Last news in Fakti

8 Октомври, 2017 11:26 3 154 37

Вашингтон към Москва: Украйна и Северна Корея са ключови за отношенията ни

  • джон хънтсман-
  • сащ-
  • москва-
  • посланик-
  • северна корея-
  • русия

Новият американски посланик в Русия Джон Хънтсман с послание за бъдещето

Вашингтон към Москва: Украйна и Северна Корея са ключови за отношенията ни - 1
Снимка: БТА/АР

Новият американски посланик в Русия Джон Хънтсман заяви, че възстановяването на териториалната цялост на Украйна и решаването на кризата около Северна Корея са ключови за подобряването на отношенията между Вашингтон и Москва, предаде Reuters.

По думите му много хора в САЩ са убедени, че Кремъл иска да подкопае американската демокрация във връзка с разследванията за евентуална руска намеса в изборите през 2016 г.

Бившият губернатор на Юта направи тези изявления, след ката церемониално положи клетва за новия си пост пред настоящия губернатор на щата Гари Хърбърт.

На церемонията присъстваха сенаторът Орин Хеч, членът на Камарата на представителите Мия Лъв и бащата на новия посланик, милиардерът индустриалец Джон Хънтсман-старши.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голяма ценност

    44 48 Отговор
    То пък едни отношения предлагат... всичката хубост в тях.
  • 2 Кики

    53 51 Отговор
    Виж какво са измислили САЩ през последния месец!? Поставят неизпълними неща за оправяне на отношенията. Това го приемам един вид и като изнудване! Не, няма да стане! Първо развалят отношенията, а после искат да спечелят дивиденти с оправянето им. Наглеци!

    Коментиран от #13

  • 3 Ьььььь

    59 51 Отговор
    Двуличието на САЩ вече тотално се вижда ...и то вече от обикновенните хора. Сащ създават проблеми и после хвърлят огъня в чужди ръце...
  • 4 Путин

    56 51 Отговор
    Връщате земите на индианците и почваме разговорите.

    Коментиран от #20

  • 5 Реално

    50 50 Отговор
    Хааахаахххаааа..САЩ реално молят Русия да им решава проблемите които те самите са забъркали. Е нали бяха най-великите--нали щяха да "изстрият" С.Корея от лицето на земята.
  • 6 Хаххаааххааахаххххааааааа..

    45 50 Отговор
    Това звучи като "моля ти се батко,набий тоя хулиган-той ме закача"-----хаахххааааахаахаааааххххххххаааааа"""Великите и изключителни американци"""
  • 7 дядоЯго

    55 45 Отговор
    До по-горе говорещите : По правило ли смятате всички освен вас за глупаци ? Хората не бягат към русия,а от русия . Хората бягат към сащ , а не от сащ . До 10 . 10 .1989 имахме ограда на границата за да не бягаме . Сега строим нова за да не идват при нас . Добре е че не се задържат тук.И това е точно благодарение на мислещи като вас.

    Коментиран от #9, #10, #12, #21, #24

  • 8 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    15 54 Отговор
    Путин кво чака не знам?че не прати 50 сатани кам кравария?я да съм генерел от рвсн ракетни воиски специялно предазначение отдавна да съм пратил всите ракети по саш без заповед без нищо така на собствена глава че политиците само удължават неизбежното
  • 9 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    17 48 Отговор

    До коментар #7 от "дядоЯго":

    Хората бегат към саш заради парите им я им раздаи по милион долара на всеки кандидат за саш и глеи колко ше продължат с драпането си натам хахахаха
  • 10 Барчо

    34 46 Отговор

    До коментар #7 от "дядоЯго":

    Към САЩ бягат такива като отрочетата на цар киро, връткаджиите, бандитите и т.н. Като едно време италианците си изнесаха там мафията. Там бандитизма и престъпността процъфтява, защото има отлична почва за това. И това е така, защото краварската държава се управлява от бандити с бели якички. Само погледни историята: Избиване изцяло на местното население и присвояване на земята, после робовладелсто. Направи си справка робовладелския обществен строй откога е приключил. Сега продължават едни да свалят паметници на южняците, а другите на северняците. А способните са способни навсякъде.
  • 11 Барчо

    34 42 Отговор
    След като американците възтановят териториалната цялост на Югославия и върнат Хюсеин и Кадафи. Упс! Те верно ги убиха и двамата с чужди ръце, но те. И междувременно да ни възтановят положението България на три морета. Нали сме съюзници.
  • 12 Еххх соросоиди

    41 43 Отговор

    До коментар #7 от "дядоЯго":

    За твое сведение-Русия са на второ място по приток на емигранти след САЩ..-данни на ООН..Европа даже със бежанците е на трето място..Виж данните в сайта на ООН..--2014..2016...Та стига вече с тая нпо-партенка...
  • 13 куку руку ку

    32 44 Отговор

    До коментар #2 от "Кики":

    Следваща стъпка на Русия е да си върнат Аляска.
  • 14 Kcaniba

    28 41 Отговор
    Москва: Мексико,Куба и Северна Корея са ключови във взаимоотношенията ни!!!
  • 15 onq s konq

    45 39 Отговор
    Пак сте стартирали с лосиона от сутринта руски клошари:)Америка НЕ МОЛИ,А ПРЕДУПРЕЖДАВА ЯСНО И НЕДВУСМИСЛЕНО русия ЗА ПРИОРИТЕТИТЕ СИ!!!А ако УЛТИМАТИВНИТЕ Й СЛОВА НЕ БЪДАТ ЧУТИ,ЩЕ ПОСЛЕДВА ОЩЕ ПО-ЗДРАВИ И ОПУСТОШИТЕЛНИ ИКОНОМИЧЕСКИ МЕРКИ,способни да свалят руското правителство чрез ПОВСЕМЕСТНИ ГЛАДНИ БУНТОВЕ.И първото което се сещам е ВОЙНАТА В СИРИЯ НИКОГА ДА НЕ СВЪРШИ ЗА РУСИЯ,което си е убийствен военен "масраф",имащ обаче и негативни политически измерения за Русия поради непрекъснатите човешки жертви на контингента й там.А как ще стане ли?Ами с много пари,които янките "случайно" имат и са в състояние да въоръжат порядъчно всяка местна "брадата" групировка ,хвърляйки я срещу "червената армия" там.За Украйна пък КОЛКО СТРУВА НА РУСИЯ ЗА ДА ПОДДЪРЖА АДЕКВАТНА ВОЕННА МОЩ ПО ГРАНИЦАТА си е друга бира.И всичко това е само на "пръв прочит"-"ПОДРОБНОСТИТЕ" ПО ИКОНОМИЧЕСКАТА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ са още по-жестоки.Така че Путин е най-добре да се вслуша в презокеанските съвети,за да няма после недоразумения и молби за прошка!

    Коментиран от #16, #18, #19, #23

  • 16 Сиргей

    20 17 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    На здраве у коневръзоо!!
  • 17 ПИЧ

    23 12 Отговор
    САЩ са велики и защото имат близо 500 000 българи с 2-но гражданства работещи и живеещи в САЩ !А скоро и Корни ще е там - но като пенсионерка !
  • 18 Недей се напъва

    41 15 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Не се напъвай, въпреки такива като теб Русия ще пребъде!
    Горко й само на майка България, пак от такива като теб!!!
  • 19 Коня и Оня са тук

    14 12 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Американска подлого замълчи ЗАВИНАГИ!Надявам се съвсем скоро да ти се случи нещо много ЛОШО!

    Коментиран от #26

  • 20 Евала

    14 7 Отговор

    До коментар #4 от "Путин":

    Браво ,хареса ми!
  • 21 ТАРИКАТ!

    10 8 Отговор

    До коментар #7 от "дядоЯго":

    Айде бягай и ти кво чакаш!?!?подлого!!
  • 22 Бесен Язовец

    29 11 Отговор
    Крим е руски и точка. С. Корея има право да се въоръжава и точка. А САЩ скоро може и да ги няма такаче на кой му дреме за отношенията със САЩ.Да го д......т Хиените от САЩ номерцата вече не минават това е В.Путин не е Б.Елцин

    Коментиран от #27

  • 23 ЛЕСЛИКАРУЧКА

    21 11 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Кон възхитен съм, просто този път надмина себе си .Имаш голямо Бравоооо от мен и 3$от чичо сорос за вазелин.
  • 24 Симеон

    24 11 Отговор

    До коментар #7 от "дядоЯго":

    И колко хора са избягали към САЩ бе кретен. Защото в Русия само за миналата година имат 4.5 милиона мигранти, но не хленчат от това, а в САЩ са влезли около 500 000 предимно неграмотни кртени от Колумбия, Поерто Рико, Панама и Китай. "Великите" САЩ вече имат 54% цветнокожо население. Белите са вече малцинство. А повечето бягат там защото всички ние плащаме на САЩ "американската мечта" признавайки долара за заместител на златото. Това тъпанар дава възможност САЩ да печатат колкото си искат долари , но и това не ги спасява. Дълговете им са вече 21 трилиона. Това няма как да бъде до безкрайност. Тази държава е най големия паразит на планетата.

    Коментиран от #25

  • 25 куку руку ку

    10 3 Отговор

    До коментар #24 от "Симеон":

    Доларът отдавна няма златно покритие. Крепи се само чрез нефта. Но и това ще отмине. Либия беше "гътната" защото искаше да развърже от долара цяла Африка. Сега Китай иска да наложи юана си, да видим там х'американците к'ви ще ги дялат.
  • 26 диди

    4 14 Отговор

    До коментар #19 от "Коня и Оня са тук":

    Вие русофили мислите за русия,а не за България.Достатъчно дълго време България беше под руско иго.За съжаление България все още не може да се развие така както трябва да бъде.Коя е причината???
    А Америка не я мислете,тя е светлинни години наплед от русия.
    Мислете за нашата Европа.Европа,в която няма място за диктатора Путин,така и диктатора Ердоган.

    Коментиран от #30

  • 27 Kcaniba

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "Бесен Язовец":

    В клипа във ФБ, по случай ЧРД на ВВ, и Аьчска е руска!
    Соросидите плачааат!!!!
  • 28 Kcaniba

    4 1 Отговор
    *Аляска пардон!!!
  • 29 стоян

    3 6 Отговор
    Браво за посланика -само такамачкай тази комунис мафия
  • 30 куку руку ку

    8 3 Отговор

    До коментар #26 от "диди":

    Виждаш сламката в очите чужди, но защо не съзираш гредата в окото свое?
    Защо забрави диктаторката Меркел и нейното насилствено разпределение на джихадисти? Защо не виждаш нашите диктатори, съсипващи страната си?
    Ние русофилите мислим за Русия, защото всяка майка милее за чадото си. А както и да го погледнеш България е духовният родител на Русия. И е казано България и Русия са един човек. България е духът, Русия е тялото.
    Но има едни ракови образувания, които тровят този човек и се наричат русофоби

    Коментиран от #31

  • 31 стоян георгиев

    3 10 Отговор

    До коментар #30 от "куку руку ку":

    русофилите в българия винаги от 130 години насам са били национални предатели.те нямат родина наречена българия , а такава наречена русия или в един период ссср.основното отмъщение на съдбата обаче им идва винаги от там дето не очакват.при допира си с русия или ссср ги изтрипат като пилци.имена много резултат един и същ.като почнем от кръстьо раковски та стигнем до андреи луканов. почти всички политически имигранти в ссср по времето на сталин,както и гошо тарабата и сменилия го васил коларов...хиляди заблудени предатели искали да превърнат българия в съветски или руски предатък.

    Коментиран от #33

  • 32 Соросче миличко

    9 1 Отговор
    Мразещите Русия са намразили първо Родината България в това съм убеден
  • 33 куку руку ку

    5 2 Отговор

    До коментар #31 от "стоян георгиев":

    Бъркаш понятията, русофил и родоотстъпник.
    Ама ти е все едно нали, щом за теб е все едно дали е СССР, Русия или Рус. А колкото Коларов, Димитров, Луканов и т.н. са национални предатели, толкова и тези, които се отчитат на ул. Козяк.

    Коментиран от #34

  • 34 стоян георгиев

    2 4 Отговор

    До коментар #33 от "куку руку ку":

    точно национални предатели.нали прочете.отричат се от българската нация .наричат я грешна и несъществуваща.искат създаването на македонска,добруджанска,тракииска и т.н. нации у нас.да ти давам ли документи подписани от тези хора в тази посока.още от димитър благоев .преди тях русофилите бягащи от българия воюват срещу българската армия или отправят апели към императора да заличи българия като държава.тва са фактите убавец,а от тях няма бягане.накрая идва юрии ленев и за награда като моторла и луканов ви се отплаща.тва пак са фактите!може да провериш или да потърсиш помощ ще ти помогна с документи.вече не е 1986 да си разправяте глупости безответно!

    Коментиран от #35

  • 35 куку руку ку

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "стоян георгиев":

    Не знам дали си наясно, в което силно се съмнявам, но това което пишеш са пълни глупости. Или яко ти плащат, или си тотално промит.

    Коментиран от #37

  • 36 СССР

    2 6 Отговор
    Другари и другарки да им покажем на ФАЩ че не сме безсилни и да има наложим спешни санкции ! Да спрем износа към САЩ на бояришник , матрьошки и проститутки - и Лада и Москвич също! Така ще поставим американците на колене ! Наздраве другари !
  • 37 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "куку руку ку":

    кое е пълна глупост???историческите факти.чети биографиите на димитров ,коларов или да речем на димитър влахов.всички од един национални предатели последния дори си сменя националноста и от българин става антибългарин.същите са димитър благоев дядото ,твърдящ в българския парламент че не е българин,кръстьо раковски воюва срещу българия в качеството си на руски офицер ,драган цанков шефа на русофилите в началото на българската държава моли султана да ни окупира наново ,а по късно моли за същото русия и т.н. и т.н. списъка с национални предатели е дълъг от така наречените русофили.те организират наи-позорния процес на македонизация както и избиването или предаването на сърби и гърци на националния ни елит в македония.предателство довело до траината денационализация на този огромен български хабитат.та не е достатъчно само да пееш песни на развален руски.трябва да си знаеш и историята!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания