    нали путьо го поддържаше с стотици милиони $- минимум избори-2016г.
    По малък и жалък от путьо няма и кон/лавров го знае. а трамп си е трамп, се оказа не на свето място, временно.

    Коментиран от #27

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Кики

    15 5 Отговор
    В много мои коментари съм казвал, че Тръмп трябва да изнася речите си в детска градина. Там наистина ще го разберат.
  • 24 Kcaniba

    15 14 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    Лицимера с моя ник, е истинското лице на соросидната рая!!!
    Лицето му е бълва нпо лъжи вчеки ден.
    Лицето му всъщност всеки лен е на туалетната чиния....
  • 25 Бай хой

    20 12 Отговор

    До коментар #21 от "юрист":

    За голямо съжаление до втората световна война България не само че е била бавно развиваща се но и не развита икономически държавица. С аграрни наченки. Единствена при Стамболийски са започнали наченки но е бил ликвидиран от изродите осъдени от два Народни съда. И пнай големия позор е реабилитирането на уродите причинили ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ НА БЪЛГАРИЯ.

    Единствено след 1944 година България постига успехите и признанието на което все още се крепим. ФАКТ. НЕОСПОРИМ. НЕОПРОВЕРЖИМ.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Сиргей

    11 6 Отговор

    До коментар #20 от "Sergiy":

    Ние хохлолите сме най свободна, демократична страна в Универса!!!
    Саакашвили, осъден в Грузия, за нападкеие над Осетия и въвличане на Грузия във война, смачкване нв опозиц ята, политичечки убийства и затворниц, репресии, спокойно си мина полската граница и влезе без документи в нашаата свободна Украина!!
    Купуваме най хубавите, американски въглища, защото в 3!!! пъти са по скъпи от конкуркецията!!!
    Ще купувасе в 2!!! П$ти по скъп газ от Вмерика, защото сме партньори, и нази, тази поза ни удовлетворява и задоводява!!!
    Лавпов и Путя да страдат, те еямат америкагската свобода, въгл щата и газта!!!
    Украинацееуропа!!!!
    Слававаславаслава!!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Kcaniba

    14 13 Отговор
    Смешните амери - неуки, недалновидни лумпени и цял свят им се смее вече!!!
    Лаврлв, в типичният си стид остроумно ги слага в ъгъла - наказани.
    Империята на злото е на колене!!!
  • 30 Кирка 3

    7 3 Отговор

    До коментар #26 от "Киро 2":

    Малееей кЪво изречение си накъдрил! Ама сигурно много си го уплашил русофила. Ей такива мъже обичам-грамотни и смели!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Kcaniba

    11 17 Отговор
    Вижте физиономията на лавров,ха ха ха типична за представителя на империята на злото,след поредното отпиване на бояришинка!Наздраве на всички в коневръза!

    Коментиран от #42

  • 38 Kcaniba

    12 12 Отговор
    Но ако видите тролскаиа ми физиономия с козяшки, верен блясък в очите!!
    Както съм на колене, заедно, верен на империята на злото!!
    Искам ла сме 52 щат!!!
    Да изпреварим Пуепто Рико, те искат да вземат това достойно и почетно място на флага на империята на злото на колене!!!
  • 39 Име като гост

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "Александър":

    Друга е причината Русия да реагира така! САЩ се имат за световен полицай и жандарм, който все изнася демокрация и човешки права, и все в благодарните страни-вносителки никаква демокрация не настъпва, никакви човешки права не се спазват, а умират стотици хиляди и милиони страдат. САЩ се опитват да наложат еднополюсен модел, при който те са на върха на пирамидата, а останалите им служат. Нормално е скрито да се подпомага някакъв дразнител на САЩ, с който те не са в състояние да се справят, защото образът на Световния полицай се разклаща и доста страни виждат възможности за бизнес и политика отвъд обсадените от американци сегашни световни институции. Образът на Световния полицай предполага да се пропагандира американския начин на живот, американското, американското, американското... Спомнете си "американска нинджа", "американско ченге"... Качествата на американския начин на живот са спорни и останалите страни в света постепенно разбират, че имат какво да предложат в това отношение...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Какво пиеш?

    13 2 Отговор

    До коментар #40 от "Гост":

    Покажи ми по-добър външен министър, дипломат. Ако го сториш и ме впечатлиш, ще те черпя едно!
  • 42 Люляков

    12 3 Отговор

    До коментар #37 от "Kcaniba":

    Що не ходиш да си погукаш с Тръмпи, мама, май сте на един акъл.

    *Интересен избор на снимка от редактора, чак да се зачуди човек кой му плаща.
  • 43 Бай Каунь

    4 16 Отговор

    До коментар #17 от "Бесен Язовец":

    Сипете му на Лавров 2×200 ,че абстиненцията го мъчи и за това е изнервен .

    Коментиран от #44

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Румяна Костова

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    По-полека в доверието към,,Службите,,в България.Има динамика на събития в света.Ще дойдат други началници на ,,Службите,,и ще трябва в движение и вие да си сверявате часовника.Малко напрегнато за хора без собствено мнение!
  • 47 Румяна Костова

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Александър":

    Ей,не е лесно да си зомби!Става въпрос за перчене между 2 -ма горделиви политици.Тръмп,изглежда живее в социалните мрежи.Наскоро беше написал на Тилерсън,,Куче Рекс,куче Рекс,ще те разкарам,,Невероятна инфантилност за президент на Америка.Лавров е обезпокоен да не направят някоя глупост тези двамата.
  • 48 Румяна Костова

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бай хой":

    Ха,остроумно!И вярно за мен.Но ще опитам за заблуда да пиша и сутрин около 9.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания