Last news in Fakti

28 Септември, 2017 12:27 13 714 54

Пхенян: Да унищожим САЩ с 5 милиона атомни бомби

  • северна корея-
  • доброволци-
  • армия-
  • ким чен-ун-
  • пхенян-
  • доналд тръмп

Почти 5 милиона севернокорейски доброволци са готови да се изправят срещу "империята на злото"

Пхенян: Да унищожим САЩ с 5 милиона атомни бомби - 1
Снимки: БТА/АР

Повече от 4,7 милиона граждани на КНДР са изразили желание доброволно да застанат под знамената на Корейската народна армия след антиамериканското изявление на държавния лидер Ким Чен-ун, разпространено на 22 септември, съобщи ТАСС.

Преди дни върховният главнокомандващ и първи секретар на Корейската трудова партия обеща да отговори с твърди мерки на президента на САЩ Доналд Тръмп. Последният заяви, че КНДР може да бъде унищожена напълно.

Според официалната агенция на Пхенян всички граждани на страната са готови "да защитят своя лидер и социализма, за да изтрият от лицето на земята американските империалисти, заявили безразсъдното намерение да унищожат народната република".

Пхенян: Да унищожим САЩ с 5 милиона атомни бомби

През последните шест дни желание да се влеят в редиците на севернокорейските въоръжени сили изразили според агенцията над 4,7 милиона ученици от горния курс, студенти от всички висши учебни заведения, включително Университета "Ким Ир-сен", работници и други граждани, сред които 1,2 милиона жени.

Пхенян: Да унищожим САЩ с 5 милиона атомни бомби

Севернокорейската младеж организира в Пхенян митинг под наслов "Да унищожим американската империя на злото с пет милиона ядрени бомби". Участниците заявиха, че "окончателен победител ще бъде КНДР, защото няма сила в света, която да спре движението на народната република по пътя на прогреса под ръководството на Ким Чен-ун".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    107 83 Отговор
    Браво на Ким това е лидер със замах и сила
  • 2 555

    101 62 Отговор
    Браво, американската политика рано или късно трябва да получи отговор
  • 3 Beast

    93 44 Отговор
    Много ги мразят американците , а те са си го и заслужили ...
  • 4 Ники

    103 79 Отговор
    По старите хора знаят какво значи доброволно ... в социалистическия строй ... Тия не са в час , странното е че тук забелязвам доста симпатизанти по форумите ... Управляващите там държат хората на ръба на живота , мрат от недохранване такива цифри !!! Но средствата се хвърлят за ядрени програми .... Не ми пука за тъпите американци ама тия в Северна Корея мисля че трябва да глътнат малко вода ...

    Коментиран от #11, #14, #38

  • 5 no name no face no number

    50 28 Отговор
    Пишете ме и мен. Успех
  • 6 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    87 44 Отговор
    Я се вгледаи в снимките и кажи скелети недохранени по 20 кг виждаш ли?щото аз не виждам...и каква е разликата с капитализма като шефът ти иска нещо от теб но те контри с глоби ако не го направиш?та казваш че при социализма еди кво си

    Коментиран от #16

  • 7 Morgoth

    57 56 Отговор
    Доброволци (или по-правилно доброзорци) по време на соца бол, че ако не заявиш достатъчна обич към партията може партията да изрази мнението си за теб под формата на някое затворче или някой трудов лагер.
  • 8 656

    41 19 Отговор
    Ми по добре да изригне Йелоустоун с пълна сила
  • 9 Бай Иван

    55 64 Отговор
    Е......ахти и промитите мозъци!!!!!!!!
  • 10 OMG WTF

    31 45 Отговор
    Тия са толкова промити горкичките... Почти като х'американците. На последните обаче самочувствието поне е с покритие.
  • 11 ЗЕВС

    50 8 Отговор

    До коментар #4 от "Ники":

    Ти като живееш в охолство, ще се запишеш ли за доброволец в Българската армия? Каква идеология, и кои интереси ще защитаваш? Дали сараите на Доган или Палатинските имоти на хълма, а може би фабриките на олигарсите?

    Коментиран от #15

  • 12 Гост

    22 38 Отговор
    А останалите 20 милиона корейци ще поемат към границата с Китай
  • 13 поручик ржевски

    43 34 Отговор
    Е и ние Българите "громяхме световния империализъм" до преди 30тина години но сега оставихме тая отговорна задача на Северна Корея, Русия и островите Зелени нос!!!
  • 14 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    30 49 Отговор

    До коментар #4 от "Ники":

    Ха ха ха ,какви симпатизанти ,това са си платени руски тролове които имат упорни точки да джафкат по САЩ Европа и т. н.!!!
  • 15 юрист

    20 33 Отговор

    До коментар #11 от "ЗЕВС":

    България е българският народ, а не отпадъка на българския народ, във вид на кредитни милионери на бкп/ бсп и крадливи политици! Я кажи сега- ЗАЩО ДОПУСКАШ КЮРДИТЕ ДА СИ ИМАТ ДЪРЖАВА, А ИСКАШ УНИЩОЖЕНИЕТО И РАЗРУШАВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ? ЗА ДА СИ ДЕЛНЕТЕ РУСНАЦИТЕ И ТУРЦИТЕ БИВШАТА ДЪРЖАВНА ТЕРИТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ, НАЛИ? И в такъв случай защо лъжеш, че защитаваш бг. държавни интереси?
  • 16 Morgoth

    19 27 Отговор

    До коментар #6 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Разликата е, че можеш да смениш шефа. Да, ако си в малко населено място това ти право е доста ограничено, но можеш и да се преместиш. Все права които в соца ги нямаш.
  • 17 РНЗ

    36 40 Отговор
    Ей комунисти, вашия любим строй одавна приключи, нито пък г.зоблиза към русия и путин ще ви позоли както в миналото да се скътавате и да не работите и да си покрадвате, банда мързеливи мишки. Режима в СК е в пъти по-зъл от руския,там изолацията е неверояна и колко трябва да ти е куха кратуната,за да застанеш зад една охранена свиня,която се препира с друга охранена свиня от друга държава и си мерят малките пишки. За чив кор им е на американците да ги нападат тия гладни кучета от СК и за какво им е на тия ненормални изроди с еднолично управление да имат толкова смъртоностна сила като атомното оръжие, твърдо съм зад американците такива изпаднали държави да не притежават такова оръжие,щото видите ли в даден момент може да решат да си присвояват територии благодарение на него, и както виждаме ЮК са първите,които ще станат част от тия кап.*и СК, неприемливо в 21 век да заплашваш със ядрено оръжие, а тая дебелото прасе много му се иска да налази цялата невероятно технологично и парично напреднала южна част от полуострова. Сащ си правят парици със воини и си продават оръжията, това си е маркетинг,но специално в СК никаква изгода нямат освен да им вземат от ръцете тия оръжия дето не им трябват, знаете ли колко поразии може да сътвори човек,който притежава еднолична власт като севернокурския идиот, като бай ви тошо едно време, квото му скимне това става, ей шимпанзета това вече го няма.

    Коментиран от #25

  • 18 onq s konq

    6 15 Отговор
    АЗ ОБИЧАМ СК...и ако ми я подарят,ще я приема без да се замисля!
  • 19 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    24 17 Отговор
    А перуката на струга ли е работила че има империя и милиарди?ако смяташ че е по хубаво да умреш със шарена опаковка пълна с пласмасова храна в ръка заобиколен от небостъргачи?не мерси

    Коментиран от #40

  • 20 SOS

    40 15 Отговор
    Мачкааай, Ким! И да не забравиш да подстрижеш всички мириканци с твоята подстрижка...
  • 21 Оптимус

    25 22 Отговор
    Като чета коментарите и разбирам защо България е на този хал и 27 г. не може да прогресира...всички гледат канчето на другите...и ръкопляскат...никой не си дава сметка че ако стане нещо то ще помете половината свят..а може и цялата планета...ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЗИ КОИТО РЪКОПЛЯСКАТ НА ЕДИН МАЛОУМЕН ТЪПАНАР.
  • 22 goni

    22 6 Отговор
    Никой поне досега не е написал че някои нямат никакво желание от Обединена Корея! Нещата са от вън! Ако, оставят Корейците на мира те ще намерят път да се обединят! Северен и Южен Виатнам се обединиха та Корейците ли няма да могат! Ама, не само на комшолука, и на САЩ не им изнася! Евала на Корейците-Южни, или Северни! Тия хора са се били и побеждавали Русия, Китай и Япония! Даже и САЩ не успяха да ги смажат, а само да ги разделят! Обединена Корея ще бъде нещо много интересно! Дано сме живи да го видим! Единствената обида , която Японците са успели да измислят за тях е "Чесаноядци"!:) А, какви сметки имат за уреждане.....!!!

    Коментиран от #24

  • 23 ghost

    19 8 Отговор
    Момчета, смирете се малко и помислете - ядрена война означава катастрофа за цялата планета, и огромна икономическа криза. Ние от другата страна на глобуса ще пострадаме не по-малко от онези там. Стига препирни и умнотии, просто всички трябва да търсим начин и да призоваваме към МИР
  • 24 дедо ти

    7 13 Отговор

    До коментар #22 от "goni":

    ей младеж, може ли да си толкова плитък в ума, какви сметки за уреждане бе малък, това да не ти е състезание или да имаш да си връщаш щото ти е прекалено големо егото. Тука говорим за воини, в които умират истински хора,мъже,жени,деца,икономики и тн. понеже всичките тука сте за тоя и оня, нека ви напомня,че яйцето не ви е до г.за,тогава друга песен ще запеете, когато войната ви е в двора ще викате аре мирно да е,щото има вероятност да не сте живи да ядете боба отново, гаден ви е животеца, ама ви е мил нали, не ви се умира, малки червени,зелени и тн. човечета. Още нещо да се помни от всички покрай сухото гори и мокрото. И корея никога няма да бъде една, щото южняците са с технологии и пари,а пък ония отгоре са мизерници и диви промити комунисти, все едно софийска област да се обедини със северозападна България, нема как да стане злетаци.

    Коментиран от #39

  • 25 Дивуй

    10 7 Отговор

    До коментар #17 от "РНЗ":

    Още един изтрещял яко.

    Коментиран от #27

  • 26 Хайде ребус

    9 9 Отговор
    Според мен! Серверно корейците не се ежат сами на САЩ. Руснаците ги карат (най-малкото руско е оръжието им) помислете..

    Но защо ги карат е интересно. Обещали са нещо на елита (пари и убежище) и другите народа да умират. Обаче. Военна тактика (фалшива примамка) за успоредно истинско Руско нападение ли е тази идея (докато САЩ се занимават с Корея). Или за поделяне на Азия (уговорен квит) САЩ с Русия.

    Коментиран от #46, #47

  • 27 Хан Крум

    10 17 Отговор

    До коментар #25 от "Дивуй":

    Изтрещелия се оказа че си ти май, русофил болен. Много точно го е написал човека.
  • 28 Интересно

    2 10 Отговор
    Знам от средата на 90-те, че САЩ и Русия имат поизчерпани редки метали и определени реактивни елементи с изключително малка трайност при окисление, невъзможни за дълго транспортиране, нужни за някои технологии. Говорим технологии отвъд гражданското общество. Гледа се отвъд домът Земя. Смятам, че такива има в Азия. Но някак няма как да ги вземат. Няма как да обявят какво и за какво. Просто в Азия не са разработени тези конкретни целеви находища и така.
    Мисля, че идеята е ИзтокЗапад разделението в Корея искат да се разшири и да направи в цяла Азия. Тогава ще могат да влезнат и да прибират нужното спокойно. На цената на война /която не е проблем за тях/.

    Коментиран от #29

  • 29 Хайде ребус

    6 4 Отговор

    До коментар #28 от "Интересно":

    /на цената на война, която не е проблем за тях/

    съгласен!
    Даже тя ще е идеалното прикритие. Докато едни умират, другите взимат. Както си е било винаги.
  • 30 Ludost1

    6 16 Отговор
    Този Ким Чен-(болен) ум ... май много го боли мозъка!!!
    Няма ли кой да му изпрати една крупа негри, да го напопмат здравата, та да миряса? Луд човек.

    Коментиран от #35

  • 31 Стамат

    7 9 Отговор
    Добре са ги подковали.Само не е ясно от кого ги е страх повече .От краварите или от партията.И в двата случая са доста прецакани.От страха е по силен единствено глада Те и сега са на корени и листа ,но май ще стане по зле .Китай е под огромен натиск и в най скоро време ще ги скипне .Тогава порциона ще е на половинка от досегашната половинка.Ще станат от 5млн.точно толкова кьорфишека.
  • 32 Селянина с Колелото

    11 12 Отговор
    Тея маймуни точно за 24ч. са станали нова пустиня, след време ще откриват археологически разкопки там!
  • 33 Явертъуиоп

    9 7 Отговор
    Там сега е психоза, който не изрази желание да се бори срещу САЩ, го разстрелват.
  • 34 Хасан

    10 12 Отговор
    Едно две поколение в България бяха такива..даваха газ и като луди строяха безсмислени заводи,градове...мислеха че светът се върти около България..Тодор Живков е вожд и мислител....всички ги е страх от България...

    Коментиран от #37

  • 35 Kimo

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "Ludost1":

    Не е болен, просто има изгода! Изгода!!! Пари!!
  • 36 me be re

    9 12 Отговор
    И как ще стигнат до САЩ, може би ще ги телепортират ?
    Тоя клоун, до кога ще се базика със собствения си народ ?

    Коментиран от #43

  • 37 Патриот

    5 3 Отговор

    До коментар #34 от "Хасан":

    Така си и беше. 30-та икономика в света(къде сме сега - на дъното на Европа, а може би вече и на Африка. Само свободна и демократична Украйна е по-зле от нас). Тогава се изгради това, което съвременните бизнесмени още не могат да присвоят.
    Сигурно не знаеш, но тогава по времето на Възродителният процес и Турция е имал планове да навлезе в страната. Предстваните и данни от разузнаване обаче я карат да се откаже. А тя е била доста по-голяма от нас.
    ЗА това не ръси мозъци, резакпшлеме! Ами почети малко, помисли.
    На моменти го правиш, но на моменти като този не.
  • 38 Патриот

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ники":

    Защото в България частният бизнес държи на хората. Обучава ги, мотивира ги с добро заплащане, отпуски, социални придобвки, даже и осигуровки. Имаме стабилна средан класа и цъфтим от всякъде със 400 евро срердна работна заплата, а храни и услуги са по-скъпи от "братските" европейски страни, нищо че имат 4 пъти по-високи доходи от нас.
  • 39 И другия

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "дедо ти":

    Много вярно! При насилието и убийствата НЯМА печеливши, има само губещи. Келешите по на 20г. във Виетнамската война го научиха по трудния начин. ЕДИН не се е върнал от там с нормална психика, един!
  • 40 Альоша

    5 5 Отговор

    До коментар #19 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Личи си че много съветска литература е погълната
  • 41 виж ме

    6 1 Отговор
    питайте японци,дали САЩ могат да унищожат Сев.Корея..само че американци бая ще се помислят,какво ги чака,дори ако има и малка вероятност Ким да отвърне на удара ,надали чичо сам ще се осмели..има какво да губят..
  • 42 без мозък

    6 1 Отговор
    и две страни са идиоти-доказани...
  • 43 Альоша

    7 3 Отговор

    До коментар #36 от "me be re":

    В момента се обучават 5 милиона леководолази, които в една прекрасна сутрин ще цъфнат изненадващо по американските плажове
  • 44 РНЗ

    6 4 Отговор
    Какво представлява северно-корейската противотанкова пехотна единица:
    - 1000 севернокорейци въоръжени с гайчен ключ

    Коментиран от #45

  • 45 Хахахах

    4 1 Отговор

    До коментар #44 от "РНЗ":

    точно, а противовъздушните им войски въоръжени с лъкове....
    Жалкото е, че като чета коментарите, разни изкуфели пенсии още бленуват по комунизма тук...
  • 46 Vasik Atanasova

    4 4 Отговор

    До коментар #26 от "Хайде ребус":

    точно така
    РУСИЯ са АГРЕСОРИТЕ А НЕ САЩ
  • 47 Ghost1

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Хайде ребус":

    Запомнете. Всички големи беди и злочестиви деяния върху миролюбиви, но поддаващи, огъващи се на руското влияние страни в дългосрочен план нищо добро не са видели. При тях далаверата на държавно ниво, а не истинският бизнес означава всичко или нищо.
    Същото нещо желаят и червените олигарси в България.
  • 48 спомени

    10 0 Отговор
    Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма!
    лозунг в консервния завод в Пазарджик

    Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите!
    лозунг в птицеферма

    Всеки палет готова продукция - гвоздей в леглото на империалистите
    лозунг в консервен завод

    Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система!
  • 49 Госпожицата​.

    1 4 Отговор
    Време е да натиснат червено копче.

    Коментиран от #52

  • 50 РНЗ

    4 0 Отговор
    Днес новината беше,че Китай са им били шута на корейците и повечето хора си мислят,то тия са приключили с толкова санкции. Но аз си мисля друго, целия тоя цирк с тия гладни корейци и дебелия им вожд го дирижират от Русия, нелегално му подават оръжия, двигатели,ракети, ядрени глави и сега правят някакви циркаджийски номера уж нямали ракети да стигнат до сащ. А Путин ми се струва,че цели чрез тия гладни кучета от корея да види на сащ противоракетната отбрана колко работи. Затова дебелия от корея само се ежи, въпреки че няма два по един в джоба си, не го интересува след като путин му е дал план по който да натиска. между другото с тия препирания и приказки за война долара пада и точно това искат от русия,нестабилен долар.
  • 51 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 0 Отговор
    Пишете и мен 5 000 001 атомни бомби хаха може да гръмна като за 3 обаче аз
  • 52 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 2 Отговор

    До коментар #49 от "Госпожицата​.":

    Искам аза аз аз да го натисна секунда няма да се замисля нито условия ще поставя а целта е 1 физическа елиминация на саш и марионетките им
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: