Last news in Fakti

30 Октомври, 2017 08:51 1 893 3

Тръмп с бясна атака срещу Клинтън

  • доналд тръмп-
  • хилари клинтън-
  • сащ

Той отново отхвърли руска намеса в изборите

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново атакува Хилари Клинтън, относно обвиненията срещу неговата кампания за връзки с Русия, съобщи Би Би Си.

Това става на фона на информациите, че днес ще бъде извършен първият арест по обвиненията за руска намеса. Демократическата партия, чийто кандидат за президент беше Клинтън, твърди, че руски хакери са стигнали до партийна информация, която в последствие е била направена публична.

Според Тръмп обвиненията са „лицемерни“ и представляват „лов на вещици“.

„Никога не съм виждал такова единение и гняв сред републиканците заради липсата на разследване срещу Клинтън за Фалшивото досие", пише Тръмп в Twitter във връзка с публикациите, че за досието, свързващо го с Русия е платено от щаба на Клинтън.

Той отправи и атаки срещу демократите, относно съмненията за руска намеса по сделка за даването на контрол на голяма част от американския уран на руски компании по времето на президента Обама.

Тръмп заяви, че бившият директор на ФБР Джеймс Коми е покровителствал Клинтън, за да се занимава с „несъществуващ и измислен сговор“.

Опоненти на президента го обвиниха, че той се опитва да отклони вниманието от себе си и да го насочи към бившия държавен секретар.

Тръмп отрича каквито и да е връзки на неговата кампания с Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    4 13 Отговор
    Целият свят го знае, само Дони го отрича. Що е то?
  • 2 стоян георгиев

    1 10 Отговор
    даааа ,първия арест...и дони почна да се на.ира :)!кво ще стане обаче след 10 или 20 тия????предполагам че дебелия ще го отнесе зализаното му затче,дето ще служи за параван !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.