23 Октомври, 2017 10:36 1 082 0

Заложническа драма приключи с хепиенд

  • заложници-
  • боулинг-
  • драма-
  • великобритания-
  • въоръжен-
  • уорикшър

Любовна връзка в дъното на историята

Заложническа драма приключи с хепиенд - 1
Снимка: БТА/ AP

Британските сили за сигурност арестуваха мъж, който в продължение на четири часа държеше заложници в боулинг клуб в Уорикшър, съобщи „Скай нюз“. Полицията разкри, че двама души са били взети като заложници. Драмата се е разминала без пострадали, и двамата са освободени. Службите посочиха, че похитителят не е терорист.

Два часа и половина след полунощ въоръжен мъж нахлу в боулинг залата на увеселителен център и взе двама служители в залата за заложници.

Полицията разследва дали похитителят е познавал хората, взети на мушка. Според свидетели той е крещял „Game Over“ и е размахвал пистолет над главите им.

Към мястото на заложническата драма бяха изпратени спецполицаи, районът беше отцепен. След близо четири часа мъжът беше арестуван. The Telegraph написа, че двамата заложници са мъже. Според източници в боулинг залата е работила бившата приятелка на въоръжения мъж. Версията не е потвърдена официално от службите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: