Last news in Fakti

19 Октомври, 2017 11:35 5 798 62

Русия скастри българския парламент

  • русия-
  • доклад-
  • българия

Страната вижда противоречия в доклада за национална сигурност

Русия видя противоречия в българския доклад, в който Москва се описва като заплаха за България, съобщи ТАСС.

Според руското външно министерство докладът противоречи на коментари на министри от кабинета на премиера Бойко Борисов. Напомня се, че те са призовавали за развитие на отношенията с Русия в сферата на икономиката, търговията, културата, енергетиката и други сфери.

Подчертава се още, че по-голямата част от българското население не е настроена да гледа на Русия като на заплаха. Цитира се и проучване на социологическа агенция, според което 85% от българите не виждат Москва като заплаха.

Според руските власти заключенията в парламентарния доклад, вероятно са направени под влиянието на западните партньори. Изразява се съжаление, че той е бил приет от българския парламент.

Руските власти недоумяват как „подобен русофобски документ“ е бил одобрен от народните представители. Там посочват, че 116 от българските депутати са включени в групи за приятелство с Русия.

„Страхувате ли се от нас?“ се пита в коментара. Пояснява се и това, че Русия си представя приятелството по по-различен начин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    39 71 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Русия видя противоречия в българския доклад...“ Това е ярък пример за руската НЕЗАКОННА намеса във вътрешните работи на Р. България. България намеси ли се, когато путлер въведе чл.12 от руската военна доктрина, с която се обявява разширението на НАТО като основна външна военна заплаха за русия? НЕ! Тогава- С КАКВО ПРАВО русия дава оценка за неща, касаещи НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА ДРУГА ДЪРЖАВА, ПРИ ТОВА НАТОВСКА ДЪРЖАВА, ОСОБЕНО КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ РУСИЯ Е НАСОЧИЛА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ РАКЕТИ ОТ КРИМ, А РАЗСТОЯНИЕТО ПО ВЪЗХУД МЕЖДУ КРИМ И БЪЛГАРИЯ Е НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 500 /600 КМ И ВСЯКА РУСКА РАКЕТА, ИЗСТРЕЛЯНА ОТ КРИМ, МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ БЪЛГАРИЯ?

    Коментиран от #26, #42

  • 2 юрист

    33 58 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: „Страхувате ли се от нас?“ се пита в коментара...“ АКО РУСИЯ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩО Е НАСОЧИЛА РАКЕТИ КЪМ НАС ОТ КРИМ? НИМА БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ ПРАВО ДА СЕ СТРАХУВАМЕ ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ И ДА ВИ ОТГОВОРИМ СЪС СЪЩОТО- КАТО НАСОЧИМ АМЕРИКАНСКИ РАКЕТИ СРЕЩУ КЬОНИГСБЕРГ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ/ ЗАЩОТО КРИМ ЮРИДИЧЕСКИ НЕ Е РУСКА ДЪРЖАВНА ТЕРИТОРИЯ, А ОКУПИРАНА ОТ РУСНАЦИТЕ УКРАИНСКА ДЪРЖАВНА ТЕРИТОРИЯ/?

    Коментиран от #4, #10, #37

  • 3 NATO

    31 51 Отговор
    Каскетите никога не са ни мислили доброто и това е поредното доказателство ...

    Коментиран от #31

  • 4 Юглист

    23 14 Отговор

    До коментар #2 от "юрист":

    Наздраве!!!

    Коментиран от #5

  • 5 юрист

    17 45 Отговор

    До коментар #4 от "Юглист":

    Не съм пияница или алкохолична, не съм рускиня и нямам навика да се напивам в работен ден, в 11:55 ч. наобяд.

    Коментиран от #6, #12, #56, #58

  • 6 АНТИКУРИСТ

    48 13 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    Ами като е работен ден, защо не работиш а тролиш?

    Коментиран от #8

  • 7 юрист

    26 52 Отговор
    Лично аз считам за военен враг на България ВСЯКА държава, насочила ракети към България. За сега тези държави са русия и иран. Да видим дали в този списък ще се включат други държави от руското нато, наречено одкб, чието съществуване руснаците много грижливо крият и прикриват, като се опитват да внушават, че военно русия е абсолютно сама срещу НАТО, което , естествено, е абсолютно лъжа. В руското НАТО, наречено одкб, членуват 6 държави, а вероятно турция ще е седмата държава, като този ВОЕНЕН РУСКИ СЪЮЗ е създаден през 1992 г. точно в отговор на съществуването на НАТО и в договора му е вписана АБСОЛЮТНО СЪЩАТА ПО СЪЩНОСТ КЛАУЗА ЗА КОЛЕКТИВНА ЗАЩИТА, КАТО ЧЛ.5 ОТ ДОГОВОРА ЗА НАТО, ПОД ЧЛ.4 -http://www.odkb-csto.org/documents/detail.php?ELEMENT_ID=126 “ Предлагам България да впише във военната си доктрина, че ВСЯКА държава, чиито ракети са насочени срещу България, е основна външна военна заплаха за суверенитета, независимостта и съществуването на държавата Р. България, особено ако тази държава е член на одкб. Е те тогава руснаците ще си седнат на 4 буквията....

    Коментиран от #19, #20

  • 8 юрист

    19 39 Отговор

    До коментар #6 от "АНТИКУРИСТ":

    Щото не работя като работник, разносвач на пици, чистач или трол като теб, а като български адвокат, а адвокатите не работим на трудов договор, самоосигуряващи се лица сме, нашите заплати са нашите хонорари от предоставяне на адвокатски услуги, част от които могат да се предоставят и по корпоративния сайт на един адвокат- за това. Сега разбра ли?

    Коментиран от #11, #24

  • 9 Пеньо

    23 38 Отговор
    За пореден път източната империя се меси във вътрешните дела на страната ни! Мога да изброя хиляда причини, поради които империята представлява опасност за България, но сега ще спомена агресивната външна политика и военната агресия срещу съседите. Това малко ли е? Документа не е русофобски, а отразява реалностите в поведението на Кремъл! Малкият орк не е Русия! Рано или късно той ще си отиде, Русия ще остане!

    Коментиран от #21, #45

  • 10 Различен

    48 16 Отговор

    До коментар #2 от "юрист":

    Може ли доказателства, че има насочени от Русия ракети срещу България!
    Ако не представите такива, то вие сте една обикновена лъжкиня!

    Коментиран от #13

  • 11 АНТИКУРИСТ

    40 14 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    Карлуково те зове! !!
  • 12 Сиргей

    33 13 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    Хапчета!??
    Вие американките сте яко на хапчета!!
    А украинките, не сме ли жени!??
    Раситстка сексистка!!

    Коментиран от #32

  • 13 юрист

    16 42 Отговор

    До коментар #10 от "Различен":

    Самият премиер бойко борисов го потвърди. Намерете си в нета неговото изказване и си го прочетете. Какъвто и да е б.б.- мутра, бивш бекапеец, прос*так и т.н., той има достатъчно класифицирано инфо в качеството си на премиер на България, за да каже директно точно това- че русия е насочила ракетите си от Крим срещу България.
  • 14 юрист

    12 35 Отговор
    https://clubz.bg/59586-borisov_raketite_ot_krim_se_nasochvat_i_kym_bylgariq_stavame_cel Борисов: Ракетите от Крим се насочват и към България. Ставаме цел
    Премиерът говори пред конференцията за европейска отбрана в София Клуб Z 16.10.2017, 12:03 ч. "Когато общия европейски план се задейства ракетите от Крим почват да сочат и към България. Ставаме цел....Това заяви премиерът Бойко Борисов на конференция за европейската отбрана. Организатори на конференцията са лидерът на ПЕС Сергей Станишев, фондация "Фридрих Еберт", Академията за леви европейски политики, Атлантическият клуб, Институтът за дясна политика и др.

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 юрист

    10 35 Отговор

    До коментар #15 от "Гого":

    Да, де- като не можеш да кажеш нищо друго, обиждаш- изключително елементарен и банален похват на руските тролове:) Що не се опиташ да опровергаеш думите на българският премиер- защото нямаш разрешение за работа с класифицирана информация на ниво “строго секретно“ и “секретно“, съгласно ЗЗКИ, ли?:)
  • 17 юрист

    12 34 Отговор

    До коментар #15 от "Гого":

    ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА КЛАСИФИЦИРАНАТА ИНФОРМАЦИЯ изм. и доп. ДВ. бр.81 от 14 Октомври 2016г. Чл. 36. Никое лице няма право на достъп до класифицирана информация единствено по силата на своето служебно положение, с изключение на случаите по чл. 39. Чл. 39. (1) Не се извършва проучване за надеждност по отношение на: 3. министър-председателя; (2) Лицата по ал. 1, т. 1, 2 и 3, считано от момента на встъпването им в длъжност, получават по право достъп до всички нива на класифицирана информация за срока на заемане на длъжността им. Чл. 28. (1) Нивата на класификация за сигурност на информацията и техният гриф за сигурност са:
    1. "Строго секретно";
    2. "Секретно";
    3. "Поверително";
    4. "За служебно ползване".
  • 18 Различен

    29 13 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

    Аз искам официално доказателство!
    Изказването на Бойко Борисов не може да бъде такова!
    Б. Б. два пъти не казва едно и също!
    Искам снимки на ракети, програма заложена в ракетите, къде се виждат заложени координати в България или официално изявление на руски държавник, че са насочили ракети срещу България!
    Всичко останало е лъжа и манипулиране на общественото мнение, в нечии не Български интерес!

    Коментиран от #25

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 АМИ НА КЪДЕ ДА ГИ НАСОЧИ КЪМ ЛУНАТА ЛИ

    32 14 Отговор

    До коментар #7 от "юрист":

    НАЛИ ТУК НАСАДИХТЕ ГОВЕДАРСКИТЕ ВОЕННИ БАЗИ ВЛАЧЕЩИ ПО ТЪМНО КВО ЛИ НЕ .
  • 21 Трол

    21 9 Отговор

    До коментар #9 от "Пеньо":

    Публикувано във факти.бг: "Мога да изброя хиляда причини, поради които империята представлява опасност за България"
    Да чуем/прочетем 589 от тях.
  • 22 Хохи

    34 16 Отговор
    РУСИЯ СТАВА ВСЕ ПО-СИЛНА, И РАЗВИТА.
    НИЩО НА ТОЯ СВЯТ НЕ МОЖЕ ДА Я СПРЕ ДА СЕ БОРИ СЪС ЗЛОТО.
    ФАКТ, ВСЕКИ ДЕН ГО ВИЖДАМЕ

    ПУТИН Е ВЕЛИК ЧОВЕК
  • 23 Дедо Гошо

    21 7 Отговор
    Епа руснаците се чудят що става.Ами я живея тука толкоз лета и ази незнам що става.С таквози правителство може да очакваш сичко.Днеска думат едно утре друго.Па те руснаците извъобще не знаят че са ни заплаха.Ама ние смеги нагрочили и те твае.Егати абсурдо.Нема такава държава.

    Коментиран от #46

  • 24 БОБИ62

    24 8 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    ......................ахаааа АДВОКАТ кожодер................здрастииииииии..................50 лв. .................................довижданееееее ........ 100 лв. ........................... самоосигуряващ се ................ АМА ДРУГ ПЪТ ................... осигурява те отрудения и онеправдан беден БЪЛГАРИН ...

    Коментиран от #30

  • 25 юрист

    13 29 Отговор

    До коментар #18 от "Различен":

    “...Публикувано във факти.бг: Аз искам официално доказателство!..“ ГПК Глава четиринадесета. ДОКАЗАТЕЛСТВА Раздел I. Общи правила Чл. 178. (1) Доказателствената сила на документите се определя съобразно закона, който е бил в сила по времето и мястото, където те са съставени.
    (2) Съдът оценява доказателствената сила на документа, в който има зачерквания, изтривания, добавки между редовете и други външни недостатъци, с оглед на всички обстоятелства по делото. Това правило не се прилага за подписания електронен документ.
    Официален документ

    Чл. 179. (1) Официален документ, издаден от длъжностно лице в кръга на службата му по установените форма и ред, съставлява доказателство за изявленията пред него и за извършените от него и пред него действия.
    (2) Официално заверени преписи или извлечения от официални документи имат същата доказателствена сила, както и оригиналите.
    Представяне на официални документи

    Чл. 186. Официалните документи и удостоверения се представят от страните. Съдът може да ги изиска от съответното учреждение или да снабди страната със съдебно удостоверение, въз основа на което тя да се снабди с тях. Учреждението е длъжно да издаде исканите документи или да обясни причините за неиздаването им.
  • 26 БОБИ62

    19 9 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    ...............ми след като нашите оръжия / не, че ги имаме но..... / са насочени срещу тях ............ накъде да са им насочени ракетите ??? ...............към космоса ли ???

    Коментиран от #28

  • 27 simonm

    10 6 Отговор
    Жалкото в случая че нашите политици са идиоти,Русия идиоти не трепе и сваля от власт както Княз Батенберг,Стамболов,Цар Борис 3 Обединител Димитров
  • 28 юрист

    8 30 Отговор

    До коментар #26 от "БОБИ62":

    “...Публикувано във факти.бг: .ми след като нашите оръжия / не, че ги имаме но..... / са насочени срещу тях ............“.Първата част от изречението ти противоречи на втората част от изречението ти. Хайде сега се уточни- коя от двете части на изречението ти съдържа истината? Ако България НЯМА ракети/ оръжия/ , как така ще има насочени ОТ БЪЛГАРИЯ ракети/ оръжия срещу русия? Имаме ли ракети, насочени срещу русия от наша теротория, ако има- КОГА са били насочени срещу русия- СЛЕД като тя е насочила свои ракети срещу нас от Крим, или преди това?

    Коментиран от #53

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 юрист

    8 28 Отговор

    До коментар #24 от "БОБИ62":

    “...Публикувано във факти.бг: самоосигуряващ се ................ АМА ДРУГ ПЪТ ................... осигурява те отрудения и онеправдан беден БЪЛГАРИН ...“ ЛЪЖЕШ- АЗ НЕ СЪМ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ И НАП ДОКАЗВА, ЧЕ АЗ СЪМ ПРАВА! “Внасям осигурителни вноски за своя сметка Вие трябва САМ ДА ВНАСЯТЕ задължителни осигурителни вноски за държавното обществено осигуряване (ДОО) и допълнително задължително пенсионно осигуряване (ДЗПО) в универсален пенсионен фонд (за родените след 31.12.1959 г.), както и да подавате осигурителни декларации, ако сте: 1. Регистрирани като упражняващи свободна професия и/или занаятчийска дейност. В тази група попадат: упражняващите дейност на основание на предварителна регистрация, определена с нормативен акт. Такива са нотариуси, АДВОКАТИ, експерт-счетоводители; лицензирани оценители, експерти към съда и прокуратурата, медицински специалисти, застрахователни агенти по чл. 313, ал. 1 от Кодекса за застраховането и други;...“
    http://www.nap.bg/page?id=346

    Коментиран от #50

  • 31 ДЯДОТО

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "NATO":

    Mного лошо са намислили за твоята клоака.

    Коментиран от #38

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 стоян георгиев

    9 27 Отговор
    тва че има хора дето искат приятелство с русия не значи че тя не е заплаха.заплаха е като военен субект,като полиически и като икономически такъв,щото се цели към пълно фиаско на българия и работи активно в тази посока години наред.от години чрез своите агенти ни ограбва и ни налага политики и информация ,които са разрушителни за страната ни.атакува непрекъснато и важните за българия съюзи като ес и нато подпомагаики наи-реакционните организации по целия свят.така че няма дилеми в твърдението в доклада!
  • 34 Ганьо Говнарев Говньо

    16 9 Отговор
    Добре че са кирливите ушанки да идват да почиват на ла....то Черноморие, та вкарват някви левчета в скапаната ни икономика! Че иначе ще ядем само ла.....та от ла.......то ни Черноморие!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Ганьо Говнарев Говньо

    15 6 Отговор
    Тоя доклад ми го дайте да се избърша между бузките

    Коментиран от #39

  • 37 Гоуст

    13 9 Отговор

    До коментар #2 от "юрист":

    Дори не се напъвам да ти чета коментарите. Лепа ти директно +
  • 38 до ДЯДОТО

    4 11 Отговор

    До коментар #31 от "ДЯДОТО":

    Ти си гледай твойта клоака че вече е станала като попски ръкав от дупене на мужиците ... :)
  • 39 Гост

    4 9 Отговор

    До коментар #36 от "Ганьо Говнарев Говньо":

    Ти си еманацията на българското русофилство! Невероятен интелект и размах на мисълта! А пък останалите....
  • 40 за матриала

    22 5 Отговор
    Много интересен народ сме ние българите... Русия ни освобождава от петвековно османско иго през 1877-1878 година. (Странно е, че по време на една от най-ключовите битки, а именно петмесечната плевенска епопея, дори не сме участвали с войници, когато хората са ни освобождавали... Странно, какво се е случило с Ботевският дух, с духа на Апостола (специално не казах "Левски", защото като гледам нивото на умственото развитие, някой ще си помисли, че става въпрос за футболен отбор). Какво е станало с духа на Боримечката, бе..
    Много интересен народ сме ние българите... Има няма 40 години след Освобождението, сме вдигнали пушка срещу освободителите си. По време на първата световна война сме се съюзили освен с Германия дори с османската империя срещу Русия, която ни е освободила от тях. 40 години! Та даже едно поколение не е минало, за да кажем "къса национална памет"! За това сме си спомнили, след като сме загубили войната и сме се оправдали с управляващите ни... за късата ни национална памет..

    Коментиран от #44

  • 41 за матриала

    23 5 Отговор
    само след 20тина години, когато Германия запалва за втори път световна война, ние отново сме вдигнали пушки срещу освободителите си, заедно с фашистка Германия... Това, че фашистка Германия е била икономически много силна, а Русия слаба след идването на болшевиките на власт, е била достатъчна причина за късата ни национална памет за втори път в близката ни история... След войната, пак оправдавайки се с онези, които ни управляват, безрезервно сме се наклонили, този път изпадайки в противоположна крайност... (За разлика от Унгария например, където частната собственост си беше норма дори и по времето на Андропов)... Интересен народ сме ние българите...
    Сега всичко се случва по същият сценарий.. Елциновска Русия беше в такъв икономически крах, че дори националните им авиолинии принадлежаха на един еврейски олигарх. Германия пак е най-силната икономика в Европа. За разлика от нас, при тях националната памет не е къса! В Германия и не само, книгата на Хитлер "Моята борба" се продава по книжните им магазини. Тези, които са ходили там много добре знаят как усмихнатите и вежливи немци се отнасят към чужденците с действията си! А ние пак им лижем задните части и ги боготворим (от мало до голямо, от гастарбайтери до правителство). Сега ни се внушава, че руснаците щели да ни нападат... Защото знаят, че народ с къса национална памет е много лесно манипулируем. Това и руснаците го знаят.. (от опит)...

    Коментиран от #43

  • 42 гост

    17 5 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Публикувано във факти.бг: Цитира се и проучване на социологическа агенция, според което 85% от българите не виждат Москва като заплаха.Публикувано във факти.бг: 116 от българските депутати са включени в групи за приятелство с Русия. Явно, някой друг пише бълг. доклади. Западните ни партньори май се мешет повече, от колкото трябва в бълг. политика.
  • 43 Гост

    6 19 Отговор

    До коментар #41 от "за матриала":

    Разбрах, ти предлагаш да целуваме руски задници вместо немски! Правилно ли разбрах? Това сте вие путинопитеците, все предлагате да целуваме нечии задници! Само че аз не искам и няма да целувам ничий задник. Знам че така е по-трудно, знам че не можеш да го разбереш, но какво да правя като толкова са ти възможностите. Дааа много калпав материал!

    Коментиран от #47

  • 44 Гост

    6 20 Отговор

    До коментар #40 от "за матриала":

    Що се отнася за духът на Боримечката, ето ти едно мнение:“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския дори ….”
    Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка ! .... "

    Русчук, 1-й Март 1886 г.
    З.Стоянов
  • 45 Светльо Чернев

    10 1 Отговор

    До коментар #9 от "Пеньо":

    А щото западната империя стой само и гледа. Въобще не ни управлява. Пеньо мамин, с последния дъжд ли паднала?
  • 46 Русчуклия

    11 4 Отговор

    До коментар #23 от "Дедо Гошо":

    " Епа руснаците се чудят що става.Ами я живея тука толкоз лета и ази незнам що става.С таквози правителство може да очакваш сичко.Днеска думат едно утре друго.Па те руснаците извъобще не знаят че са ни заплаха.Ама ние смеги нагрочили и те твае.Егати абсурдо.Нема такава държава."
    Евала дедо Гошо! )))
  • 47 за матриала

    13 2 Отговор

    До коментар #43 от "Гост":

    Ами от всичко казано в коментарите ми, щом си наблегнал именно на целуването на задни части на няколко, това е признак на робската ти подсъзнателна същност!
    Аз говорих за къса национална памет, но от казаното, всеки избира на подсъзнателно ниво това, което го е впечатлило най-много!
    Аз коментирах факти, а не мое мнение отнасящо се как да променим това, че изглеждаме като фурнаджиски лопати!
    Не е зле да вземем пример от унгарците в това отношение. И по време на СССР си отстояваха правата, и сега не цепят басма на Европейския съюз, когато става въпрос за националните си интереси!
  • 48 Stefan farashev

    22 1 Отговор
    Кой го каза, че Русия е най-голямата заплаха за България, най-голямата заплаха за България са продажните политици и журналисти.
  • 49 Патриот

    14 2 Отговор
    Юристке само да те питам и повече няма да говоря когато американският посланник забрани на Борисов да спира парите от НПО в съдебната система това не е ли външна намеса?

    Повече няма да споря с теб, защото ми се гади от теб - нито си умна, нито обективна. Само едно огромно самочувствие без реално да има за какво освен богатият ти мъж. Явно вече соросоидите взимате пари за коментар, а не на твърда месечна ставка. Като гледам как си оакала статията с коментари, но няма да ти обяснявам какво имат впредвид руснаците, няма да разбереш. Харчи парите на мъжът и не си блъскай главата. Спирам да пиша повече, защото когато човек спори с идиот, най-вероятно идиота прави същото като човека.

    Патриот Интелигентий
  • 50 БОБИ62

    5 2 Отговор

    До коментар #30 от "юрист":

    ...................хм уж си адвокат па не мъ разбра !!! Ми нъл майта кожа ти съдра и с таз пара плати своите ...................... осигуровки бе госпожо или госпожице адвокат !!!!!!!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Киро

    4 12 Отговор
    Дреме ни на оная работа кво били казали некви впиянчени ватници!

    Местим си го в другия крачол и да ходят да се оплачат на арменския поп!
  • 53 БОБИ62

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "юрист":

    ..................еееее па па ма не разбра !!!! Нали уж адвокатите четете между редовете бе !!!!! Та тъй да се каже изразявам се образно тоест не че сме насочили ракети срещу Русия .......................та ние ги нарязахме май ..........................но сме територия от която друг може да направи това !!!! Нали така ??? Нали сме предани и верни съюзници на алианса ??? ......................е па ся ясен ли съм ?????
  • 54 gf0985670hvj547ygef4fhi5e697yv0w8nc8

    7 2 Отговор
    САМО КАТО ВИДЯ ПОСТА НА юрист И ВЕДНАГА БЕЗ ДА И ЧЕТА СЛОВОБЛУДСТВОТО И ШИБВАМ МИНУСА. ЗАЩО И ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ТАЯ ? ОСТАВЕТЕ Я ДА СИ ПЛЕЩИ, КАКВОТО СИ Е НАУМИЛА И НЕ Я ОТРАЗЯВАЙТЕ. КОГАТО И ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ ТЯ СЕ ЧУВСТВА ЗНАЧИМА. АЗ ЛИЧНО Я ПОДМИНАВАМ КАТО КРАЙПЪТНА СПИРКА. НЕ Я ЧЕТА И ТАКА НЕ И ДАВАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ИЗСИПВА НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ ВЪРХУ МЕН.

    Коментиран от #55

  • 55 БОБИ62

    6 2 Отговор

    До коментар #54 от "gf0985670hvj547ygef4fhi5e697yv0w8nc8":

    С три думи : Много си прав !!!!
  • 56 Хахаха

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    На това състояние се казва ПСИХИЧЕСКИ НЕУРАВНОВЕСЕНА.
    Не си Юрист, а сюрреалист
  • 57 коментари на конвейр

    8 1 Отговор
    Тиквата не жали пари за платени клакьори да си брани изпадналия авторитет и този на еврогейския съюз...колко юристи обслужват Боко Т....КОМЕНТАР И ТО НЕ МАЛЪК в 11.41...следва коментар в 11.43....КОМЕНТАРИ НА КОНВЕЙР...БОКО ДА НЕ Е ОТКРИЛ НЕГЛАСНО МИНИСТЕРСТВО НА ПРОПАГАНДАТА...и тук да е хвърлил 100млн. лева
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Спиро

    1 3 Отговор
    Чак "заплаха", може би нe.
    Това си е нещо като обратна връзка за това до колко сме били доволни от общественият строй, който ни наложихте след като загубихме войната (ВСВ).
    Същото това нещо, но по по-категоричен начин е казано от чехи, поляци, унгарци, латвийци, литовци, естонци, украинци.....
    Не сме "малки братя" а партньори.... ако искате.
    Като почнете да вършите глупости трябва да можем да Ви го кажем.
    ВОСР си е ваша, а не наша.

    Коментиран от #60

  • 60 Пак Спиро

    1 4 Отговор

    До коментар #59 от "Спиро":

    .... и да, вместо да " ни скастряте парламента" , който надявам се си давате сметка че е на суверенна държава а не на васал (ще ме извините, ако заслугата за термина си е нашия журналист), но по-добре се запитайте защо така, отколкото да кастрите.
    Сигурно си има простичко обяснение.
  • 61 Иванов

    1 0 Отговор
    АЗ СЪМ СЛАВЯИН И СЪМ ЗА РУСИЯ...
  • 62 Кънчо

    0 0 Отговор
    Юрист- а е мъж и се храни от подаянията за негативни коментари към Русия! ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания