Last news in Fakti

9 Октомври, 2017 21:21 3 570 2

Мъж се удави, докато бяга от жена си и приятелките й

  • река-
  • оша-
  • мъж-
  • удавник

35-годишен мъж се удави в река Оша, Омска област, след като се е опитал да избяга от съпругата си и приятелките й. По информация на изданието Om1.ru, инцидентът е станал в събота – 7 октомври. Докато той се забавлявал и пиел с приятели, съпругата му и нейните приятелки го хванали под ръка и тръгнали по моста. Изведнъж мъжът се отскубнал от „ласкавата женска хватка” и скочил в реката. От студената вода той бързо изтрезнял и започнал да вика за помощ, но никоя от жените не се решила да скочи, а извикали полиция.

Докато властите спускали лодка във водата и отивали към мястото, където се намирал мъжа, той се изгубил от повърхността. Тялото на удавникът е било повлечено от силното течение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бат Мишо

    0 0 Отговор
    ,,Скочил,, викате......
    залагам задната лява подкова на коня че не е скочил САМ