Last news in Fakti

12 Октомври, 2017 20:50 3 990 61

Северна Корея: Крим е руски

  • северна корея-
  • русия-
  • крим-
  • полуостров-
  • посолство-
  • руски

Позицията на Пхенян не е изненадваща

Северна Корея: Крим е руски - 1
Снимка: БТА/ AP

Северна Корея смята Крим за руска територия, съобщи „Лента“, позовавайки се на публикация на руското посолство в азиатската държава.

„Републиката уважава резултатите от проведения референдум в Крим относно присъединяването към Руската федерация“, се казва в изявлението на дипломатическото представителство.

„Пхенян смята резултатите за легитимни и в съответствие с международните правни норми. Северна Корея вече изрази позицията си в ООН“, посочиха още от руското посолство.

Севернокорейското издателство „Научна енциклопедия“ издаде нов политически атлас на света, в който Крим е оцветен в цветовете на Русия.

Русия анексира полуостров Крим през 2014 година. След това Европейският съюз и Съединените американски щати наложиха икономически санкции на Кремъл. Стигна се до влошаване на отношенията между Москва и западните страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    37 19 Отговор
    Евалата истински мъжка постъпка на 34г. а вече мъдрец

    Коментиран от #40, #57

  • 2 Бат Мишо

    38 15 Отговор
    тес кравари не вдяват ли че да се ежиш на Русия и да влезеш в война на 100 км от руската граница и 75 от китайската с корея..... на 1 хилка км от в къщи
    е като да излезеш на корида с червени гащи и да дръпнеш бика за опашката иииииии после да му се наг.зиш
    за справка -корея 1 ,виетнам
  • 3 Кики

    39 16 Отговор
    Мъдрец е, защото не се остава на никой да му промие мозъка.От Путин и Ким можем само да се поучаваме!
  • 4 Kcaniba

    23 7 Отговор
    Ако Мексико имат атомни бомби балистика, проблемът е за фащ ли е или за другите, на останалите континенти?!?
  • 5 юрист

    17 50 Отговор
    Ахахахаха- същите терористи, които плашат света с ядрена война, сега се правят на държава, спазваща международноправните норми- ахахахахаха:D:D:D Не случайно са болонката на путлер, не случайно си имат много добри отношения с путлеристан- краставите кучета се надушват отдалеч:) Събрали се двама терористи да плашат света...Опс- забравих втората руска болонка- ШЕРИАТСКИ иран, който “незнайно защо“, е активно толериран от ПРАВОСЛАВНА / уж / проссия, да прави изпитания на балистичните си ракети на ДВА ПЪТИ през 2017г. , като обсега на ракетите му ДОСТИГА до България и Румъния, ИМЕННО ПОРАДИ КОЕТО бе монтиран противоракетния американски щит в Румъния, покриващ и 100% от територията на България...

    Коментиран от #6, #13

  • 6 Кики

    34 10 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    В омразата ти към Русия, слагаш и С.Корея! Ами, ако попиташ севернокорейският народ - какво означава терористичен акт, може и да ти отговорят, че е нещо свързано със секса! Сигурна ли си, че познаваш тази невинна страна?

    Коментиран от #12

  • 7 Icahn

    17 10 Отговор
    покрива България и Румъния на кукуву лято хахахах много се смях а чували ли сте за искандери те
  • 8 681

    31 9 Отговор
    Няма по-голямо удоволствие от това да гледам русофобите как се пенят. Леко бе ще вземе някой от вас да получи я инсулт, я инфаркт и после с кого ще се забавляваме?

    Коментиран от #38

  • 9 СССР

    25 8 Отговор
    Винаги е бил и ще бъде!!!

    Коментиран от #11

  • 10 кимчо умчо

    23 7 Отговор
    Написаното в статията е нещо съвсем обичайно. Както демократична Европа припява на САЩ, така СК ще припява на който и помага. Какво е чудното тук. Така е при всички хора и при държавите. Никой не може да бъде винен. До тук ми стана ясно че "Голиат" го е страх да се сбие с "атомния" Ким. Щото милее за кръвчицата си.
  • 11 Мъка

    8 20 Отговор

    До коментар #9 от "СССР":

    Къде, в небитието? Може!
  • 12 юрист

    6 27 Отговор

    До коментар #6 от "Кики":

    Сигурна съм, че познавам международното публично право и международното наказателно право. Съгласно тях, заплахата за разпалване на ЯДРЕНА война НЕ съответства на международноправните норми, а в България е възведено в ТЕЖКО престъпление- НК Раздел I. Престъпления против мира Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години. Чл. 409. (Изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който планира, подготвя или води агресивна война, се наказва с лишаване от свобода от петнадесет до двадесет години или с доживотен затвор без замяна.
    Това е законодателството на Р. България, което е съставено въз основа на изпълнение на международноправните норми. Във ВСИЧКИ държави В СВЕТА, планирането, подготовката или воденето на агресивна война е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО. Тук няма северна, южна корея, науру, бруней, конго ,замбия и т.н.! Щом държавата е член на ООН и е приела Устава на ООН , като е подписала ДОГОВОР за приемането му, то тази държава Е ДЛЪЖНА да го изпълнява и да се въздържа от извършване на престъпления срещу мира!

    Коментиран от #54

  • 13 Бесен Язовец

    28 8 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    Терористите са САЩ алчните военнолюбци но ти си прост човек и неможеш да го осъзнаеш или го правиш от маркнтилност толкова ли си зле финасово че се навиваш за пари да казваш на черно бяло?

    Коментиран от #14, #16, #17

  • 14 юрист

    4 27 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен Язовец":

    Ако бях “прост човек“ , щеше да ми отговориш на въпросите. Ако бях “прост човек“, щеше просто да си замълчиш. Именно, защото НЕ СЪМ прост човек, а юрист- т.е. човек, чиято работа е да познава законите и международното публично право, да ги тълкува, и да ги разяснява на обикновените граждани, които не са юристи, ти нямаш абсолютно никакви логически, житейски , законови аргументи, с които да обориш моите юридически становища. НЯМА СИЛА, КОЯТО МОЖЕ ДА МЕ КУПИ ИЛИ ПРЕЧУПИ! Надживях вас- бкп/ дс, мутрите, политиците- не можеш да ме изплашиш, байно! Аз съм от БЪЛГАРСКА семка! Ще надживея и теб! Всичко, което пиша, е плод на моето ПРОФЕСИОНАЛНО ЮРИДИЧЕСКО СТАНОВИЩЕ В КАЧЕСТВОТО МИ НА БЪЛГАРСКИ АДВОКАТ, което се припокрива 100% с мнението ми като българска гражданка.

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 юрист

    3 34 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен Язовец":

    И да ми пишеш минуси, в реалния офлайн живот аз съм независима от теб, сащ, русия, северна корея и най- вече- от бкп/бсп, българските политически партии и всички техни креатури като теб:) Да- тази независимост струва скъпо, но пък така се живее чудесно, спи се дълбоко нощно време и съвестта на човека е чиста. Аз отдавна съм платила цената на тази независимост. За това сега не можеш да ме досегнеш, не можеш да ме заплашиш, нищо не можеш да ми направиш:) Това е върховният лукс, който един човек може да си позволи в Европа и аз го имам! Точка по въпроса.

    Коментиран от #18, #58

  • 17 lyn

    19 4 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен Язовец":

    Да спориш с тази е все едно да спориш с радиоточка. Просто няма смисъл. Подминавай я като пътна спирка и не си губи времето. Нека си цитира членовете от НК. Дреме ти.
  • 18 Пазарен Либерализатор

    16 3 Отговор

    До коментар #16 от "юрист":

    Бъркаш. Върховен лукс е да живееш охолно и безгрижно без да се налага да работиш. Имаш още мнооооооого да дерзаеш.

    Коментиран от #19

  • 19 юрист

    1 21 Отговор

    До коментар #18 от "Пазарен Либерализатор":

    А- в една демокрация всеки може да има каквито си иска фалшиви идоли, включително и ти:) Но стойностните неща са малко и обичайно те се разбират от всеки човек само в един единствен смисъл. Имаш право да си мислиш каквото си искаш, но нямаш право да изискваш от мен да приема твоите мисли, възгледи и концепции за живота, за мой манталитет- това няма как да стане! Май скоро не си срещал човек с ясно оформени възгледи и това мнооого ти личи...

    Коментиран от #21, #22

  • 20 Бесен Язовец

    16 2 Отговор
    Такова като това (ТО )може да качи невинен човек на бесилото в миналото има мн.примери за тази ниско интилигентна и упорита порода същества

    Коментиран от #23, #28

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Бесен Язовец

    18 3 Отговор

    До коментар #19 от "юрист":

    Подържаш ниска духовна хигиена
  • 23 юрист

    3 18 Отговор

    До коментар #20 от "Бесен Язовец":

    Е- поне за пръв път си признаваш, че съм ОПАСЕН човек, което пък значи, че -понеже си биологичен мъж- ще стоиш по-надалеч от мен и няма да се занимаваш с личността ми, а поне ще се опиташ да МИСЛИШ, преди да коментираш становищата ми и- доколкото ти позволява интелекта, ще се опиташ да водиш спор не на ниво личност, а на ниво въгледи и идеологии:) Бреййй- това е голямо признание от един руски трол , при това - руснак:D

    Коментиран от #24, #27, #30

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Кики

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "Бесен Язовец":

    Сигурно е Скорпион! Какво друго?

    Коментиран от #32

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Т.а.й.б.о.у.м.а.м.и.т.о

    12 2 Отговор
    Винаги е бил Руски.
  • 32 Бесен Язовец

    5 0 Отговор

    До коментар #29 от "Кики":

    Хаха що кво му е на Скорпиона? Хаха
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Скорпион29

    7 2 Отговор

    До коментар #33 от "ВладимирчУ":

    Ненормалница си Дидке
  • 35 Скорпион29

    13 3 Отговор
    Това същество юрист е оная дето се пишеше Диди и ужким живее в Германия сигурен съм на 1000% и кроко се пише също и Киро и гони жилото ми мн. здраво

    Коментиран от #36, #37

  • 36 диди

    2 13 Отговор

    До коментар #35 от "Скорпион29":

    АЗ НИКОГА НЕ ПИША С ДРУГ НИК.
    МНОГО Е ПРОСТО...САМО ТРЯБВА ДА ГО РАЗБЕРЕШ,ЗА ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАШ ТАКА.

    Коментиран от #39

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Antimediator

    2 14 Отговор

    До коментар #8 от "681":

    Ти да не си овчар та не са ти симпатични краварите ?!
    Баба ти и дядо ти, да не би да пасли кози ?
    На кой се радваш , на Прасчо ли ?!
    Цялата ви компания е от психопати - Лукашенко,Мадуро,,Чавес, Мугабе, а сега и Праско !
  • 39 Скорпион29

    8 1 Отговор

    До коментар #36 от "диди":

    А ти случайно изникна от нищотото нали точно на този ми пост или си и медиюм на вс.отгоре ? Що не се прекръстиш на Суперломан и вс.да приключи?

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 диди

    0 14 Отговор
    Като чета как се отнасяте към ,,юристката,,,сами вие показвате,че имате комплекси.Тя е интелигентна и темпераментна жена.Явно вие не харесвате такива качества в една жена. Срамно е,мъжете да имат такова отношение.Това показва нивото ви.

    Коментиран от #44

  • 42 диди

    0 11 Отговор

    До коментар #39 от "Скорпион29":

    Бях в България,не съм писала често. НО ПО ВАЖНО Е,ЧЕ СИ МЕ РАЗБРАЛ.

    Коментиран от #45

  • 43 диди

    1 9 Отговор

    До коментар #37 от "Киро 2":

    Ха ха.Оооо Киро,успокой се,не налитай на бой.Не си заслужава. Пийни едно уиски.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Скорпион29

    8 0 Отговор

    До коментар #42 от "диди":

    Да даде ми сигнал по въпроса със зодията

    Коментиран от #46

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Скорпион29

    10 0 Отговор

    До коментар #46 от "диди":

    Що самочуствието ти пречи да чуеш истината ли?Не се мисли за най- умната

    Коментиран от #49

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Скорпион29

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "диди":

    👺♏✋😘
  • 51 диди

    0 7 Отговор
    Ха ха.
  • 52 ussr

    16 1 Отговор
    Крим е руски!!!
  • 53 onq s konq

    4 17 Отговор
    Какво значение има че Крим е руски,след като отдавна РУСИЯ НЕ Е РУСКА,А НА ОЛИГАРСИТЕ!

    Коментиран от #60

  • 54 ОбичамЮристки

    14 1 Отговор

    До коментар #12 от "юрист":

    А краварите във Виетнам каква война водиха ма ? Не е ли престъпление срещу човечеството убийството на стотици хиляди старци жени и деца от твоите любимци краварите ? Чувала ли си за Хирошима и Нагасаки ? Тези военни престъпления на краварите кога ще бъдат осъдени ? А бомбардировките на София и други градове в България от краварите и англичаните през ВСВ ?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Дедо Гошо

    9 1 Отговор
    Епа що да нее руски?Имаха акъла и куража да си ги върнат и си го зеха.Тя и Македония е българско ама десетилетия си чоплехме носовете и не можахме да сия върнем.
  • 57 Ганьо Говнарев Говньо

    2 13 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Ей русофилски трол продажен предателски! Колко ти плащат да лееш отровната комуняшко тоталитарна?
  • 58 Фриман

    8 1 Отговор

    До коментар #16 от "юрист":

    Не си преброила ГЕРБ, да смятаме че си оттам ли?
    Те ли ти заповядват да всейваш тези глупости в сайтчето?
    Не дай боже да попадна на такъв адвокат, като ти. Добре, че не се представяш с истинските си имена, че щеше да загубиш клиентура!
    Кажи, а ако ще дойде рускоговорящ, дали ще му помагаш или ще се откажеш?
  • 59 Христо Христов

    2 0 Отговор
    Дори Бълария има по-големи права да претендира за Крим. Бил е по-дълго българска територия,от колкото украинска.
  • 60 Дионтей

    4 0 Отговор

    До коментар #53 от "onq s konq":

    Русия е много повече на руснаците, отколкото България на българите.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: