18 Октомври, 2017 19:23 1 512 2

Лошото момче на рока си връща формата (ВИДЕО)

  • мерилин менсън-
  • брайън уорнър

Мерилин Менсън се надява да се възстанови максимално бързо от контузията

Лошото момче на рока си връща формата (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Мерилин Менсън очаква да се възстанови бързо след неотдавнашното си нараняване по време на концерт, тъй като притежавал "свръхчовешки способности", съобщи Contactmusic.

Музикантът се пошегува, че станал жертва на нападение с огнестрелно оръжие, след като част от декора с формата на гигантски пистолети се стовари върху него миналия месец по време на концерта му в Манхатън. Менсън е уверен, че бързо ще се възстанови.

"Това не е нещо, от което ще пострада целият свят - заяви той. - Ще се възстановя бързо, защото притежавам свръхчовешки способности. Няма да допусна случилото се да е пречка за мен.

Забавлявам се на сцената, но за съжаление станах жертва на нападение с огнестрелно оръжие. Не трябваше да изнасям концерт заобиколен от огнестрелни оръжия."

48-годишният Менсън, чието истинско име е Брайън Уорнър, отмени поредица свои изяви след инцидента. Музикантът увери, че концертите ще бъдат пренасрочени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    8 4 Отговор
    на кой му пука???
    Лошите момчета на рока са музиканти преди всичко!!!
    Тоя фрикер да е жив и здрав!!!
  • 2 Ощърбий

    3 5 Отговор
    То таквоз чудо кат тоя трудно ще се загуби, ако ще и ядрена ракета изтреляна от кимчо лудия да му падне на главата.

    Музиката му е неслушаема, а концертите нетърпими!!!