Last news in Fakti

6 Октомври, 2017 21:02 2 483 2

Плейбой номер 1 искал да стреля по звяра от Лас Вегас (ВИДЕО)

  • лас вегас-
  • стрелба-
  • дан близериан

Дан Билзериан разпространи видео от престрелката в Лас Вегас

Известният като „Кралят на Instagram” Дан Билзериан е искал да участва в престрелката със стрелеца от Лас Вегас, съобщи „Daily News”.

Вече беше обявено, че Билзериан е бил в близост до района, където беше открита стрелба срещу публиката на концерт в Лас Вегас. Стрелецът беше 64-годишният Стивън Падок. Атаката му предизвика смъртта на 59 души, а още стотици бяха ранени.

Билзериан беше обвинен, че бързал да избяга от мястото на престрелката, докато снима хаоса около себе си. Сега обаче се появи видео, в което той тича точно към мястото на стрелбата. На него се вижда как Близериан се прикрива и иска оръжие от полицай, за да може да участва в престрелката. Полицаят отказва да му даде оръжие, но Билзериан отчита това за нормално.

Той е известен като милиардер и плейбой. Билзериан нашумя покрай своята страница в Instragram. На нея той редовно публикува снимки от своите купони с разголени жени.

Самият той е и професионален покер играч, като е бил във Вегас, за да участва в турнир.

Публикация, споделена от F-1 FIREARMS (@f1firearms) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Оня

    3 0 Отговор
    Американският димкоУ