10 Октомври, 2017 18:40 8 872 17

SMS преди разстрела в Гърция: Тръгва!

  • крит-
  • гърция-
  • убийство-
  • българка-
  • любовник-
  • полицай-
  • sms-
  • красимир карчев-
  • дашка

Съпругата е искала смъртта на мъжа си

37-годишен български полицай Красимир Карчев е разстрелял съпруга на любовницата си на гръцкия остров Крит. Той е получил SMS от нея, гласящ: „Сега тръгва. Сам е в колата“, пише в. „Български новини“.

Красимир Карчев е разстрелял кардиолога Христодулос Каландзаки. В основата на всичко стои любовна връзка – Карчев е имал интимни отношения със съпругата на лекаря.

Гръцките криминалисти претърсиха дома на жертвата. Те са намерили мобилния телефон на 38-годишната Дешка Говедарова, която не е успяла да изтрие фаталните съобщения до любовника си.

62-годишният лекар беше убит от казанлъшкия полицай Красимир Карчев с ловна пушка на връх рождения му ден. Тялото бе намерено до автомобила, с който Каландзаки е пътувал по дестинацията Сития - Йерапетра на остров Крит.

Според основната версия на разследващите убийството е планирано от 38-годишната Дешка, като целта е била да се присвои огромното движимо и недвижимо имущество на лекаря и да се предотврати искания от него ДНК-тест на 4-годишния им син.

Според приятели и роднини на лекаря той започнал да подозира, че нещо не е наред със съпругата му и се усъмнил в извънбрачна връзка. В действителност започнал да се съмнява и за бащинството на детето и споделил пред роднина съмненията си във връзка с това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каквото сам си сделаш и Господа немое ти

    37 0 Отговор
    Са че ги съдерат нашенските пръчове, да си беха е.али спокойно ..... а сега ......... простотията няма граници
  • 2 ДЮна

    36 8 Отговор
    Или нагледно -какви хора служат в МВР.

    Коментиран от #6

  • 3 Расулюлах

    42 9 Отговор
    Мвр най голямата престъпна организирана група в бълхария....колко трева си прост че да си повислиш че ше идеш и ше убиеш човек в чужбина и нещата ще се потулят при това известен и почитан човек обществена личност лекар и то заради патката тъпа алчна...и да си мислиш че ше живеете с патката необезпокоявани хахахаха прости българи

    Коментиран от #4

  • 4 Прав си брато !

    20 4 Отговор

    До коментар #3 от "Расулюлах":

    Мноооооого си прав !
  • 5 antimediator

    36 4 Отговор
    Да си имаме и полицията !
    Там всички с конкурс са избирани.Като почнат да пишат се изпотяват и във всяко изречение има поне по една грешка.
    За сметка на това ,че са страхливи поне от циганите, на нас останалите говорят през зъби и със злоба !
    Това са хора с първа категория труд, които не си плащат осигуровките и при пенсиониране взимат по 20 заплати!
    Понеже много работят имат и по повече дни платен отпуск, но интересно защо не си го ползват и много от тях са натрупали по 100 дни платен отпуск който не са ползвали.

    Коментиран от #11

  • 6 законен

    16 4 Отговор

    До коментар #2 от "ДЮна":

    В грешка си , не полицаи , ами свещеници са правили такива простотии и то без преди това да са имали никакви престъпни наклонности . Оставиш ли се на такава ковра да ти изпие акъла , дотам си . И на всичкото отгоре не му минава през главата , че като го е направила един път какво и пречи да повтори и с него ? Ама всеки си пати от акъла
  • 7 Дионтей

    19 14 Отговор
    Не бива да се правят изводи за всички служители в МВР, когато някой от тях позорят професията - полицай. В по-голяма си част полицаите са хора с чест, които изпълняват своя дълг към обществото. Като във всяка сфера и тук има издънки и то големи, за които вицове се разказват. Лошо е когато основно внимание се обръща на такива а всички останали техни колеги носят негативите от постъпките им.
  • 8 ДДД

    19 2 Отговор
    що за кардиолог?
    ти колко мозък трябва да имаш
    да се ожениш за
    Дешка Говедарова
    сигурно бащиното и име е груйова
  • 9 две греди и автогол

    22 0 Отговор
    намерила чичко паричко будала и се омъжила за него, и тъй като на тая възраст не й е интересен с нищо решила да го гътне и да прибере имането, типичен БГ боклук-златотърсач, на чужд гръб разбира се. Гърците не ме кефят, но ще ме изкефи как направо ще ги разпорят и нея, и полицайчето. И тя толкоз тъпа да не изтрие тия смс-и от телефона, явно си мисли че там е като тука - ще й се размине лесно.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Костас

    9 0 Отговор
    Много глупава постъпка с фатален краи за всички жалко за името на целият народ
    Защото сме българи и немога да повярвам че това го правят хора алчни от моята родина ..можеби Дежка се разкайва сега и страда от постъпката си но е късно
    Доколкото Любовника нямъм думи
    Забога хора животъ ние дар на таз земя защо си го правим сложен тук сме за да се радваме на земните блага никой няма да занесе богатствата си на онзи свят след нашата смърт нито пъри нито къщи и богадства отиваме си с една душа но нека бъде чиста тя.......
  • 14 Гост

    8 1 Отговор
    Заради такива помиари ни се носи славата надалеч по света. Направо не е за вярване как това престъпление което е в стила на неграмотен ром , да е извършено от български полицай. Нали именно полицаите трябва да поназнайват за мотиви на престъплението, и как се събират доказателства, или си мислят , че в Гърция ще е като в България. Тридесет годишната отрицателна селекция в БГ. не е пощадила никого , и кадрите в полицията не правят изключение. Ся гърците ще им лепнат доживотна , и до там с жалкият им живот.
  • 15 Гост

    3 0 Отговор
    Вървял си един човек през гората , и слуша глас -Със зеленото нагоре . Вървял още , и отново чува -Със зеленото нагоре . Станало му любопитно стигнал и погледнал от хълма. Гледа група полицаи садят борчета , и началника ги командва - Със зеленото нагоре.
  • 16 IUIU

    1 0 Отговор
    made in BG
  • 17 Бат Мишо

    0 0 Отговор
    ако мъжа и се беше усетил и и напукал сигменгите от бой ,щяхте да виете къф садист е нали.....
    ас мойта и отлепих подковите от бой кат са усетип щото си беше забрайла Скайпа да са отваря кат включеш компа .....четах четах
    и я стани миличко и после събуждане и половин час прохилактика докат зе да хърка . посли на стълбите и отгоре и багажа и...и зная че съм напраил добро на следващия и щото ще се замисли бая ,преди да прай планове за наследство.....Вий ма мислете за изрод колкот искате.....АМА СЪМ ЖИВ
    И не съм балък
Новини по държави: