9 Октомври, 2017 17:15 2 807 8

Тръмп може да ни вкара в Трета световна война

  • сащ-
  • трета световна война-
  • доналд тръмп

Сенатор със сериозни упреци към президента на САЩ

Действията на Доналд Тръмп може да причинят Трета световна война. Това заяви американският сенатор Боб Коркер, цитиран от „Ню Йорк Таймс“.

Коркер оглавява комитета по международните работи в Сената на САЩ. Той упреква „безразсъдното поведение“ на президента на САЩ в международните дела.

„С поведението си по отношение на други страни, Тръмп може да ни вкара в Трета световна война. Това не е риалити шоу. Той наистина ме тревожи. Това трябва да тревожи всички, които ги е грижа за нашата страна.

Със своите публикации в Twitter той ни навреди. Говоря за преговорите с определени страни, които се провеждаха, докато той коментираше. Все пак се надявам, че около него има хора, които могат да го успокоят. До тогава всичко ще е наред“, заяви Коркер.

От както пое поста на президент, Тръмп редовно изпада в спорове с лидери на различни страни. През последния месец той непрекъснато си разменя нападки с лидера на Северна Корея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    11 4 Отговор
    То това беше ясно и се усещаше още от преди 3 месеца ...
    Обаче и онзи малък смешко много дразни с постоянните си провокации.
    Силно се надявам да не се стига до подобни действия, защото пораженията от едно подобно безумие, ще са за сметка на всики нас, живеещите планетата Земя.
  • 2 onq s konq

    2 12 Отговор
    Е нали русофилите непрекъснато говорят че Тръмп "нямал топки",след като само приказва,а не напада СК?Което значи,че ТЕ ИСКАТ ТРЕТА СВ. ВОЙНА!Дори и памперси са осигурили за американциге,САМО И САМО ДА СТАНЕ ПАТАКЛАМАТА...пък м..ната му на света.А КОЙ МОЖЕ ДА РАЗСЪЖДАВА И ГОВОРИ ТАКА?...Ами само и единствено ПРОШЛЯЦИ ОТ БЪЛГАРО-РУСКИ ПРОИЗХОД,ХОРА БЕЗ КОПЕЙКА ИЛИ СТОТИНКА В ДЖОБА,ХОРА КОИТО НЯМА КАКВО ДА ГУБЯТ!Русофили...ЩО НЕ СИ ОТИДЕТЕ С ДОБРО?...от тоя свят?
  • 3 no name no face no number

    11 0 Отговор
    Кон пак си преял с люцерна........

    Коментиран от #4

  • 4 onq s konq

    0 9 Отговор

    До коментар #3 от "no name no face no number":

    Аве шушомиго шугава,дето пишеш с различни никове от рода на "на коня под опашката","лесли каручка" и чат-пат с МОЯ НИК,-умишлено с изкуствуни грешки ПРОСТОТИИ,ЗА ДА МИ ГИ ПРИПИШЕШ НА МЕНЕ...НА МЕН ЛИ ЩЕ ПРОБУТВАШ ПРОСТАШКИ ЛАФЧЕТА ОГ "ЖЕНСКИЯ ПАЗАР"?!Ми аз съм КЛАСА,А ТИ СИ НИКОЙ БЕ ..."АЛО"!Или си въобразяваш че си ми на парите и интелекта?И ако имаше поне малко мозък в тиквата си ,досега щеше да осъзнаеш че Е НЕДОПУСТИМО ДА МЕ КОМЕНТИРАШ,а да се сгушиш при прилежащата ти шайка безродни бездомници!Аре да ти е за последно.

    Коментиран от #5

  • 5 Коня и Оня са тук

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Ей, аз пиша с каквото си искам ,какви пари имаш ЛЮЦЕРНА!Айде излез наяве дай си тел номер да ти звънна да се разбереме ТДС такъв!
  • 6 Голям прос

    0 0 Отговор
    Щото е просто, затова
  • 7 АМА РАЗБИРА СЕ

    1 1 Отговор
    Естествено че Тръмп и американците са виновни за трета световна . А северна Корея е за мир и дружба между народите - и главно с американския народ . Нъл тъй ?
  • 8 achoachev

    0 0 Отговор
    Нищо в политиката не е толкова просто,както изглежда.Неотдавна се появи информация,че Сеул преговаря с Русия за системата С-400.Опитайте се да познаете тогава кой стои зад Ким......?!