21 Октомври, 2017 12:28 1 542 4

Мъж рани с нож няколко души в Мюнхен

  • мюнхен-
  • нож-
  • атака

Мотивите на нападателя засега са неизвестни

Мъж с нож рани няколко души в германския град Мюнхен, предадоха световните агенции, като се позоваха на съобщение на полицията, качено в Тwitter.

По-късно местната полиция задържа заподозрян за поредицата от атаки, съобщи говорител, цитиран от Reuters.

Предполага се, че той е нападателят, ранил четирима души и опитал се, но не успял, да намушка други двама на различни места в баварската столица, след което избягал с черен велосипед. Според полицията ранените не са с опасност за живота.

Говорителят добави, че още гадае за мотива на нападателя и че името на задържания ще бъде оповестено само след като се установи със сигурност, че той е извършителят на атаките. Смята се също, че мъжът, който нападал хората явно безразборно и на различни места, е действал сам.

Нападението е станало в центъра на града, на площад "Розенхаймер". Мотивите на нападателя засега са неизвестни.

Според германски медии ранените не са с опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олигарха

    18 1 Отговор
    Това е битов инцидент! Чернокожите са невинни! Демокрацията трябва да е непоколебима и да дава равни права на всеки емигрант да се храни от социални помощи, да се лекува безплатно и да ръга на воля бели хора! Демокрацията е в опасност ако се забрани нещо на пришълци от Афганистан, Пакистан, Индия, Сомалия, Северна Африка, Южна Африка, Танганайка и всички видове клоаки на Света! За Бога братя, не докосвайте клетите майки с колички, не са виновни те, а средата в която са отраснали, тя ги кара да ръгат всичко живо около тях! Стресирани са!
  • 2 ТТТТТТТТТ

    12 1 Отговор
    Любовен амок...-питайте Меркел че е така..
  • 3 Барчо

    12 0 Отговор
    А обвинете Путин де!!! Пак ли той ще е виновен? Всяко малко дете знае чие мекере и чии заповеди изпълнява оная.
    След трийсетина години тези нападения ще се пооталожат. Защо ли? Ми защото всички там ще са мюсюлмани.

    Коментиран от #4

  • 4 Маг

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Барчо":

    След 50 години!
Новини по държави: