4 Октомври, 2017 12:15 5 644 1

Невероятен план за обир в Бразилия

  • бразилия-
  • обир-
  • план

Това е можело да се окаже най-големият обир в историята на страната

Невероятен план за обир в Бразилия - 1
Снимка: Shutterstock

Бразилската полиция е предотвратила обир, който е можело да се окаже най-големият в историята на страната, съобщи „Дейли Мейл“.

Полицията е открила тунел с дължина от 550 метра, водещ от дома на крадците до офис на „Bank of Brazil”. Това е станало в Сао Паоло.

Задържана е била и престъпна група. Тунелът е започнал от къща, взета под наем. Той е щял да отведе крадците директно до трезора на банката.

Според експерти , това е можело да се превърне в най-големия банков обир в историята на Бразилия.

На бандитите са били нужни четири месеца, за да прокопаят тунела. Те са били наблюдавани от полицията през последните два месеца. За акцията от групата са инвестирали близо $ 1 млн.

Към момента са заловени 16 членове на бандата. При успех на плана си, те вероятно са щели да откраднат около $ 318 млн. Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симсонката

    9 2 Отговор
    И какви доказателства имат, че са искали да ограбят банката? Копаят си хората, да не би да е незаконно? Ако бяха подминали банката и бяха продължили до близкото езеро, за да си прекарат вода до басейна - тва престъпление ли е?
Новини по държави: