Last news in Fakti

17 Октомври, 2017 16:12 2 923 3

Човешки останки бяха намерени в крокодил

  • човешки останки-
  • крокодил-
  • австралия-
  • куинсланд-
  • жена-
  • старчески дом

Инцидентът е станал в Австралия

Човешки останки бяха намерени в крокодил - 1
Снимка: Wikipedia

Човешки останки бяха намерени в крокодил, дълъг над четири метра, съобщи „Скай нюз“. Смята се, че влечугото е изяло възрастна жена в австралийския щат Куинсланд.

Ан Камерън, страдаща от деменция, е напуснала старческия дом, в който е била настанена. Дрехите й са открити близо до река в тропическа гора, разкриха местните служби. Няколко часа по-късно е открит и крокодилът, убил 79-годишната жена. Специалисти са изследвали животното, като в него са намерени човешки останки. Разследването продължава.

Съдебни лекари ще потвърдят, че останките са на възрастната жена, която се е изгубила по време на разходката си и е била нападната от влечугото. Соленоводните крокодили убиват средно по двама души годишно в района.

Броят им се е увеличи, защото през 70-те години на миналия век са обявени за застрашен вид и властите предприемат стъпки, за да ги защитят. От семейството на Ан Камерън посочиха, че не искат нито едно от тези животни да бъде убито.

Старческият дом не е забранявал на възрастните хора да го напускат. Синът на починалата жена заяви, че семейството не обвинява служителите в дома. Австралийските служби обявиха, че крокодилът е бил умъртвен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Патриот

    5 0 Отговор
    Как разбраха кой е точно крокодила?

    Коментиран от #3

  • 3 Полицай

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Патриот":

    ГДБОП
Новини по държави: