6 Октомври, 2017 11:31 1 061 1

Един за всички, всички срещу премиера

  • великобритания-
  • брекзит-
  • тереза мей-
  • консервативна партия

Група депутати от Консервативната партия искат да свалят Тереза Мей от поста

Бившият председател на британската Консервативна партия Грант Шапс заяви, че в групата от 30 депутати, които подкрепят опита да бъде свалена от власт министър-председателят Тереза Мей, има и противници, и привърженици на Брекзит, предаде Reuters.

Разногласията за бъдещето на Мей излязоха наяве сега, след като речта й на конгреса на управляващата партия бе провалена от кашлица, намеса на комик и дори паднали букви от лозунг на сцената.

Шапс каза по радио ВВС, че мнозина депутати искат премиерът да подаде оставка. "Сред тях има и привърженици, и противници на Брекзит. Те никога не биха постигнали автоматично съгласие за който и да било кандидат и изобщо не става дума за кампания в полза на определен човек", добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    2 0 Отговор
    Тази жена си повярва, че е като Татчър. Пълна самозаблуда!
Новини по държави: