15 Октомври, 2017 12:24 1 637 5

$10 милиона за компромат срещу Тръмп

  • доналд тръмп-
  • лари флинт-
  • сащ-
  • компромат-
  • милиони

Богаташ иска да свали от власт президента

$10 милиона за компромат срещу Тръмп - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският издател Лари Флинт обяви, че ще даде $10 милиона на всеки, който предостави компромат срещу президента Доналд Тръмп, съобщи „Вашингтон поуст“.

Целта на богаташа, който издава предимно порнографски издания, е държавният глава да бъде свален от власт чрез процедура по импийчмънт.

Лари Флинт изброява няколко причини, поради които Доналд Тръмп не е подходящ за президент на Щатите – назначаване на неподходящи лица на височки позиции, компрометиране на вътрешната и външна политика, както и казване на стотици лъжи.

Именно заради това издателят на списание „Хъслър“ предлага голяма сума пари на всеки, който може да предостави информация, с която да бъде започната процедура по импийчмънт.

Доналд Тръмп спечели президентските избори в САЩ през миналата година, побеждавайки кандидатката на демократите Хилъри Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Барчо

    11 4 Отговор
    Политиката на краварите не се е променила с нищо след идването на перчема. Така че той единствено може само да излага държавата си с некадърието си като политик. Нищо повече!
  • 3 ШмъркАн

    12 2 Отговор
    Демокрация в чист вид. Няма значение какво иска народа, важно е какво иска богаташа.
  • 4 стоян георгиев

    1 1 Отговор
    та въпроса е елементарен.тва дето е възможно в сащ дали е хубаво ?дали е добре богаташ с бизнес в порноиндустрията да стане коректор на властта особено когaто властта е силно компрометирана или трябва да е както в русия ,а си казал нещо различно ,а са те утрепали под мощното ура на всички?всъщност дилеми няма дори инаи-големия русофилик не би се поколебал и винаги при бягането си избира посока обратна на москва именно заради тази разлика в стандартите!

    Коментиран от #5

  • 5 Уточнемие

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Не зная дали си забелязъл, но бягането става винаги от вътре навън и никога обратно. Та това важеше и за Сноудън и за Ким Филби, че и за Депардио и разни други интелектуалци, избягали напоследък в обратната посока!