Last news in Fakti

4 Октомври, 2017 16:10 2 170 10

Стоичков все пак се извини на испанския вицепремиер (ВИДЕО)

  • сорая саенс-
  • христо стоичков-
  • каталуния-
  • независимост-
  • испания

Не понасям никой, който се отнася лошо с хората от Каталуния, обясни поведението си бившият футболист

Легендата на "Барселона" Христо Стоичков се извини за думите си по адрес на вицепремиера на Испания - Сорая Саенс. Това стана ясно от негово изказване по мексиканската телевизия Univision.

"Живял съм много години в Каталуния и имам много приятели там. Това, което се случи беше демонстрация на франкизъм. Все още съм възмутен. Изображенията говорят сами по себе си. Кръв и насилие. Насилие срещу напълно невинни хора", твърди Стоичков във видеозаписа.

"Единственото, за което искрено съжалявам е, че споменах сина на вицепремиера. С ръка на сърцето се извинявам за думите си. Съжалявам, че споменах детето на Сорая Саенс, което няма ни най-малка вина за случилото се в Каталуния", добави Стоичков.

"Въпреки всичко, снимките показват всичко лошо, което се случи в Каталуния. Не понасям никой, който се отнася лошо с хората там. Да живее Каталуния и нищо повече", завърши бившият футболист.

Вчера Стоичков обвини Саенс, че нейните дядо, баща и непълнолетен син са последователи на Франсиско Франко. Бившият футболист е един от защитниците на референдума в Каталуния. Той призова Саенс да подаде оставка, заради сблъсъците между полиция и граждани по време на гласуването в региона.

Стоичков обвини Саенс, че е изпратила полицията да бие невинни хора. Тя отговори с жалба срещу него за обида.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВМОРО

    19 3 Отговор
    Де да беше така устат и по отношение на българските проблеми.
  • 2 Гост

    21 5 Отговор
    Усети дебелата страна и сви байрака! Тези номера само в България ще си ги прилагаш!

    Коментиран от #9

  • 3 ВМОРО

    20 4 Отговор
    Малко ми е смешно българи(особено такива, които по никакъв начин не са свързани лично с темата) да коментират проблеми, които ни най-малко ни засягат. Оправихме нашите, та и чуждите започнахме да редим. Испанци и каталунци ще се спогодят някакси. Ами ние?
  • 4 goni

    6 4 Отговор
    Ристьо се извинил!? А, стига бе! Как така ще се извинява?! Той винаги е прав! Някой мръсен адвокат ще е виновен! Ама, Ристьо ще го оправи! Ще събере Пеневата чета и на испанците Каталуня ще им се види бел кахър!:)

    Коментиран от #5

  • 5 Реалист

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "goni":

    Не, просто ще изпрати медийния си "гуру" Путко Мафани да оправи нещата...
  • 6 Лост

    5 4 Отговор
    СЕЛЯНИНОООООООО
  • 7 Хасан

    5 4 Отговор
    Казвах му да не пие...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Барчо

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ако четете внимателно публикацията ще видите, че той не се извинява на вицепремиера за изказването си изцяло, а само в тази част където споменава непълнолетния и син. Така че той няма как да се извини за това, че полицията пребива по улиците каталунците. Вицепремиера е тази, която трябва да се извини за полицейското насилие.
    Като искат референдом, оставете ги да си го направят. Така или иначе ще го направят. После не го признавайте и толкоз. Елементарно.
  • 10 Ритнитопковец

    4 1 Отговор
    Този пък хич го няма в мисленето,не си гледа отрочетата от най мирната религия ами дава и съвети по световни проблеми,мъка ,мъка...
Новини по държави: