Last news in Fakti

20 Октомври, 2017 20:56 3 155 13

Жена-войник разгони евреи с голи ръце (ВИДЕО)

  • израел-
  • жена-
  • войник-
  • протест

В интернет се появи видео на част от размирици с ултра ортодоксални евреи в Йерусалим. На записът се вижда как девойка във военна униформа разгонва тълпа от няколко десетки души с ритници. Последните са преградили улица и не са разрешавали преминаването на автомобили. За да разчисти пътя девойката е прибягнала до използването на физическа сила.

Поводът за протестите, които се проведоха в няколко израелски града, стана арестът на няколко евреи, които са избягали от Армията за отбрана на Израел. По време на вълненията, които продължиха няколко дни, бяха арестувани близо 120 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 jое

    13 3 Отговор
    30 девственика срещу една жена

    Коментиран от #13

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ШмъркАн

    15 1 Отговор
    Тук въпроса не е, че може да я смачкат, а закона, който пази хората в униформа по време на изпълнение на служебнити им задължения и уважието на гражданити към тях.

    Коментиран от #10

  • 6 Снайпериста

    11 2 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 7 mediator37

    10 1 Отговор
    Който и да е от тия с масурите около ушите може да я елиминира, но както писа някой преди мен , имат уважение към пагона.
    Тия с масурите ми изглеждат нечистоплътни, дали миришат, не се къпят поради религиозни вярвания ?
  • 8 Гост

    3 0 Отговор
    " тия с масурите" не само са много чистоплътни, понеже спазват религиозна чистота, ами избягват допира с жената, за да не се омърсят от нея- понеже не е сигурно дали тя е взела микве.
    И да, в Израел имат голямо уважение и към полиция и към пагон.
  • 9 РъкатаНаМъртвеца

    9 1 Отговор
    Доколкото знам - тези " ортодоксални " евреи по цял ден само се молят и са на държавна заплата ....а жената която ги " разпръсква " също е държавен служител. Къде е тук новината напушени соросопитеци ?
  • 10 Гошо хубавеца

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "ШмъркАн":

    Така е в образованите и развити държави!! Докато нашите лекари,полицай,военни и политици са толкова корумпирани няма как да се случи в България такова уважение и респект към униформата!!!
  • 11 Гостенин

    4 4 Отговор
    Обикновено се забавлявам, четейки коментарите, но това е когато те са под статии в секця АВТО. Тук има отразяване на събитие от друга държава и не смятам, че е редно по толкова повърхностен начин да се определят хора, които очевидно никога не сте срещали. "Нечистоплътни" били, "жена не докосвали" - хахахааа. Имам приятел, който е един от "тия с масурите" и пича си е съвсем наред. Коста му най- вероятно е по-чиста от вашите. А по повод жената - вие като сте такива мъже, колко деца имате? Той има 5, което по мои лични впечатления си иска бая докосване ; )

    Коментиран от #12

  • 12 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гостенин":

    Така да се каже, вашият приятел докосва жена си само след микве- попитайте това.
    А тук говорим за една чужда жена- ето това " ония с масурите" не си позволяват. Особено преди шабат или новолуние ( рош ходеш), кето също е шабат за тях. А такова имаше снощи.
    По простата причина че сами те са взели микве и се считат за чисти.
    Затова избягват допира с жената.
    Тия неща ги пише в Библията.
  • 13 ваййй

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "jое":

    Хей, не е срамно да те натупа жена...! Теоретично, жените са винаги прави, дори и в легнало положение...! Лошото е, ако те бие невинен! Една маца, докато бягах в парка искаше да ме бие, задето казах на псето и "- Къш лоша мастийо!", а то се спусна да ме ухапе, беше дяволски лош зъбат породист звяр. Аз естественно и казах, че ако ме удари, ще трябваа или да ме лекува с любов или да ме заведе в бърза помощ, или ще я осъдя за сексуален терор в Съда, щото нямам вина, че си разхожда озъбения гущер в кучешки вид по алеите. Но ми се размина, понеже мацката явно не се осмели да ме целуне с любов, а очевидно не искаше да идем и в Съда, та си продължих бегането. Помияра дълго гледаше злобно след мен, като акула гледа летяща морска риба. Очевидно е имало запек, понеже гледаше мъченически "умно и злобно". Явно тая полицайка не харесва тълпите и е минала като фадрома.... Донякъде и двете страни са прави - насила войник не се става, а пък и да се отрича армията е тъпо...