5 Октомври, 2017 08:22 910 0

Мъж заплашил да окървави Оклахома

  • оклахома-
  • мъж-
  • лас вегас

Той е задържан от местните власти

Полицията в Оклахома арестува мъж, който е отправил заплахи за извършването на атака, подобна на тази от Лас Вегас, съобщи U.S.News.

Родерик Робинсън е бил арестуван по обвинения за терористичен заговор. Обвиняемият е публикувал заплахи за масови убийства в социалните мрежи. Това предизвикало тревога у негови познати, които алармирали полицията.

В момента се проучват профилите в социалната мрежа на Робинсън. Той е на 39 години. Често е пътувал до Сан Антонио, като полицията от града също е съдействала за ареста му.

През тази седмица стрелец откри огън по публиката на концерт в Лас Вегас. Това причини смъртта на 59 души и рани още стоици. Все още не са ясни мотивите за действията на Стивън Падок.

Смята се, че Робинсън е отправял заплахи за стрелба по булевардите на Сан Антонио и Оклахома. Местните власти обявиха, че вече няма как хората просто да отправят подобни заплахи в публичното пространство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА