14 Октомври, 2017 15:28 7 893 38

Заложник: Убиха детето ми, изнасилваха жена ми

  • талибани-
  • афганистан-
  • заложник-
  • жена-
  • дете-
  • пакистан-
  • сащ-
  • джошуа бойл

Семейството беше в плен в продължение на пет години

Заложник: Убиха детето ми, изнасилваха жена ми - 1
Снимка: БТА/ AP

Освободеният канадски заложник Джошуа Бойл разкри, че докато е бил в плен, ислямистите са убили едно от децата му, а освен това са изнасилвали съпругата му, съобщи Ей Би Си нюз.

В продължение на пет години канадецът и американската му съпруга Кейтлан Колман бяха държани в плен. Пакистанските въоръжени сили успяха да ги освободят с помощта на разузнавателна информация, събирана дълго време.

Джошуа Бойл изрази надежда, че един ден афганистанската мрежа „Хакани“ ще получи възмездие за злините, които е сторила. Четвъртото дете на двойката от Северна Америка е било убито, докато са били плен.

Канадецът заяви, че ислямистите са изнасилвали жена му. Заложниците и трите им деца бяха освободени след мащабна операция, ръководена от пакистанските власти, които получиха помощ и от американското разузнаване.

„Глупостта и злото на мрежата „Хакани“ - те отвлякоха мъж и бременната му съпруга, отишли да помогнат на обикновени селяни в районите, контролирани от талибаните в Афганистан“, заяви канадецът.

Той сподели, че децата му са загубили част от своето детство, но сега ще има възможност да им се реваншира. Двойката е отишла в региона, за да помогне на бедните селяни, защото „нито една неправителствена организация не работи там“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    57 20 Отговор
    Като го гледам на снимката каква брада има , и тоя май се е радикализирал . Режете му главата докато е време , че после ще плачете. Никой не му е виновен , чии го дърви там , па завел и жена си и децата си.

    Коментиран от #9

  • 2 истинко

    49 10 Отговор
    ДА СЪМ ГИ ПРАЩАЛ ТАМ?
  • 3 Бат Мишо

    43 8 Отговор
    дали не е работил за ЦРУ и жени деца да е повлякъл за макиаж и боя и е.ането да са си съвсем уместни

    Коментиран от #7

  • 4 OMG WTF

    62 5 Отговор
    „Глупостта и злото на мрежата „Хакани“ - те отвлякоха мъж и бременната му съпруга, отишли да помогнат на обикновени селяни в районите, контролирани от талибаните в Афганистан“

    По-голяма глупост от това да отидеш при тия подчовеци, няма. Не мога да ги разбера тия западняци... Какво има да им помагаш на тия чалми? В западните държави има предостатъчно БЕЛИ хора, които се нуждаят от помощ. Защо не помагахте на тях? Ще ида аз в пустините на Афганистан, за да помагам на някакви праисторически селинджъри, живеещи в пещери. Ама знаеш ли колко ме боли оная работа за тия чаршафи? Единственото, с което БЕЛИЯТ човек може да помогне на тези бради и с това да ги запознае с свинялах по-бързо.
  • 5 Бат Мишо

    33 3 Отговор
    говорим едно и също-няма логика да си отишъл да помагаш там
    т е си отишъл ЗАЩО- и логичния отговор в моя пост по горе....
    за негово съжаление и чалмите са стигнали до тоя извод и са му изкарали ЦРУ шката заплата през гъзюгата,докато тука резидентите на ЦРУ и им праим флейти и ни управляват навлезли директно в държавното управление и унищожаващи всичко което е градивно и носи креативен или български характер в него(българското държавно управление)
  • 6 Ярослав Станчев

    45 2 Отговор
    Тоя ненормалник е някакъв поп към англиканската църква и отишъл да проповядва християнски ценности в ислямска държава,където живеят според шериата.И после-ма що тъй стана?Колко трябва да си тъп,за да се навреш зорлем между шамарите,че и децата си да помъкнеш към пъкъла???

    Коментиран от #8

  • 7 Барчо

    22 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бат Мишо":

    От всички написани коментари, твоя със сигурност е най-близо до истината. Предполагам. Аз мога много да симпатизирам на някой народ на м..ната си, но трябва да съм пълен куку да отида там и чак да закарам домочадието. ТАЯ МЪРША СМЪРДИ!!!!
  • 8 Барчо

    21 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ярослав Станчев":

    От английски, френска, немска или каквато и да е църква дето имаш в предвид, ходят по цял свят да им даряват имоти и пари. Те не отиват за вярата, а за кинти.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 стоян георгиев

    6 19 Отговор
    постовете отдолу показват възпитание .дума да няма.човека изпаднал в страшна трагедия и тук получи правилното отношение.после се чудим що сме кенефа на европа???!!!!

    Коментиран от #11, #12, #15

  • 11 Барчо

    15 1 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    Стойчо!
    Не ти разбрахме мнението за тази ситуация? Ти ще повлечеш ли бременната си жена и трите си деца в този момент да речем в Сирия да спасяваш ислямистите или други там? Щото от това което си написал явно това ти е мнението. И кога излитате? Днес, утре или в други ден? Всичко друго е дрън дрън!!!

    Коментиран от #13

  • 12 Барчо

    9 2 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    И не се прави на некъф хуманист. Човека е отишъл при олигофрените и го е знаел със сигурност. Ако е очаквал да му дадат нобелова за мир, се е объркал. Ислямизма обаче му е изписан на лицето. Поне да се беше обръснал за пред медиите от благоприличие.

    Коментиран от #18

  • 13 стоян георгиев

    4 12 Отговор

    До коментар #11 от "Барчо":

    аз барчо не съм свещенник,но въпросния човек е .и то истински такъв,вярващ!трудно е да се обясни на талибан като теб ,кво трябва да изпитва към хора с такива духовни устои и храброст,но всъщност кво изпитваш към въпросния ясно показва еволюционното ти ниво.тъи като като теб има огромна маса българи,затова и сме там където сме.липсата на духовност барчо е eдна от причините за всячески падения от материални през духовни до здравословни и демографски.аз няма да излитам,напротив решил съм ще създавам производни на себе си с огромна скорост и ще унищожавам тези като теб със същата.тва го смятам за висша форма на патриотизъм.

    Коментиран от #16, #17

  • 14 УЙЧО

    4 1 Отговор
    ко прай там него не са го обиждали
  • 15 Кръстонтосец

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    То и заради такива като вас гн, Георгиев сме кенефа на европа
    неориентирани имам предвид
    И все пак опитай се да помислиш за КЪВ този е отишъл в труднодостъпен планински , размирен и тн, Район със съпругата си която е в напреднала бременност?????????????
  • 16 Кръстонтосец

    7 0 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Пак нищо не ти се разбира отговори на въпроса ми от 15ти коментар
    ЩО Е ОТИШЪЛ???????????

    Коментиран от #33

  • 17 Ярослав Станчев

    10 0 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Тоз не е свещеник,а е служител към църквата на майка си.Някакъв поп го е играл ама не е уцелил държавата.Какво ще дири в мюсюлмански Афганистан и то баш при талибаните,които разрушиха дори ислямските паметници в собствената си страна?Ще покръства ли,втори път сюнет гюдюню ли ще им прави?За какъв дявол е взел и децата си там,като и на най-големия идиот по света му е ясно,че там нищо добро не го чака???Ти що не отидеш да им помагаш и децата си да им закараш,ей тъй от добра воля?Те много са го изтърпяли,цели 5 години.Иначе директно ги бастисват такива.

    Коментиран от #35

  • 18 Джендо

    1 6 Отговор

    До коментар #12 от "Барчо":

    Глупав и ограничен човек , никога не би разбрал какво е хуманизъм , какво е да помогнеш на човек в нужда , християнските цености са му чужди, а милосърдието непознато. Навярно никога не са чули за Христос и Голгота.
  • 19 ВМОРО

    1 7 Отговор
    Най-вероятно семейството е било прислуга на гадовете. Съпругата - особен вид прислуга.
    Как очаквате да изглежда току-що освободен мъж, държан 5 години в плен? С изгладен костюм, вратовръзка, гладко избръснат? Кой агент на ЦРУ ще повлече и семейството си на мисия в Афганистан?

    Коментиран от #37

  • 20 Бат Мишо

    9 3 Отговор
    кое е милосърдие бре?
    да отидеш в страната на Асан и да почнеш да му казваш че не може да има много жени, че те трябва да работят ,че са равни нему същества,че трябва да ходят на училище и незабулени и да гласуват
    че вярата му е сбъркана и трябна да целува на сяка руспия гъза без да я дрънди кат маче у дувар и д го поръсиш с бомби ....
    Асан от дяда си и прадяда си днае че тъй се живее,и туй е правата вяра и звае че баща му и дяда му са убити от поредните агресори които му пречат да живее както той иска и вярва В СОБСТВЕННАТА СИ СТРАНА......и слиза гринго от самолето с афтомат или библия в ръце и почва да му заповядва или да го бомбардира .
    БЕЗ ДАЖЕ ДА Е ПИТАЛ АНИФЕТО иска ли аджеба да работи и гласува или излиза от харема.
    Щото закона казва влязла ли е в харема КРАЙ храниш до гроб и каг пукнеш брат ти там или родата Е ДЛЪЖНА ДА Я ОСИГУРИ ОТВРЕД БЕЗ ДА РАБОТИ...
    После що Асан стреля и Анифето му подава патрони АДЖЕБА
    или що ни отрязаха главите кът отидахме....
    Асан да е дошъл в ВАШАТА държава да ви казва ,ко да прайте с жена си и в како да вярвате?
    Те затова и Русия и Америка губят там и всеки ще загуби дет флезе в Авган с огън и меч.....
    Знаете ли че не са лош народ И ПАДАТ НА КОЛЕНЕ кат чуят че си българин, щото там повечето електростанции ,училища и болници са строени от българи, докат рашките бомбардираха И ШЕ СЕ ИЗТРЕПЯТ В КОЯ КЪЩА ЩЕ ВЛЕЗЕ БЪЛГАРИНА НА ГОСТИ
    И НЕ ДАВАТ ПЕРО ДА ПАДНЕ ОТГОРЕ МУ да не се орезили село
  • 21 Бат Мишо

    6 1 Отговор
    Истинската трагедия на Авганския народ са наркотиците.Асан ги гледа за 5 далара печалба годишно и И НА КГБ и НА ЦРУ ТОВА ИМ ОТТЪРВА за да остава ниска производствената цена ...И ДА НЕ СЕ РАЗВИВА ДРУГА ИНДУСТРИЯ алтернатива за АСАН....и оттам белото поема по 3 пътя -1 през грузия контролиран от мутрите в КГБ и 2 през ЦРУ- военната база в Пакестан....военния самолет кара нататъка оръжие да става трепаницата между племената и ДА НЯМА ДЪРЖАВА И ЗАКОНИ И индустрия и на връщане БЕЛО
    никой няма право да тараши военна машина ,,ву саве,,
    и тая трагедия на тоя народ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДОКАТО ИЗМИСЛЯТ НОВА ДРОГА,защото на мафиотите и великите сили ИМ ИЗНАСЯ...
    Наминавал съм там че зная туй онуй

    Коментиран от #28

  • 22 Бат Мишо

    8 2 Отговор
    Парадокса в целата ситуация , че единствено Ал Кайда палят плантациите и насажденията на белотои бъркат в гъза на сички , затуй влизаха рашките затуй са там и америкосите( не народа а eвреите които ги управляват тея държави)
    и ги бомбят с напалм БОВ - колкото и да ги отричат и да са подписвали в Хага че няма ги използват, ДАЖЕ СА ТРОВИЛИ ИЗВОРИ И 2 ТЕ АРМИИ за да очистят ЕДИНСТВЕННИТЕ ДЕТО МЕШАТ ДАЛАВЕРАТА....
    После да ги ева в терористите що убиват цивилни тук.....
    А от извора дет са пиле вода НЕ Е ИМАЛО ДЕЦА И СТАРЦИ А МА ВЕРНО ЛИ
    и на тес талибани ПРЕДИ да почнат да режат глави ДАЛ НЕ ИМ Е ПИСНАЛО НА Шмайзера ,че да си тури бомбен колан и да се взриви ,
    щото е гледал майка си да се гърчи и умира от зарин зоман табун и антракс
    Ама да не ви мътя главите с мислене че в бг отпадна традицията да се мисли и рови за ИСТИНАТА КАКВАТО Е
    и кото кажат пропагандите на братята оттук или оттам ТУЙ Е
  • 23 Фалшиви новини

    4 2 Отговор
    ходил да помага на свине, е какво може да се очаква от представители на най мирната религия-свинщина..
  • 24 Бат Мишо

    4 2 Отговор
    ПС
    туй с пиедестала към българите може да е отпаднало откак сме братя с ламерикосите НЕ ЗНАЯ .
    Зная го кат имахме там лекари сапъори и инжинерни да строим и разминираме и лекуваме след предходната братска армия.ако се върнете без глава или затрескат бомби и тука, благодарете на гроб и новите ни братя дет им пращахме там подкрепления
  • 25 нйк

    5 1 Отговор
    Истината е че отиват там уж да помагат и да ги научат на четмо и писмо, да речем, но започват да ги учат на американска култура, която е несъвместима с "околната среда". А най-интересното и единствена причина да е в тоз джендем е че събират данни за цруто
  • 26 Съмнителен знак

    0 2 Отговор
    Ако жена му не е подала жалба в полицията за изнасилване, ще е много трудно да докаже твърденията си! Всички знаем какви са жените - мен няма как да ме убеди, че не е изтряскала цяла ДИВИЗИЯ ако е била българка...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бат Мишо

    1 1 Отговор
    Ти пък ще живееш вечно ли
    Че ше пукна ше пукна ,ама пак ще разпраям ко съм видял с очите си и ще мисля с главата си, вместо да преписвам кото са ми казали от америка за 20 далара надник ,щото не мога да изкарам друти пари. и сина ми на 8 г знае ,че ЦРУ наеха 40000 човека пад 25 год в идточна европа- С НИКАКВИ ИЗИСКВАНИЯ за стаж образование или мозък......и тес от Бъргария си личите отдалеч
  • 30 Бат Мишо

    2 0 Отговор
    въпрос докат ма чакаш да пукна
    Защо САЩ армията екзекутира Осама на място ,СЛЕД като изби всичките му охранители. БЕЗ РАЗПИТ ,
    С обяснение,че може да избяга обкръжен от взвод тюлени .Радгледай видеото -има го.
    Направи си опит ,бидейки не на 80 г болен като него, да избягаш ОТ 1 единствен морски пехотинец НЕВЪОРЪЖЕН-не от въоръжен взвод от който той ,, има опастност,, да избяга....
    Какво което знае Осама, НЯКОЙ в САЩ МНОГО НЕ ИСКА ДА СЕ ЧУЕ при разпит,въпреки БЕЗ§ЕННАТА ИНФ която Осама знае-НЕСЪМНЕНО- клетки, планове,кой финансира.....И КАКВА Е ДАЛАВЕРАТА В Авган.
    При такова пропяване Ал Кайда рухва ЗАДЪЛГО.....
  • 31 Бат Мишо

    2 0 Отговор
    Познаващ идиотизма на всеки сорос давам жокер
    отговор А- на сащ и на някой който може да издаде заповед за УБИЙСТВО НА НЕВЪОРЪЖЕН, ве му пука какво знае лидера на терористична организация враг 1 УЖ ДЕ на САЩ
    отговор Б- горния вече ЗНАЕ КАКВО ЗНАЕ Осама и просто не иска да го научават ДРУГИ
    и да му се налага да СТРОИ НОВА ОРГАНИЗАцИЯ, която да му мъкне белото от Авган
    КОГАТО МОЖЕ ПРОСТО ДА ПРЕМАХНЕ непослушника начело
    запазвайки си повода, военни машини да ходят дотам да ,,бият терористи,, и мъкнат белото насам
    и да дерем от данъкоплатеца свободи и пари за да,, борим ,,лошите
  • 32 Бат Мишо

    2 0 Отговор
    Естественно и в 2 та случая запазвайки в тайна откъде инфо ,координация, пари за 11.09 атентата защото това НЯМА КОЙ ДА ПРОСТИ в САЩ.....за която цел Осама трябва да умре преди да проговори.а
    А ВИЖ СЕГА ЛИЦЕТО на Обама на записа докат гледа НАЖИВО
    ликвидацията и как се УСПОКОЯВА .
    Когато умира Осама и с него и инфото как функционира Ал Кайда ,какви са следващите цели , кои са в спяшите клетки и тн и тн
  • 33 стоян георгиев

    2 4 Отговор

    До коментар #16 от "Кръстонтосец":

    отишъл е за да помага,отишъл е щото вярва в БОГ.за това е отишъл убавецо.тва са цннности дето ти не изповядваш и не разбираш.жалко за теб барчо и ако ще и 100 ника да смениш си е същото,а кръстоносец не си със сигурност.ти си носител на петолъчка.
  • 34 Бат Мишо

    3 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=ogUDnIuvZdQ
    гледай радост , сякаш е спечелил от тотото , а не изтървал инфо да разгроми Ал Кайда ЗАВИНАГИ ,разпитвайки заловен жив ЛИДЕРА ,
    когато и децата знаят че нов лидер ще има след 10 мин избран ПО СВИРЕП
    и че Осама се привръща АВТОМАТИК в светец за вс фанатик
    с такова убийство
    ЗАЩО ТАЯ РАДОСТ ПО ЛИЦЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ
    след екзеку;ията
  • 35 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Ярослав Станчев":

    станчев ,само да те питам чел ли си новия завет?ако си го чел може да продължим разговора ако ли не няма смисъл.дискусията с неверници за вярата е все едно да обясняваш на неграмотен циганин кво е ядрена енергия.та ако си го чел ще ти дам няколко примера .

    Коментиран от #38

  • 36 Хуморески

    3 0 Отговор
    Нормален човек кво ше търси там. Или шпионирал или заради хашиша. Не му е чиста съвестта, явно е по бизнес дела.
  • 37 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "ВМОРО":

    Виж му брадата, и след това му виж мустаците...
  • 38 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "стоян георгиев":

    Нагледен пример до какво води религията. Липса на мисъл и очакване на чудеса. Един нормално мислещ човек би ли си завел бременната жена на такова място? Още повече, с какво може да помага тя на в такава среда и няма ли повече да е в тежест отколкото в помощ?
    И не отговори на въпроса - ти би ли си замъкнал семейството там за да упражняваш ученията на религията си и ако не, защо?