22 Октомври, 2017 14:35 4 102 11

Какво прави ЦРУ, ако Ким Чен - ун умре?

  • северна корея-
  • цру-
  • ким чен - ун

Майкъл Помпео иска по злобна агенция

Шефът на ЦРУ Майкъл Помпео обясни как агенцията би действала в случай на внезапна смърт на лидера на Северна Корея Ким Чен – ун, съобщи South China Morning Post.

“Съдейки по историята на ЦРУ, ако Ким Чен -ун изчезне, аз просто няма да говоря за това. Възнамеряваме да станем по-злобна агенция“, заяви Помпео.

По-рано той заяви, че в САЩ трябва да бъдат подготвени за евентуална ракетна атака от страна на КНДР.

Отношенията между САЩ и Северна Корея се обтегнаха след последните ракетни тестове от страна на Пхенян. На този етап от Вашингтон настояват, че търсят дипломатическо решение на въпроса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    23 7 Отговор
    Дедо му на Ким умре, баща му умре, а СК продължава да се въоръжава. И какво като Ким се спомине скоропостижно? Това да не е царство-господарство от приказките. Ако пък се разкрие, че за смъртта му има краварска връзка, нещата могат да се спекът без да има обратен път. Със сигурност има поне 5 човека готови да заемат на момента неговото място и те да не са толкова сговорчиви.

    Коментиран от #2

  • 2 onq s konq

    11 18 Отговор

    До коментар #1 от "Барчо":

    Излиза че ти знаеш неща които Ким не знае.Защото ако той имаше макар и съвсем бегли подозрения относно твоите "5 човека" мераклии за мястото му,те моментално щяха да бъдат разстреляни собственоръчно от него!

    Коментиран от #5

  • 3 Кики

    10 10 Отговор
    Както е известно властта се предава между семейството. Обаче децата му са още малки, затова наскоро сложи роднина - жена на висок пост, което прецених, че е задължително. Възможно е тя да е потенциален заместник на Ким, в случай на смърт. Мисля, че Ким е незаменим на този етап - изключителен лидер! Дано доживее и подготви своя наследник, както той си знае. Корейският народ винаги е обичал своя лидер, който им се отблагодарява със сигурност и просперитет.
  • 4 Пазарен Либерализатор

    13 2 Отговор
    "Какво прави ЦРУ, ако Ким Чен - ун умре?"
    Пращат цветя, предполагам.

    Въпросът е зададен неправилно.
  • 5 Барчо

    15 8 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Ако си мислиш, че многомилионна държава се ръководи само от ЕДИН богоизбран, си много назаде. Това да не ти е племе от 20 човека бе. Навремето "Цар Ивайло" е мислел като теб и по тази причина се е самоунищожил, въпреки че се е коронясал. Ким е учил в Швейцария и е бил доста над средно ниво студент. Така че със сигурност знае, че светът не е започвал с него и не свършва с него.

    Коментиран от #8

  • 6 Барчо

    13 5 Отговор
    Като умре Ким, ЦРУ ще се разпусна, защото няма да има за какво да съществува. Хаааааааааааа-ха.
  • 7 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    3 5 Отговор
    Хахаха вика саш да е подготвена за ракетна атака хахахах след трилионите за оръжия и прота хиляти дежурни военни кораби бункери подводници саш още не е потготвена за ракетна атака от изостанала страна със санкции
  • 8 onq s konq

    4 8 Отговор

    До коментар #5 от "Барчо":

    Не само си го мисля това за "многомилионната държава",ами и ще ти я посоча-РУ-СИ-Я!За Ирак,Либия и Куба /в близкото минало/ да споменавам ли?Няма да споменавам.

    Коментиран от #9

  • 9 Барчо

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    И какво за Русия? Да не би да не съществува? Сигурно сега никой не се съобразява с нея?
  • 10 КИМ

    9 4 Отговор
    Когато Ким умре ще дойде новият Ким.Той вече може да види сметката на САЩ империята на злото.Но за сега понеже Ким е много млад смята да погребе поне 10.американски президенти като Тръмпи с перуката който спи с памперси от страх.
  • 11 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 1 Отговор
    Ами ако перуката умре хахахах