Last news in Fakti

27 Октомври, 2017 01:00 1 451 0

Собственикът на Арсенал: Мога лесно да уволня Венгер

  • арсенал-
  • венгер-
  • доверие-
  • уволнение-
  • крьонке

"Той остава най-добрият вариант за нас", заяви Стан Крьонке

Собственикът на Арсенал Стан Крьонке отново се изказа ласкаво за мениджъра на тима Арсен Венгер и даде заявка, че ще го държи още дълги години на стадион "Емиратс".

"Лесно е да сменяш треньорите, хората го правят навсякъде през цялото време. Но най-трудното е отново да постигаш успехи и да останеш боеспособен. Арсен е силен, фокусиран и ние сме сигурни в него", отсече Крьонке пред вестник "Мирър".

"Изпитваме голям респект към него и не възнамеряваме да го притискаме. Той също се отнася към нас с нужното уважение, както винаги досега. Считаме, че той върши страхотна работа, той е правилният човек за Арсенал. Много е умен и иска да печели нещата, за които си говорим."

"Трябва да мислиш спокойно в дългосрочен, а не в краткосрочен план. Лесният отговор е да направиш нещо. По-трудно е да не го направиш. Сигурен съм, че Арсен обмисляше дали иска да остане, но той е по-фокусиран от всякога. Фокусиран е върху победите. Иска да спечели всички тези неща, за които си говорим", добави американецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА